Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trofeul ediției de anul acesta al Festivalului „Mărțișor dorohoian” a ajuns în Republica Moldova

Publicat

Publicitate

𝙑𝙞𝙨𝙩𝙚𝙧𝙣𝙞𝙘𝙚𝙖𝙣𝙪 𝘽𝙞𝙖𝙣𝙘𝙖-𝘽𝙤𝙜𝙙𝙖𝙣𝙖, 𝙙𝙞𝙣 𝙢𝙪𝙣𝙞𝙘𝙞𝙥𝙞𝙪𝙡 𝘽𝙖𝙡𝙩𝙞, 𝙍𝙚𝙥𝙪𝙗𝙡𝙞𝙘𝙖 𝙈𝙤𝙡𝙙𝙤𝙫𝙖, o tânăra artistă, în vârstă de 15 ani, a impresionat profund publicul și juriul cu prestația sa emoționantă.

Premiile 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙎𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡 𝙖𝙡 𝙟𝙪𝙧𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞:
Apostol Bianca Cornelia – Botoșani,
Maxim Lavinia Gabriela – Iași,
Fiodorova Alexa – oraș Ungheni Republica Moldova
𝗖𝗹𝗮𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶:
#𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘪𝘢_𝘥𝘦_𝘷𝘢𝘳𝘴𝘵𝘢_10_14_𝘢𝘯𝘪
Categoria de varsta 10 – 14 ani:
𝙈𝙚𝙣𝙩𝙞𝙪𝙣𝙚
Ilie Denisa Maria – Călărași
Rusu Teodora Anamaria – Botoșani
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄𝙄𝙄
Gurici Daria – Elena -Iași
Șerban Aura Maria – Constanța
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄𝙄
️Haidău Giulia Elena – Iași
Stan Muraru Maria – Botoșani
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄
Lazăr Luca Lucian – Botoșani
Cracană Eric Alexandru – Botoșani
#𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘪𝘢_𝘥𝘦_𝘷𝘢𝘳𝘴𝘵ă_15_30_𝘢𝘯𝘪:
𝙈𝙚𝙣𝙩𝙞𝙪𝙣𝙚
Spînache Ștefania Eliza – Vaslui
Ștefan Teodor Adrian – Dorohoi, Botoșani
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄𝙄𝙄
Chelariu Camelia Maria – Botoșani
Ciobotariu Karina Ioana – sat Brăteni, comuna Dobârceni – Botoșani
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄𝙄
Lupoae Alexandra Maria – Smârdan, Galați
Ungureanu Ana Maria – Vlădeni, Botoșani
𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙡 𝙄
Cusîm Adelina Dumitrita – Dorohoi, Botoșani
Stoleru Samira Maria – Bacău
Centrul Creatiei Botosani instituție aflată în subordinea Consiliului Județean a reluat parteneriatul cu Primăria Municipiului Dorohoi în vederea organizării festivalului. Un Festival ce are drept scop promovarea muzicii uşoare româneşti autentice, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea de noi talente interpretative, în vederea promovării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale
Dorohoienii au avut parte in cele două seri și de surprize. Pe scebe au urcat: Bosquito, Andra Botez și Valeria Marcu, două dintre cele mai bune concurente ale ultimului sezon Vocea României

Publicitate

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Șofer din Albești, dat jos de la volan pentru că duhnea a alcool

Publicat

Publicitate

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282, în comuna Albești, un autoturism condus de un bărbat, de 65 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Publicitate

 

Polițiștii continuă cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Noaptea trecută au fost organizate 12 filtre rutiere la intrările și ieșirile din Botoșani. Zeci de șoferi testați pentru alcool

Publicat

Publicitate

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier , împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani  și 3 Hlipiceni și cu polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutier care au drept cauză generatoare consumul de alcool sau de substanțe psihoactive.

 

Astfel, au fost organizate  12 filtre rutiere la intrările și ieșirile din oraș, precum și pe principalele artere rutiere, fiind controlate 87 de autovehicule. Dintre conducătorii auto,  62 au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv în 4 dintre cazuri.

Publicitate

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei, 16 dintre acestea fiind aplicate pentru abateri la regimul rutier, iar 10 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

 

Publicitate

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

 

La activități s-a beneficat de câinele specializat în depistarea droguriolor, din cadrul ServiciuluiTeritorial al Poliției de Frontieră.

Publicitate

Citeste mai mult

Eveniment

Evazioniștii din măcelăriile din Botoșani au fost amendați pe capete după o acțiune a polițiștilor

Publicat

Publicitate

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspectoratului Teritorial de Muncă au acționat pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale în domeniul producției, procesării cărnii și a produselor din carne.

 

În cadrul activităților desfășurate au fost verificați 23 de agenți economici, din municipiul Botoșani, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 38.200 de lei.

Publicitate

 

Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea obligației de a utiliza casele de marcat electronice și de a respecta normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Șofer din Tudora, prins beat la volan. Polițiștii l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge

Publicat

Publicitate

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 208I, în comuna Tudora, un autoturism condus de un tânăr, de 32 de ani, din aceeași localitate.

 

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Publicitate

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending