Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tânăr din Ucraina, găsit împușcat în cap cu o armă de vânătoare, în municipiul Dorohoi

Publicat

Publicitate

Sâmbătă, in juurl orei ora 08.00 polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, Municipiul Dorohoi, localitatea Loturi Enescu, privire la faptul ca la locuinta sa se afla un cetatean ucrainean decedat.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

Totodată, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Acțiune amplă a polițiștilor din Dorohoi. Zeci de persoane verificate

Publicat

Publicitate

Polițiștii din Dorohoi, împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție nr. 5 Mihăileni, nr. 6 Pomârla, a Biroului Rutier și jandarmilor au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

 

Astfel, activitățile au fost desfășurate în intervalul orar 09:00-12:00, prilej cu care  au fost legitimate peste 40 de persoane,  controlate 23 de autovehicule și 4 localuri publice.

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 7.000 de lei, pentru abateri la regimul rutier și nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Tânăr din Copălău, reținut pentru tâlhărie. Prejudiciu recuperat de polițiști

Publicat

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au reținut un tânăr, de 30 de ani, din comuna Copălău, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 24 august a.c., în jurul orei 21:30, în timp ce se afla pe drumul public din localitate, prin intrebuințarea violenței, ar fi sustras victimei, o femeie de 53 de ani, un telefon mobil.

 

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat de polițiști și restituit victimei.

 

Publicitate

Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 12 septembrie, să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citeste mai mult

Eveniment

Casa unui bărbat de 46 de ani, din Botoșani, a fost răscolită de polițiști, într-un dosar privind racolarea minorilor în scopuri sexuale și șantaj

Publicat

Publicitate

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 46 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de racolarea minorilor în scopuri sexuale și șantaj.

 

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în perioada iunie – august a.c., ar fi trimis mai multe mesaje prin intermediul unei aplicații de mesagerie, unei minore și i-ar fi propus să se întâlnească. Mai mult decât atât, în urma refuzului primit din partea victimei, acesta ar fi șantajat-o cu darea în vileag a unor fapte compromițătoare pentru minoră și familia ei.

 

La data de 11 septembrie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului bănuit de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă, constând în telefoane mobile  și medii de stocare.

 

Publicitate

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citeste mai mult

Eveniment

Atenționare de călătorie MAE: Grevă de 24 de ore, joi, pe aeroportul Charleroi din Belgia

Publicat

Publicitate

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează, sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei că joi, 12 septembrie, pe aeroportul Charleroi va avea loc o grevă de 24 de ore.

“Pentru ziua de joi, 12 septembrie 2024, conducerea aeroportului Charleroi a anunţat o grevă de 24 de ore, ce va afecta operaţiunile pe acest aeroport. În acest context, capacitatea operaţională a aeroportului va fi redusă, iar unele zboruri vor fi anulate. Greva vizează majoritatea funcţiilor operaţionale ale aeroportului (bagaje, check-in, realimentarea aeronavelor)”, se precizează într-un comunicat transmis de Ministerul Afacerilor Externe.

Pasagerii sunt sfătuiţi să verifice starea zborurilor pe site-urile companiilor aeriene.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)497428663, mai menţionează sursa citată. AGERPRE

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending