Connect with us
Publicitate

Darabani

George Simion vine duminică la Botoșani pentru a strânge semnături pentru demiterea președintelui Iohannis

Publicat

Publicitate

Caravana AUR și George Simion, co-președintele formațiunii politice, sunt așteptați să sosească mâine în județul Botoșani, în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru demiterea președintelui Iohannis.

Conform programului, autocarul AUR va sosi în fața clădirii primăriei din Dorohoi în jurul orei 9. George Simion și restul participanților vor merge ulterior, la pas, pe pietonalul Grigore Ghica apoi vor intra în Piața centrală a municipiului, scrie realitateadorohoiană.o. Traseul va fi continuat până la biserica Sf. Nicolae, punctul final al marșului.

Potrivit reprezentanților AUR din Dorohoi, în fața primăriei Dorohoi, George Simion va fi întâmpinat de aproximativ o sută de dorohoieni, membri și simpatizanți AUR.

Areta Ildiko Gorbănescu Totoliciu, președintele interimar al organizației AUR Dorohoi spune că a obținut fără probleme de la primărie autorizație pentru marș, remarcând disponibilitatea primarului Dorin Alexandrescu, pe care l-a catalogat drept „un adevărat patriot”.

După vizita la Dorohoi, Caravana AUR se va deplasa Botoșani, ora 11.00, Flămânzi ora 13.00, Săveni ora 15.30 și Darabani ora 17.30.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

Publicitate

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Beat la volan, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi. Isprava unui șofer de 56 de ani, dat jos de la volan de polițiști

Publicat

Publicitate

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe bulevardul Victoriei, din municipiul Dorohoi, un autoturism, condus de un bărbat, de 56 de ani, din același municipiu.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Citeste mai mult

Eveniment

Atenție, copil la volan! Polițiștii de la Darabani au făcut dosar penal unui adolescent depistat în trafic

Publicat

Publicitate

Miercuri, polițiștii din  Darabani au oprit pentru control, pe raza localității Baranca, un autoturism, condus de un minor, de 16 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Citeste mai mult

Eveniment

Ţigări „de lux”, ascunse în cala de deasupra roților autocarului, confiscate la Vama Stânca

Publicat

Publicitate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrători vamali au descoperit la controlul de frontieră, ascunse în cala de deasupra roților autocarului, 3.120 de țigarete de proveniență R. Moldova. Bunurile accizabile descoperite au fost confiscate, iar conducătorul auto sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

 

În data de 25 iulie a.c, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, conducând un microbuz înmatriculat în Moldova, un bărbat cu dublă cetățenie R. Moldova și română, în vârstă de 34 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport și persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 3.120 de ţigarete, de diferite mărci, de proveniență R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării bunurilor accizabile descoperite, în valoare totală de 2.040 de lei și sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Ţigări de contrabandă, ascunse în bidoane din material plastic, confiscate la Frontiera Racovăț

Publicat

Publicitate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț împreună cu lucrători vamali au descoperit la controlul de frontieră, ascunse în recipiente din material plastic, 6.800 de țigarete de proveniență Ucraina. Bunurile accizabile descoperite au fost confiscate, iar conducătorul auto sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

 

În data de 24 iulie a.c, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț-ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, conducând un microbuz înmatriculat în Ucraina, un bărbat cu cetățenie ucraineană,  în vârstă de 35 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport și persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în recipiente din material plastic, cantitatea de 6.800 de ţigarete, de diferite mărci, de proveniență Ucraina.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării bunurilor accizabile descoperite, în valoare totală de 4.800 de lei și sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

 

Publicitate

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending