Connect with us
Publicitate

Eveniment

ALERTĂ: Dispozitivele cu Android, infectate de la distanță iar utilizatorii nu observă nimic. Ce este Rafel Remote Access Tool

Publicat

Publicitate

Rafel Remote Access Tool (RAT) reprezintă un tip de malware conceput pentru sistemele Android, prezentă și în România, transmit reprezentanții Directoratului Național pentru Securitate Cibernetică. Dispozitivele cu Android, infectate de la distanță iar utilizatorii nu observă nimic. Odată infectat, dispozitivul este controlabil de atacator: poate filma sau poate rula orice aplicație, inclusiv tranzacțiile financiare, scrie alba24.ro

Reprezentanții DNSC au prezentat modul în care funcționează Rafel Remote Access Tool, un instrument prezent și în România, oferind totodată și recomandări.

Rafel Remote Access Tool (RAT) reprezintă un tip de malware conceput pentru sistemele Android, prezentă și în România, transmit reprezentanții Directoratului Național pentru Securitate Cibernetică.

Acesta conferă atacatorilor capacitatea de a gestiona dispozitivele infectate de la distanță, fără ca proprietarii acestora să fie conștienți de prezența sa.

Malware-ul poate evita detecția pentru perioade extinse, ceea ce îi sporește eficiența în cadrul atacurilor.

Publicitate

Recent, acesta a fost semnalat ca fiind prezent și în România, spun cei de la DNSC.

Rafel RAT reprezintă o amenințare cibernetică majoră, ce poate fi folosită pentru spionaj și atacuri ransomware sofisticate.

Evoluția sa de la un simplu instrument de spionaj la un malware multifuncțional reflectă adaptabilitatea și pericolul pe care îl reprezintă pentru utilizatorii de dispozitive cu sistem de operare Android.

Publicitate

Rafel Remote Access Tool: istoricul aplicației

Aplicația a fost dezvoltată inițial în anul 2021 și distribuită gratuit prin intermediul GitHub fiind preluată și dezvoltată inclusiv de grupări de tip Advanced Persistent Threat (APT).

Rafel RAT a câștigat rapid notorietate în rândul infractorilor cibernetici datorită capacităților sale extinse și modului facil de utilizare, generând preocupări serioase atât pentru utilizatorii de platforme Android cât și pentru experții în securitate cibernetică.

A fost utilizat în numeroase atacuri cibernetice în diverse regiuni, cu accent pe frauda financiară și spionajul corporativ.

Rafel RAT a fost dezvoltat și distribuit inițial pentru a obține acces la date sensibile de pe dispozitivele Android infectate, cum ar fi mesaje SMS, jurnale de apeluri, contacte, parole stocate, locații și fișiere media.

Cele mai vulnerabile telefoane

Malware-ul a fost adaptat ulterior pentru a efectua atacuri de tip ransomware, criptând fișierele utilizatorilor și cerând răscumpărări pentru deblocarea acestora.

Majoritatea victimelor acestor atacuri au utilizat telefoane Samsung, Xiaomi, Vivo și Huawei, iar 87,5% dintre dispozitivele utilizate aveau un sistem de operare Android depășit ce nu mai beneficia de actualizări de securitate.

Ultima campanie, desfășurată în 2024, a avut ca ținte entități de rang înalt, pe o arie geografică foarte largă, ce cuprinde Australia, China, Franța, Germania, Italia, Pakistan, România, și SUA.

Ce este și cum funcționează Rafel Remote Access Tool

În unele atacuri, victimele au fost convinse să instaleze RAT-ul prin intermediul unor aplicații foarte cunoscute (cum ar fi Black WhatsApp, Story Saver for Instagram etc.), aplicații de suport sau soluții antivirus.

În alte cazuri, atacurile au avut loc prin email-uri care foloseau tehnici de inginerie socială pentru a convinge destinatarii să deschidă documente atașate sau să acceseze site-uri web infectate, instalând astfel malware-ul pe dispozitivele proprii.

Niciunul dintre aceste atacuri nu necesită acces cu drept de administrator (root), astfel încât acestea operează cu succes pe dispozitive cu sisteme de operare nemodificate.

Rafel RAT funcționează foarte bine pe Android 12 și versiunile anterioare, dar au fost înregistrate atacuri reușite și asupra dispozitivelor cu Android versiunea 13.

Rafel Remote Access: ToolMetode de distribuție (vectori de atac)

E-mailuri de tip phishing: Infractorii cibernetici folosesc adesea e-mailuri atent concepute care par a fi din surse legitime, conținând link-uri sau atașamente care, atunci când sunt accesate, duc la instalarea Rafel RAT.

Site-uri web malițioase: Utilizatorii pot fi înșelați să viziteze site-uri web compromise sau false care exploatează vulnerabilități în sistemul Android sau folosesc tehnici de inginerie socială pentru a convinge utilizatorii să descarce malware-ul.

Aplicații false: Rafel RAT este frecvent deghizat ca aplicație legitimă, precum actualizări de sistem, jocuri populare sau aplicații utilitare.

Acestea sunt distribuite prin magazine de aplicații neoficiale sau link-uri de descărcare directă.

SMS și conturi de social media: Atacatorii pot folosi mesaje text sau platforme de social media pentru a răspândi link-uri către aplicații sau site-uri web infectate.

Ce este Rafel Remote Access Tool: Mod de instalare

Odată ce aplicația malițioasă este descărcată, aceasta solicită un set extins de permisiuni de la utilizator. Aceste permisiuni includ adesea acces la contacte, SMS-uri, jurnale de apeluri, cameră, microfon, stocare și date de localizare.

Malware-ul poate folosi tactici înșelătoare pentru a convinge utilizatorii să acorde aceste permisiuni, cum ar fi faptul că sunt necesare pentru funcționalitatea aplicației.

Rafel Remote Access Tool: Capacități și funcționalitate

Furt de date: Rafel RAT poate accesa și extrage o gamă largă de date sensibile, cum ar fi: contacte, mesaje SMS (inclusiv coduri 2FA), jurnale de apeluri, istoricul de navigare, parole stocate, informații financiare.

Înregistrare audio și video: Malware-ul poate activa silențios microfonul și camera dispozitivului pentru a înregistra acțiunile și împrejurimile utilizatorului.

Capturi de ecran: Poate face capturi de ecran ale dispozitivului, putând extrage informații sensibile precum datele de autentificare (utilizator, parole, PIN-uri).

Acces la fișiere: Rafel RAT poate naviga și descărca fișiere stocate pe dispozitiv, inclusiv fotografii, documente și copii de siguranță.

Urmărire GPS: Malware-ul poate monitoriza și raporta locația dispozitivului în timp real.

Control de la distanță: Atacatorii pot folosi Rafel RAT pentru a executa comenzi pe dispozitivul infectat, prin instalarea unor module suplimentare ale malware-ului sau prin desfășurarea unor acțiuni neautorizate.

Keylogging: Poate înregistra tastele apăsate, capturând parole și alte date sensibile.

Manipularea aplicațiilor: Rafel RAT poate lansa aplicații, modifica setările aplicațiilor și chiar dezinstala software-ul de securitate.

Compatibilitate extinsă: Suport pentru versiuni Android de la v5 la v13, acoperind o gamă largă de dispozitive vulnerabile.

Evitarea detectării: Evită detecția de către PlayProtect și alte soluții de securitate pentru dispozitivele mobile.

Rafel RAT comunică cu serverele de comandă și control operate de atacatori.

Această comunicare este adesea criptată pentru a evita detectarea de către software-ul de securitate.

Serverele C2 pot trimite comenzi către dispozitivele infectate și pot exfiltra datele dorite.

Când malware-ul obține privilegii de tip DeviceAdmin, acesta poate modifica parola ecranului de blocare.

În plus, prin utilizarea dreptului de administrare a dispozitivului poate bloca procesul de dezinstalare a malware-ului.

Dacă un utilizator încearcă să revoce privilegiile de administrator din aplicație, acesta schimbă parola și blochează ecranul, împiedicând orice încercare de intervenție.

Atacatorii utilizează un panou de control web, care funcționează fără a necesita cunoștințe avansate de programare.

Prin intermediul acestei interfețe, atacatorii pot monitoriza și controla dispozitivele mobile infectate și pot decide cu privire la următorii pași ai atacului.

Comanda GetContact, de exemplu, permite obținerea detaliilor privind persoanele de contact stocate pe dispozitivul victimei.

Acest lucru oferă accesul la informații personale sensibile existente pe dispozitiv, facilitând furtul de identitate, atacurile de inginerie socială sau exploatarea în continuare a contactelor victimei în scopuri rău intenționate.

O altă facilitate a malware-ului permite criptarea fișierelor folosind tehnologia AES, cu o cheie predefinită. Alternativ, poate șterge fișiere din dispozitivele infectate.

Conturile și tranzacțiile, în pericol

Agresorii cibernetici pot prelua mesaje SMS care conțin informații sensibile utilizând comanda GetSMS, inclusiv pentru a obține detalii despre autentificarea cu doi factori (2FA).

Acest lucru prezintă un risc semnificativ de securitate, deoarece codurile 2FA sunt utilizate în mod obișnuit pentru securizarea conturilor și tranzacțiilor.

Un astfel de server C2 a fost instalat pe site-ul web al unei entități guvernamentale din Pakistan (districtjudiciarycharsadda.gov[.]pk), și este funcțional din aprilie 2023 până în prezent, victimele fiind din diverse țări printre care USA, Rusia, China și România.

Rafel Remote Access Tool: Recomandări DNSC

Conștientizarea și măsurile de protecție adecvate sunt importante pentru a preveni infectarea și pierderea datelor.

Din cauza mecanismelor de protecție specifice, Rafel RAT adesea nu este detectat de software-ul antivirus clasic.

Recomandăm implementarea următoarelor măsuri de bază de securitate cibernetică:

Sporirea vigilenței este principalul atu avut oricând la dispoziție de către un utilizator obișnuit.

Manifestați atenție la verificarea e-mailurilor primite, în special a celor care conțin atașamente sau link-uri suspecte!

Descărcați aplicațiile doar din surse de încredere, folosind doar magazinele oficiale, cum ar fi Google Play Store.

Analizați cu atenție permisiunile aplicațiilor solicitate la instalare sau la actualizare și fiți precauți la aplicațiile care solicită permisiuni excesive sau inutile.

Scanați cu o soluție de securitate instalată pe dispozitiv sau cu una disponibilă gratis online, link-urile sau atașamentele suspecte. Nu uitați să aplicați la timp update-urile pentru aceste soluții de securitate!

Pentru a vă proteja eficient împotriva ransomware, trebuie să vă concentrați în principal pe poarta principală de acces a acestuia: comunicarea prin e-mail.

Acestea se ascund adesea sub forma unor fișiere, aparent legitime, ce permit atacatorilor accesul la sistem și rularea unor programe de exfiltrare și/sau criptare a fișierelor de pe dispozitivele compromise.

Actualizați de urgență sistemele de operare, programele antivirus, browser-ele web, clienții de e-mail și alte programe utilitare.

Realizați periodic sesiuni de training cu personalul. Acestea sunt necesare atât pentru conștientizare/prevenire, cât și pentru a ști ce este de făcut în cazurile în care au loc incidente de securitate cibernetică, astfel încât acestea să fie gestionate eficient.

Nu ezitați să contactați Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), în cazul în care suspectați că dispozitivele din cadrul entității dumneavoastră au fost compromise sau sunteți subiectul unui atac cibernetic.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Cultura

Spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Publicat

Publicitate

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani invită botoșănenii în acest sfârșit de săptămână, la spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili.

Botoșănenenii sunt invitați sâmbătă, 28 septembrie și duminică, 29 septembrie de la ora 1800, la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48 la spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. Traducerea și adaptarea piesei a fost facută de Lucian Băleanu, scenografia spectacolului este semnată de Vera Kipiani, iar coregrafia a fost realizată de Victoria Bucun.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Oana-Maria Tudoran, Răzvan Amitroaei, Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Gheorghe Frunză, Lenuș Moraru, Gina Patrașcu-Zamfirache, Sorin Ciofu, Ioan Crețescu, Alexandru Dobynciuc, Dana Bucătaru, Irina Mititelu și Volin Costin.

Un text dramatic de Avtandil Varsimașvili despre (așa cum reiese și din titlu) iubire. Dar… după milenii de valorificare artistică a temei, descoperim noi și noi valențe ale acestui sentiment.

Povestea de dragoste tratată inițial cu foarte mult umor este plasată într-un moment zbuciumat și foarte trist din istoria recentă a Gruziei (războiul cu Rusia din 2008).

Într-un cadru inedit (o viziune regizorală realizată în premieră absolută pentru publicul botoșănean) se va desfășura cronologic constituirea pasională a iubirii până la un deznodământ surprinzător.

Publicitate

Toate acestea sunt grefate pe un eșafodaj de întrebări existențiale pentru care fiecare trebuie să-și găsească propriile răspunsuri.

„Spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”  este despre ceea ce ne lipsește tuturor în special în ziua de azi: DRAGOSTEA. Ne-am dezobișnuit să iubim!

Cred ca la o trupă foarte interesantă s-au mai adăugat actori tineri foarte interesanți, nu prea sunt obiectiv atunci cand vorbesc despre acești actori pentru că eu îi iubesc cu adevărat, dar știu că dragostea e subiectivă: îi iubești pentru că îi iubești, fără motiv. Dar eu mai am un motiv foarte serios să îi și respect pentru că sunt niște profesioniști serioși și niște actori foarte interesanți. Așa că e un spectacol despre dragoste, pe care îl desfășurăm într-o atmosferă de iubire generală.” (AndroEnukidze)

Publicitate

 

Durata spectacolului: 1h 25 min.

Pret bilet: 36 lei, elevi, studenți, pensionari – 18 lei.

Biletele se găsesc la:

🔘 CASA TINERETULUI, B-dul Mihai Eminescu nr. 48📞0231.510.970 și 0735.779.821▪️vineri:10:00-18:00▪️sâmbătă:12:00-20:00
🔘 Agenția teatrală din incinta cinematografului Unirea 📞 0722.557.556▪️de luni până duminică: 10:00-19:00

https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani

Citeste mai mult

Eveniment

Casa Verde: Cum te poți înscrie în funcție de județul în care locuiești. Calendar, buget, condiții și acte necesare

Publicat

Publicitate

În acelaşi timp, unităţile de cult se vor putea înscrie în program pe data de 9 octombrie 2024, de la ora 10:00. Când te poți înscrie la Casa Verde, în funcție de județul în care locuiești: este nevoie să îți pregătești o serie de acte, care urmează să fie încărcate în platformă. Bisericile vor avea o zi dedicată în care se pot înscrie, scrie alba24.ro.

Sesiunea 2024 de finanţare pentru înscrierea solicitanţilor persoane fizice în cadrul Programului „Casa Verde Fotovoltaice” se va derula în perioada 27 septembrie – 8 octombrie.

Când te poți înscrie la Casa Verde: Vor fi etape de câte o zi pentru fiecare regiune sau până la epuizarea bugetului aferent fiecărei regiuni, informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), citată de Agerpres.

În acelaşi timp, unităţile de cult se vor putea înscrie în program pe data de 9 octombrie 2024, de la ora 10:00.

Sesiunea poate continua și după ora 10, dacă mai sunt bani, până la epuizarea bugetului.

Casa Verde 2024: Buget record

„În anul 2024, Administraţia Fondului pentru Mediu lansează sesiunea de înscriere cu un buget record de aproximativ două miliarde de lei.

Publicitate

Scopul nostru este să facilităm accesul unui număr cât mai mare de beneficiari la finanţarea oferită prin acest program.

Ne dorim să asigurăm resursele necesare pentru a sprijini implementarea sistemelor de panouri fotovoltaice în alte aproximativ 67.000 de gospodării, astfel că, după această sesiune vom putea discuta despre aproximativ 200.000 de gospodării care îşi vor reduce costul facturii la energie electrică şi care vor utiliza energie verde.

 

Publicitate

Sesiunea din 2024 aduce noutăţi deosebit de importante în cadrul Programului. Este vorba despre finanţarea instalaţiilor pentru stocarea energiei electrice produse de panourile fotovoltaice.

O măsură esenţială pentru maximizarea eficienţei şi independenţei energetice a gospodăriilor.

Totodată, am crescut considerabil subvenţia, de la 20.000 lei la 30.000 lei, oferind astfel un sprijin financiar mai mare pentru cei care doresc să investească în energia verde”, a declarat preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu.

Potrivit instituţiei, conturile utilizatorilor pot fi create înainte de deschiderea oficială a sesiunii de înscriere, ceea ce le va permite acestora să se familiarizeze cu aplicaţia şi să fie pregătiţi în avans.

Astfel, în ziua dedicată înscrierii va fi necesară doar încărcarea documentelor solicitate.

Când te poți înscrie la Casa Verde, în funcție de județul în care locuiești

Solicitanţii se vor înscrie personal în cadrul programului „Casa Verde Fotovoltaice 2024” prin intermediul aplicaţiei informatice, conform următorului calendar:

  • 27 septembrie – Regiunea Nord Vest (judeţele: Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sălaj, Satu Mare şi Maramureş) – buget de 274,290 milioane de lei;
  • 30 septembrie – Regiunea Centru (judeţele: Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu), buget de 280,050 milioane de lei;
  • 1 octombrie – Regiunea Nord Est (judeţele: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui), buget de 319,380 milioane de lei;
  • 2 octombrie – Regiunea Sud Est (judeţele: Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Vrancea şi Tulcea), buget de 242,730 milioane de lei;
  • 3 octombrie – Regiunea Sud Muntenia (judeţele: Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman), buget de 321 milioane de lei;
  • 4 octombrie – Regiunea Bucureşti Ilfov, buget de 114,120 milioane de lei; 7 octombrie – Regiunea Sud Vest (judeţele: Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea), buget de 199,2 milioane de lei;
  • 8 octombrie – Regiunea Vest (judeţele: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş), buget de 229,110 milioane de lei.

În cazul unităţilor de cult, alocarea bugetară se ridică la valoarea de 20,1 milioane de lei.

Când te poți înscrie la Casa Verde: documentele necesare

Documentele pe care solicitantul persoană fizică trebuie să le încarce în aplicaţie sunt:

  • actul de identitate, valabil la data înscrierii în aplicaţie;
  • certificatul de atestare fiscală privind obligaţiile de plată către bugetul de stat de la ANAF;
  • certificatul de atestare fiscală privind impozitele şi taxele locale şi alte venituri ale bugetului local;
  • extras de carte funciară, nu mai vechi de 60 de zile la data înscrierii în aplicaţie;
  • copia cărţii funciare colective, dacă este cazul.

Potrivit sursei citate, solicitantul se poate înscrie o singură dată în cadrul unei sesiuni de înscriere, pentru un singur imobil. Proiectul se implementează la adresa menţionată ca domiciliu în cartea de identitate.

Pentru unităţile de cult, documentele solicitate la înscrierea în program sunt:

  • certificatul de atestare fiscală privind obligaţiile de plată către bugetul de stat de la ANAF;
  • certificatul de atestare fiscală privind impozitele şi taxele locale şi alte venituri ale bugetului local;
  • extras de carte funciară, nu mai vechi de 60 de zile la data înscrierii în aplicaţie.

Şi în acest caz, unitatea de cult se poate înscrie o singură dată în cadrul unei sesiuni, pentru un singur imobil.

AFM precizează că aplicaţia informatică nu permite modificarea/înlocuirea/eliminarea documentelor încărcate de către solicitant.

Citeste mai mult

Eveniment

Guvernul ar urma să aprobe, miercuri, proiectul de hotărâre privind înfiinţarea Spitalului Orăşenesc Darabani

Publicat

Publicitate

Guvernul va aproba miercuri, în şedinţă, acordarea unor ajutoare de urgenţă unui număr total de 347 de familii şi persoane singure, aflate în situaţii de necesitate cauzate de incendii ori fenomene meteorologice severe.

Executivul ar urma să aprobe şi proiectul de hotărâre privind înfiinţarea Spitalului Orăşenesc Darabani, judeţul Botoşani.

Pe ordinea de zi se mai află mai multe analize referitoare la proiecte privind alocarea unor sume de la fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024, pentru suplimentarea bugetului Ministerului de Finanţe, Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, dar şi Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Pe agendă se mai regăseşte şi o analiză referitoare la proiectul pentru prelungirea perioadei de aplicare a prevederilor art. l alin. (2) şi (4) din Hotărârea Guvernului nr. 1.326/ 2023 privind stabilirea tarifelor de primă maxime şi a altor măsuri aplicabile de către societăţile de asigurare care practică asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi de tramvaie.

În discuţie se va mai afla şi analiza referitoare la proiectul privind alocarea pentru judeţul Galaţi a unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024. AGERPRES

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Valoarea bonurilor de masă a crescut. Ordinul, în Monitorul Oficial

Publicat

Publicitate

Ministerele Finanțelor și cel al Muncii au mărit valoarea tichetelor de masă cu 4 bani, la 40,04 lei, conform unui ordin comun publicat în Monitorul Oficial.

„Pentru semestrul II al anului 2024, începând cu luna octombrie 2024, valoarea nominală a unui tichet de masă (…) nu poate depăşi cuantumul de 40.04 lei”, scrie, mai exact, în proiectul de ordin al Ministerului Muncii, relatează bzi.ro.

Această valoare se aplică începând din luna octombrie 2024 până în martie 2025.

Reamintim că valoarea unui bon de masă a crescut de la 1 ianuarie 2024 la 40 lei, de la 35 lei anterior. În plus, tot de la 1 ianuarie au fost suprataxate prin Legea 296/2023. Astfel firmele care le acordă angajaților plătesc și CASS (contribuția la sănătate) de 10% pentru ele.

Valoarea tichetelor este stabilită potrivit prevederilor art. 33 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1045/2018.

Proiectul de ordin a fost pus în dezbatere publică de către Ministerul Muncii, din 9 septembrie.

Publicitate

Tichetul de masă este valabil în anul calendaristic în care a fost emis
Angajatorii nu sunt obligați să acorde angajaților valoarea maximă a tichetelor. Aceștia pot acorda bonuri de masă care au o valoare nominală sub nivelul stabilit prin ordonanța citată.

Tichetul de masă este valabil în anul calendaristic în care a fost emis, cu excepția tichetului emis în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie, care poate fi utilizat până la data de 31 decembrie a anului următor.

Salariații beneficiază lunar de un număr de tichete de masă cel mult egal cu numărul de zile lucrate, iar acest număr nu poate depăși numărul de zile lucrătoare din luna pentru care se acordă tichetele.

Publicitate

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending