Connect with us

LIFESTYLE

TAROM vine cu oferte de Ziua Naţională pentru şapte destinaţii cu cele mai mari comunităţi de români

Publicat

Publicitate

TAROM lansează oferte în perioada 29 noiembrie – 1 Decembrie pentru şapte dintre cele mai căutate destinaţii de călătorie pentru români, la preţuri ce pornesc de la 200 de euro dus-întors.

Potrivit unui comunicat al companiei, perioada de călătorie este 15 ianuarie – 31 martie 2025.

„Ultimele două zile din luna noiembrie, precum şi ziua de 1 Decembrie vin la pachet cu oferte la bilete de avion pentru unele dintre cele mai căutate destinaţii de călătorie pentru români. O surpriză de zile mari pentru Ziua Naţională a României: prin achiziţionarea biletelor de avion în perioada 29 noiembrie 2024 – 1 Decembrie 2024, pasagerii TAROM vor beneficia de preţuri promoţionale pentru zboruri cu plecare dinspre/către orice oraş din România deservit de TAROM către/dinspre mai multe destinaţii din Europa. Cele şapte destinaţii sunt perfecte nu doar pentru a petrece acolo o vacanţă binemeritată, ci şi pentru că acolo se află unele dintre cele mai mari comunităţi de români. Mulţi dintre doritori vor avea astfel ocazia de a se reuni cu familia şi cu prietenii plecaţi în străinătate, departe de casă”, se arată în comunicat.

Preţurile biletelor de avion către/dinspre orice destinaţie internă TAROM către/dinspre Chişinău şi Roma încep de la 110 euro dus şi 200 de euro dus-întors; către/dinspre orice destinaţie internă TAROM către/dinspre Frankfurt şi Bruxelles de la 130 euro dus şi 245 euro dus-întors; către/dinspre orice destinaţie internă TAROM către/dinspre Amsterdam, Paris, Madrid de la 150 euro dus şi 290 euro dus-întors/

Perioada de călătorie este 15 ianuarie – 31 martie 2025 (data ultimului retur), iar ofertele leagă orice destinaţie internă deservită de TAROM (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Iaşi, Suceava, Baia-Mare, Satu-Mare via Bucureşti) de cele şapte destinaţii externe incluse în ofertă, respectiv Chişinău, Roma, Frankfurt, Bruxelles, Amsterdam, Paris şi Madrid.

„Toate cele şapte destinaţii incluse în ofertele TAROM reprezintă nu doar ocazia perfectă de a te întâlni cu cei care-ţi sunt dragi şi care locuiesc acum în străinătate, ci şi unele dintre cele mai vizitate oraşe de către turiştii români. Ofertele TAROM de Ziua Naţională a României acoperă toate nevoile călătoriei: toate taxele sunt incluse, un bagaj de cală, un bagaj de mână de 8 kg, iar check-in-ul este gratuit”, precizează reprezentanţii companiei.

Publicitate

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 14 aeronave şi are în portofoliul său 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share.

Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA). AGERPRES

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

„E vremea colindelor!”, festival – concurs de colinde, aflat la ediția a III-a, organizat la Ungureni

Publicat

Publicitate

Sâmbătă, 14 decembrie 2024, ora 12, Liceul „Demostene Botez” Trușești în parteneriat cu Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail si Gavriil” Mihai Viteazu, Ungureni, Primăria Trușești și Ansamblul Folcloric „Flori de Busuioc” Trușești organizează a III-a ediție a Festivalului-Concurs Județean de Colinde Tradiționale Românești.

„E vremea colindelor!” reprezintă una dintre activitățile incluse în cadrul proiectului „Arc peste timp”, înscris în CPEEJ, poziția 102. Festivalul-Concurs se va desfășura la Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Mihai Viteazu, Ungureni și își propune: prezentarea însemnătății teologice a sărbătorii Nașterea Domnului, implicarea tinerei generații în promovarea tradițiilor și obiceiurilor românești în perioada Crăciunului, precum și realizarea unui schimb de experienţă între comunitățile locale.

Principalele condiții de participare: -se adresează doar cadrelor didactice care predau Religie – cult ortodox și Educație Muzicală; -elevii aparțin unității de învățământ unde predă profesorul coordonator. Grupul țintă este reprezentat de către elevi din ciclurile de învățământ primar, gimnazial și liceal și cadre didactice.

PROBE DE CONCURS: SECŢIUNILE FESTIVALULUI-CONCURS DE PRICESNE: INTERPRETARE VOCALĂ cu participare directă 1.

Solist vocal (categorii de vârstă: 7-10 ani;11-15 ani; 16-19 ani) 2. Duet (7-19 ani) PRECIZĂRI GENERALE: Un cadru didactic coordonator poate participa la UNA sau TOATE SECȚIUNILE, astfel: 3 elevi – solist vocal; o pereche la duet, un singur trio vocal și un grup colindători. La toate secțiunile se vor acorda premii și diplome (pe categorii de vârstă (7-10 ani;11-15 ani; 16-19 ani – secțiunea solist vocal) NU se percepe taxă de participare.

În jurizare se va ține cont de tehnica interpretării (acuratețe intonațională, precizie ritmică) și expresivitatea interpretării (relația text-muzică, transmiterea mesajului, implicarea afectivă, ținuta artistică, omogenitatea grupului). În ordinea descrescătoare a punctajelor obținute, se vor acorda PREMIILE I, II, III și Mențiuni.

Publicitate

De asemenea, se va acorda Diplomă de participare. JURIUL va fi format din cadre didactice specializate în domeniu.

Citeste mai mult

LIFESTYLE

DNSC: Avertizare privind apeluri frauduloase prin care sunt oferite „job-uri online”. Recomandări

Publicat

Publicitate

Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) avertizează privind apeluri frauduloase prin care sunt oferite ”joburi online”. Infractorii încearcă astfel să colecteze date sensibile de la utilizatori.

În ultimele zile, mulți români, atât din țară cât și din străinătate, au raportat primirea unor apeluri suspecte de la așa-ziși reprezentanți ai departamentelor de resurse umane ai unor companii, transmite DNSC.

Aceste apeluri sunt de tip ‘robo-call’ (apel telefonic care utilizează un sistem computerizat de apelare automată pentru a livra un mesaj pre-înregistrat). Prin acestea, se promit locuri de muncă online plătite cu sume de bani atractive.

DNSC: Avertizare privind apeluri frauduloase prin care sunt oferite „job-uri online”

Cum recunoașteți aceste apeluri:

  • Apelurile vin de pe numere necunoscute, uneori din alte țări.
  • Mesajul începe cu: „Bună, sunt recruiter manager de la X companie”.
  • Se oferă detalii vagi despre „oportunități” și se încurajează să contactați numerele respective pe WhatsApp. Uneori, la finalul apelului cer și furnizarea de date sensibile de la potențialele victime.

Recomandări:

  • Nu furnizați niciodată telefonic date cu caracter sensibil (date personale, de autentificare, sau de carduri bancare), în urma unor apeluri suspecte, chiar dacă par a proveni de la instituții de încredere.
  • Verificați întotdeauna autenticitatea apelurilor de la o autoritate sau instituție, printr-un canal de comunicare separat, în special dacă vi se solicită date cu caracter sensibil.
  • Raportați astfel de apeluri către organizația a carei identitate a fost furată pentru a atrage atenția cât mai rapid asupra noilor scenarii folosite de atacatori în astfel de inițiative frauduloase.
  • În cazul în care ați furnizat date de card, sesizați imediat banca, iar dacă ați fost păgubit, depuneți o plângere la Poliție (fizic sau la petitii@politiaromana.ro) și notificați DNSC (telefon 1911 sau platforma PNRISC: https://pnrisc.dnsc.ro/)

Echipa DNSC a realizat un nou ghid privind ingineria socială pentru astfel de situații, AICI

Publicitate

Citeste mai mult

Eveniment

FOTO: Tinerii care au bătut cu sălbăticie un bărbat pe strada Marchian, din municipiul Botoșani, au fost reținuți

Publicat

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a patru tineri, cu vârstele cuprinse între 17 și 25 de ani, din municipiul Botoșani, cercetați pentru săvârșirea săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a reieșit faptul că aceștia, în timp ce se aflau pe strada Marchian, din municipiul Botoșani, pe fondul unor discuții in contradictoriu, cu victima, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Botoșani, l-ar fi lovit pe acesta, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

Mai mult decât atât, cei patru, prin acțiunile, lor au tulburat liniștea și ordinea publică.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

FOTO: Părintele Partenie Apostoaie trece prin clipe grele! Și-a pierdut mama, iar comunitatea din Stăuceni și-a pierdut ctitorul

Publicat

Publicitate
Bunicii – au fost cei care au vegheat întru păstrarea nestinsă a jarului credinței pe vatra altarelor.”
Cuvântul duios și blând, dragostea pentru Hristos cel născut în peștera Betleemului și pentru Biserica Sa străbună și bucuria de a mărturisi o credință vie și autentică au caracterizat-o pe bunica ORTANSA APOSTOAIE în cei aproape 90 de ani pământești.
 Înzestrată cu bunătate și cu fapta cea ctitoricească, ducerea unei vieți binecuvântate, bunica Ortansa ne rămâne ca model de trăire și viețuire creștină dar și de jertfă pentru Biserică.
 Parohia și comunitatea Stăucenilor îi este recunoscătoare pentru jertfa sa și iubirea sa pentru Biserica satului său.
 Dumnezeu să-i răsplătească dragostea și jertfă, și să o așeze în rândul drepților în raiul cel binecuvântat!

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending