Connect with us
Publicitate

Eveniment

Două cazuri de COVID în municipiul Botoșani

Publicat

Publicitate

Potrivit informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Botoșani, în a treia zi de Crăciun, în județ, s-au înregistrat cinci cazuri noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus, două dintre acestea fiind în municipiul Botoșani. Două persoane s-au îmbolnăvit și la Șendriceni și una la Văculești.

Potrivit statisticii DSP, la nivelul județului se înregistrează o rată de infectare de 0,24 la mia de locuitori, în timp ce în municipiul Botoșani, indicele de infectare este 0,29 la mia de locuitori.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Educație

Ce ÎNCÂNTARE! Culoare, fantezie și GENEROZITATE la Liceul Tehnologic ” Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona

Publicat

Publicitate

Veselie, bucurie pe chipuri și culoare, fantezie dar și generozitate au fost astăzi cuvintele care au însoțit dar au și stat pe buzele elevilor de la Liceul Tehnologic ” Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona.

Sub semnul creativității și al generozității, elevii Liceului Tehnologic ” Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona, au organizat marți, 22 octombrie, expoziția ” Fantezie și culori de toamnă”, o activitate care s-a derulat chiar în “Săptămâna Verde” sub coordonarea profesorului Marina Anicăi.

De la coșurile pline cu legume, fructe, dulceață, zacuscă, murături, compoturi și alte bunătăți specifice acestui anotimp, până la aranjamente florale, creații artistice și obiecte handmade, fiecare piesă din expoziție a reflectat fantezie și talent. Un aspect esențial al acestei activități a fost componenta socială și caritabilă pentru că toate produsele donate de în cadrul acestei activități au ca destinație două cămine de bătrâni din județul Botoșani.

“Elevii și cadrele didactice au decis să doneze toate produsele expuse către persoanele nevoiașe. Această inițiativă reprezintă o dovadă de solidaritate și implicare civică, elevii învățând astfel să îmbine actul creativ cu acțiuni de sprijin pentru cei defavorizați. O activitate cu adevărat plină de culoare, fantezie și generozitate!”, au transmis profesorii care au organizat întreaga activitate și care la finele întregi acțiuni i-au premiat pe toți cei care au făcut atât de frumoasă această zi specială.

Iată și câteva imagini surprinse astăzi, cu această ocazie:

Publicitate

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

FCU Craiova 1948 a renunțat la serviciile antrenorului Marius Croitoru

Publicat

Publicitate

Clubul de fotbal FCU Craiova 1948 a anunţat, marţi, rezilierea de comun de acord a contractului cu Marius Croitoru, antrenor instalat în funcţie la sfârşitul lunii mai, relatează Agerpres.ro.

“Clubul nostru si Marius Croitoru au decis de comun acord rezilierea contractului de colaborare. Mulţumim pentru activitatea depusă la FCU 1948 şi îi dorim mult succes pe viitor”, informează clubul oltean pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 44 de ani, antrenorul Marius Croitoru a obţinut în actuala ediţie a Ligii a II-a 3 victorii, 5 egaluri şi 2 înfrângeri. După cele 10 etape desfăşurate până acum, FCU Craiova 1948 ocupă locul 12 în clasamentul Ligii a II-a, cu 14 puncte.

Tehnicianul fusese instalat în funcţie la 28 mai 2024, când semnase un contract valabil doi ani cu FCU Craiova 1948.

Citeste mai mult

Eveniment

Doamna Violeta, din municipiul Botoșani, parcă a intrat în pământ. Polițiștii cer ajutorul populației

Publicat

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani desfășoară activități pentru localizarea unei femei, de 55 de ani, din municipiul Botoșani, care, ar fi plecat de câteva zile de la domiciliu, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Violeta Răuțu are următoarele semnalmente: 1,65 m înălțime, constituție medie, păr brunet, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui.

Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

Citeste mai mult

Eveniment

META introduce noi funcții de siguranță la Facebook și Instagram. Conturile pierdute vor putea fi recuperate mai ușor

Publicat

Publicitate

Meta a anunțat reintroducerea tehnologiei de recunoaștere facială în aplicațiile Facebook și Instagram, la trei ani după ce a oprit utilizarea acestei tehnologii pe fondul controverselor privind confidențialitatea, informează alba24.ro.

Compania va folosi recunoașterea facială pentru a detecta reclame înșelătoare care folosesc imagini cu celebrități, precum și pentru a facilita recuperarea conturilor utilizatorilor care și-au pierdut accesul, , scrie Engadget.

Noua funcție va analiza anunțurile publicitare și va compara fețele din reclame cu profilurile celebrităților de pe Facebook și Instagram. Dacă se confirmă că reclama este frauduloasă, aceasta va fi blocată automat.

O nouă opțiune de recuperare a conturilor printr-un „selfie video”

Funcția este deja testată pe un grup restrâns de persoane publice și va fi extinsă treptat în următoarele săptămâni, cu opțiunea de a renunța la acest tip de protecție.

Meta testează și o nouă opțiune de recuperare a conturilor printr-un „selfie video”, care le permite utilizatorilor să trimită un clip video ce va fi comparat cu fotografiile de profil pentru a confirma identitatea. Această funcție va fi utilă în special în cazurile de compromitere a conturilor.

Publicitate

Cu toate acestea, Meta a spus că datele utilizate vor fi șterse imediat după comparație și că tehnologia nu va fi pusă în aplicare în Uniunea Europeană, până la finalizarea discuțiilor cu autoritățile de reglementare.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending