Connect with us
Publicitate

Eveniment

Și lor trebuie să le spunem BRAVO. 766 de misiuni ale pompierilor de la Punctul de Lucru Coțușca, în primul an de activitate

Publicat

Publicitate

Pompierii de la Punctul de Lucru Coțușca au fost la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse în comunele Coțușca, Drăgușeni, Mitoc, Rădăuți-Prut și Viișoara, dar și în cele 13 sate aparținătoare, a anunțat astăzi ISU Botoșani.

În primul an de activitate, aceștia au gestionat 766 misiuni, care au vizat stingerea a 14 incendii, acordarea primului ajutor calificat și transportul la spital a unui număr de 625 de persoane care aveau probleme medicale, descarcerarea unor persoane din autoturisme implicate în accidente rutiere, salvarea unor animale din medii ostile vieții, dar și în 124 de alte intervenții (asistență/degajări persoane, acțiuni de recunoaștere în teren și educare preventivă a populației, exerciții cu forțe și mijloace în teren).

Cele 14 incendii s-au produs în localitățile Coțușca, Mitoc, Drăgușeni și Rădăuți Prut. Cauzele probabile au fost stabilite ca fiind: focul deschis în spații deschise, coșurile de fum defect sau necurățate, instalațiile electrice defecte, fumatul în locuri nepermise, dar și acțiunea intenționată. Din nefericire, în urma unui incendiu și-a pierdut viaţa o persoană.

Mai bine de jumătate au fost stinse în colaborare cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență.

Valoarea bunurilor salvate în urma intervenţiei forţelor Punctului de Lucru Coțușca se ridică la aproximativ 176.000 lei, în timp ce pagubele provocate sunt de cca.17.000 de lei.

“Vă reamintim faptul că, pe 16 iunie 2023, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în colaborare cu autoritățile centrale, județene și locale, a operaționalizat Punctul de Lucru Coțușca.

Publicitate

Punctul de Lucru, care se află în cadrul Stației de Pompieri Săveni, dispune de o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, care este echipată cu accesorii de descarcerare, dar și de o ambulanță SMURD. 21 de pompieri militari sunt pregătiți să intervină, în orice moment, în cazul înregistrării unor situații de urgență în comunele Coțușca, Drăgușeni, Mitoc, Rădăuți-Prut și Viișoara.

Odată cu operaționalizarea acestuia, timpul maxim în care echipajele de pompieri ajung la cetățenii din cele 18 localități s-a redus la jumătate.

La creșterea nivelului de siguranţă şi protecţie a comunităţilor contribuie și cele două autospeciale de stingere cu apă și spumă care aparțin Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Coțușca și Viișoara.

Publicitate

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea vieții”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoşani, Dorina Lupu.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

FC Botoșani s-a despărțit de portarul Răzvan Ducan. În schimb a adus un mijlocaș din liga secundă portugheză

Publicat

Publicitate

FC Botoșani a anunțat astăzi că s-a despărțit de portarul Răzvan Ducan după un sezon și jumătate petrecut pe „Municipal”.

În toată această perioadă, Răzvan Ducan a apărat de 42 de ori buturile formației de la Botoșani, dintre care 10 fără gol primit.

“Pentru Răzvan urmează o nouă aventură în SuperLigă, în tricoul celor de la Farul Constanța, iar noi îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi dorim mult succes! Mulțumim, Răzvan Ducan!”, a transmis FC Botoșani pe pagina de socializare.

Tot astăzi, clubul de la Botoșani a anunțat și primul transfer al verii. Este vorba de transferul mijlocașului central argentinian Gastón Manuel „Chapi” Romano, care a evoluat ultima dată în liga secundă portugheză, pentru formația OS Belenenses.

În vârstă de 26 de ani, fotbalistul crescut de către River Plate a mai jucat pentru formații precum Huracán II (Argentina), Espinho, CF Estrela (ambele din Portugalia) și Taranto (Italia), a mai precizat cubul din nordul Moldovei.

Publicitate

Decizia vine după ce săptămâna trecută FC Botoşani anunța despărţirea de mijlocaşii Ioan Filip şi Reagy Ofosu, de atacantul italian Francesco Margiotta şi de fundaşul Radoslav Dimitrov.

Citeste mai mult

Educație

25 iunie poate fi declarată ZIUA CHIULULUI în masă. Peste 7.000 de absolvenți nu s-au prezentat la Evaluarea Naţională

Publicat

Publicitate

Peste 7.000 de absolvenţi nu s-au prezentat la proba de marţi a Evaluării Naţionale, iar un elev a fost eliminat din cauza unei tentative de fraudă, a anunţat Ministerul Educaţiei, așa că ziua de 25 iunie 2024 poate fi declarată oficial ZIUA CHIULUI în masă.

Potrivit unui comunicat al ministerului, proba de marţi, cea scrisă la Limba şi literatura română, a avut loc în 3.392 unităţi de învăţământ, relatează mediafax.ro.

Au fost prezenţi 153.398 de absolvenţi ai clasei a VIII-a (95,6%) din totalul celor 160.467 de înscrişi pentru susţinerea acestei probe. Nu s-au prezentat 7.069 de absolvenţi.

De asemenea, pentru tentativă de fraudă a fost eliminat un elev.

Aproape 200 de absolvenți de clasa a VIII-a care au lipsit de la prima probă a examenului de Evaluare Națională sunt din Botoșani.

A doua probă scrisă, la Matematică, va avea loc joi, urmată vineri de ultima probă scrisă, la Limba şi literatura maternă.

Publicitate

Primele rezultate vor fi afişate în data de 3 iulie, până la ora 14:00. Contestaţiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 3 iulie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) şi 4 iulie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).

Rezultatele finale vor fi afişate marţi, 9 iulie.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Masa de aer încărcată cu praf saharian ajunge deasupra României. Când se va depune praful saharian

Publicat

Publicitate

Un nou val de praf saharian se apropie de România, conform anunțului făcut de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Depuneri de praf vor putea fi observate începând din această noapte. Potrivit ANM, fenomenul va fi vizibil în perioadele în care va ploua, relatează alba24.ro.

”În perioada 26 iunie ora 3.00 – 27 iunie ora 21.00, circulația aerului, predominant sudică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană. Aceasta este transportată către sud-estul Europei și deasupra României.

Depunerile de praf vor putea fi observate în jumătatea de vest a țării în intervalele în care va ploua.

Joi (27 iunie), din orele serii, masa de aer încărcată cu particule de praf saharian se va îndepărta de țară”, a anunțat ANM.

Citeste mai mult

Economie

543 locuri de muncă disponibile la Botoșani. Lista cu locurile de muncă anunțate de AJOFM

Publicat

Publicitate

543 de locuri de muncă sunt disponibile la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

LOCUL DE MUNCĂ UNITATEA
DIRECTOR TEHNIC SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

SEF SECTIE

(PRODUCTIE TAMPLARIE ALUMINIU)

SC URBANTEC ALUMINIUM SRL

Publicitate

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC NORDIC URBANTEC SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Publicitate

Tel:0786524545

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

SUBINGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC NORDIC URBANTEC SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

RESPONSABIL TEHNIC CU EXECUTIA SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INGINER MECANIC SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER AUTOVEHICULE RUTIERE SC XANDOR GRUP SRL

Str. Manolesti –Deal nr. 33

Tel:0744585446

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

INGINER RETELE  ELECTROENERGETICE SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

INGINER AUTOMATIST SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER SISTEME DE SECURITATE SC ALARM SERVICE D&D SRL

Str. Victoriei nr. 10

Tel:0231/511552

MEDIC REZIDENT ANUL V-

SPEC. RADIOLOGIE/

IMAGISTICA MEDICALA

SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

MEDIC REZIDENT ANUL V-

SPEC. PEDIATRIE

SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

MEDIC SPECIALIST-SPEC. RADIOLOGIE/

IMAGISTICA MEDICALA

SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

MEDIC SPECIALIST-SPEC. PEDIATRIE SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

ASISTENT MEDICAL GENERALIST SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BOTOSANI;

Str. Trandafirilor nr. 24

Tel:0231/584024

MEDIC VETERINAR   SC KENENA VET SRL

Havarna;  Tel:0733610900

CONSILIER ADMINISTRATIE PUBLICA   PRIMARIA MUNICIPIULUI      BOTOSANI;Str. Piata Revolutiei nr. 1; Tel:0231/502200

 

 

TRANSLATOR

(LIMBA GERMANA)

SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

LABORANT DETERMINARI FIZICO MECANICE SC COMCEREAL SA

C. Nationala nr. 41

Tel:0758990515

TEHNICIAN IN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

TEHNICIAN IN INDUSTRIA TEXTILA SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

SEF FORMATIE INDUSTRIA CONFECTIILOR IMBRACAMINTE SC NEW FASHION SRL

C. Națională  nr.30B

Tel. 0231/517857;0747128199

E-mail:newfashion69@yahoo.it

Loc de muncă: SĂVENI

SEF FORMATIE INDUSTRIA CONFECTIILOR IMBRACAMINTE SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

PADURAR DIRECTIA SILVICA BOTOSANI

Str. Pacea nr. 47

Tel:0231/512882

ASISTENT MEDICAL GENERALIST ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
ASISTENT MEDICAL GENERALIST SC DENTSON CLINIC SRL

B-dul M. Eminescu nr. 45

Tel:0231/512455

E-mail:drdentson@gmail.com

CONTABIL AGENTIA DE AUDIT FINANCIAR AFIL;Str. I.C. Bratianu nr. 1

Tel:0231/516006

CONTABIL SC CONTROL FRUCT LOGISTIC SRL; ;Str. Primaverii nr. 6;sc.A;et.3

E-mail:irina.asafian@gmail.com

CONTABIL SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AGENT DE VANZARI SC NORDIC URBANTEC SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

AGENT DE VANZARI SC VATRA DOMNEASCA SRL

Catamarasti-Deal;

Str. Freziilor nr. 7

Tel:0748222333

AGENT VANZARI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AGENT COMERCIAL   SC BUENNO GABIANA SRL

Str.Viilor nr. 18

Tel:0745304443

BUCATAR SEF SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

TEHNICIAN PENTRU SISTEME DE DETECTIE,

SUPRAVEGHERE VIDEO,CONTROL ACCES

SC ALARM SERVICE D&D SRL

Str. Victoriei nr. 10

Tel:0231/511552

TEHNICIAN PENTRU SISTEME DE DETECTIE,

SUPRAVEGHERE VIDEO,CONTROL ACCES

SC INFOPACK TOTAL SRL

Str. I.C. Bratianu nr. 1

Tel:0740603324

OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE SI PRELUCRARE DATE   SC SPICUL 2 SRL

Dorohoi;B-dul Victoriei nr. 39

Tel:0740249545

  Loc de munca în Dorohoi

GESTIONAR DEPOZIT SC COMCEREAL SA

C. Nationala nr. 41

Tel:0758990515

MAGAZINER   SC SPICUL 2 SRL

Dorohoi;B-dul Victoriei nr. 39

Tel:0740249545

Loc de munca în Dorohoi

LUCRATOR GESTIONAR SC VATRA DOMNEASCA SRL

Catamarasti-Deal;

Str. Freziilor nr. 7

Tel:0748222333

LANSATOR PRODUSE SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

PROGRAMATOR PRODUCTIE SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

AGENT POSTAL Compania Națională POȘTA ROMÂNĂ SA – IASI

Loc muncă: Cismanesti

Tel:0791663319

BUCATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

BUCATAR SC TAKE AWAY RESTAURANTS & DELIVERY SRL

Str. Unirii nr. 8

Tel:0740198058

BUCATAR JANDARMERIA ROMANA –    UNITATEA MILITARA  0901 BOTOSANI; Str. I.C. Bratianu nr. 10-12; Tel:0231/511533
BUCATAR SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BOTOSANI;

Str. Trandafirilor nr. 24

Tel:0231/584024

AJUTOR OSPATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OSPATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OSPATAR SC TAKE AWAY RESTAURANTS & DELIVERY SRL

Str. Unirii nr. 8

Tel:0740198058

BARMAN SC C&C ROXANA SOLUTION SRL; Str. Razboieni nr. 313

Tel:0744143045

BARMAN SC TAKE AWAY RESTAURANTS & DELIVERY SRL

Str. Unirii nr. 8

Tel:0740198058

INGRIJITOR CLADIRI JANDARMERIA ROMANA –    UNITATEA MILITARA  0901 BOTOSANI; Str. I.C. Bratianu nr. 10-12; Tel:0231/511533
VANZATOR SC VATRA DOMNEASCA SRL

Catamarasti-Deal;

Str. Freziilor nr. 7

Tel:0748222333

VANZATOR SC TEOLIS DOR SRL

C. Nationala nr. 40;ap.13

Tel:0745186452

LUCRATOR COMERCIAL   SC OIL DEAL COM SRL

Str. Dobosari nr. 114

Tel:0744527048

INFIRMIERA   SC GLASUL BUNICILOR SRL

Str. Viilor 26(acces prin Aleea      Ciresului) Tel:0748669999

INFIRMIERA ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
INGRIJITOARE LA UNITATI DE OCROTIRE SOCIALA SI SANITARA ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
AGENT TRANSPORT VALORI Compania Națională POȘTA ROMÂNĂ SA – IASI

Loc muncă: Botosani

Tel:0232/242942

CIOBAN SCDCOC POPAUTI

Loc. Rachiti;Tel:0231/512968

ZIDAR SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

ZIDAR SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr. 3;parter, camera 3;Tel:0745521363

ZIDAR SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ZIDAR SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

FIERAR BETONIST SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

FIERAR BETONIST SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

FIERAR BETONIST SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr. 3;parter, camera 3;Tel:0745521363

FIERAR BETONIST SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

DULGHER SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

DULGHER SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

DULGHER SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

DULGHER SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr. 3;parter, camera 3;Tel:0745521363

DULGHER SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

DULGHER   SC IVACONLACT  SRL

Loc.Miron Costin;

Loc de munca in Botosani

Tel:0749436436

FAIANTAR SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

FAIANTAR SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

CONFECTIONER TAMPLARIE DIN ALUMINIU SI MASE PLASTICE SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

CONFECTIONER TAMPLARIE DIN ALUMINIU SC URBANTEC ALUMINIUM SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

MONTATOR TAMPLARIE DIN ALUMINIU SC URBANTEC ALUMINIUM SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

CONFECTIONER MONTATOR TAMPLARIE CU VITRAJ IZOLANT SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INSTALATOR, APA CANAL SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

FRIGORIFERIST (FRIGOTEHNIST) SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

ZUGRAV SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

ZUGRAV SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

ZUGRAV SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr. 3;parter, camera 3;Tel:0745521363

ZUGRAV SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ZUGRAV SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

VOPSITOR AUTO SC XANDOR GRUP SRL

Str. Manolesti –Deal nr. 33

Tel:0744585446

SUDOR   SC IVACONLACT  SRL

Loc.Miron Costin;

Loc de munca in Botosani

Tel:0749436436

LACATUS MECANIC SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MECANIC AUTO SC COSMISERV AUTO SPEED BLITZ SRL

Telefon: 0751692392

Loc de muncă: Stancesti

MECANIC AUTO SC XANDOR GRUP SRL

Str. Manolesti –Deal nr. 33

Tel:0744585446

MECANIC AUTO SC REC SRL

C. Nationala nr. 163

Tel:0744617169

MECANIC UTILAJ   SC CARREMAN ROMANIA SRL

C. Nationala nr. 30

Tel:0231/606309

MECANIC INTRETINERE SI REPARATII UTILAJE DIN IND. TEXTILA SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

FILATOR   SC DOROTEX SRL

C. Nationala nr. 1

Tel:0231/511478

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC ELECTRIC POWER SRL

Catamarasti-Deal

Tel:0730112568

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC TOP ELECTRISSIMO INVERTOR SRL

C. Nationala nr. 67

Tel:0747435743

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC B- LIGHT CONSTRUCT SRL

Tel:0751894419

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC BD ELECTRO SERVICE SRL

Str. Stefan Luchian nr. 4

Tel:0745572413

ELECTRICIAN CONSTR. MONTATOR APARATAJ ȘI CABLURI DE JOASĂ TENSIUNE SC NORDIC URBANTEC SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

ELECTRICIAN DE ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

ELECTRICIAN DE ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII SC COMCEREAL SA

C. Nationala nr. 41

Tel:0758990515

ELECTRICIAN DE ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII SC DOROTEX SRL

C. Nationala nr. 1

Tel:0231/511478

ELECTROMECANIC SC VATRA DOMNEASCA SRL

Catamarasti-Deal;

Str. Freziilor nr. 7

Tel:0748222333

CIONTOLITOR TRANSATOR CARNE SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

MACELAR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

AFUMATOR CARNE SC CONDOR DISTRIBUTIE SRL

Oraseni-Deal;Tel:0745259528

 

COFETAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

PATISER SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

TAMPLAR UNIVERSAL   SC CROSS ROADS COM SRL

Str. August Treboniu Laurian    1C; Tel:0758839705

CROITOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

CROITOR SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

CONFECTIONER PRELUCRATOR IN INDUSTRIA TEXTILA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

CONFECŢIONER, PRELUCRĂTOR ÎN IND. TEXTILĂ SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

CROITOR-CONFECTIONER IMBRACAMINTE DUPA COMANDA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

MULTIPLICATOR SABLOANE CROITORIE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

CONTROLOR CALITATE SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

CONTROLOR CALITATE SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

CONTROLOR CALITATE SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

OPERATOR CONFECTIONER INDUSTRIAL IMBRACAMINTE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC PRIVILEGE INVEST SRL

Str. Postei nr. D8

Tel:0748605896

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC SUMMER CONF SRL

C. Nationala 30 C

Tel:0757068208

 

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC ALDACONF DUALY SRL

C. Nationala nr. 32, et.3 (incinta Jatex)

Tel. 0740022193

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC JADE FASHION SRL

Str. Cornisa nr. 10

Telefon: 0753024148

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

SPANUITOR CONFECTII SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

SPANUITOR CONFECTII SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

OPERATOR SPALATOR TEXTILE SC AUTOMAT HOME KARPET SRL (Spălatorie-Curățătorie covoare) C. Națională nr. 144

(incubator afaceri U1-A8)

Tel. 0737364455

E-mail:homekarpet@yahoo.com

OPERATOR LA VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR DE ABATOR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

OPERATOR LA VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR DE ABATOR SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

OPERATOR LA FABRICAREA MEZELURILOR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

OPERATOR LA FABRICAREA MEZELURILOR SC CONDOR DISTRIBUTIE SRL

Oraseni-Deal;Tel:0745259528

 

OPERATOR LA MASINA DE ETICHETAT SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

CONDUCATOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE MARFURI SC MERCUR EXPRES SRL

Sat Zaicesti Com. Baluseni

Tel:0372/766373

CONDUCATOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE MARFURI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

TRACTORIST SC SILVABEL SRL

Stancesti; Tel:0747225365

MASINIST LA MASINI PT. TERASAMENTE

(IFRONIST)

SC COMCEREAL SA

C. Nationala nr. 41

Tel:0758990515

FEMEIE DE SERVICIU ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
CĂLCĂTOREASĂ LENJERIE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

CĂLCĂTOREASĂ LENJERIE SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

SPALATOR VEHICULE II HARTIE ANCA

Sat.Hutani Com. Vladeni

Tel:0740497286

INGRIJITOR SPATII VERZI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr. 3;parter, camera 3;Tel:0745521363

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC B- LIGHT CONSTRUCT SRL

Tel:0751894419

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII   SC IVACONLACT  SRL

Loc.Miron Costin;

Loc de munca in Botosani

Tel:0749436436

MUNCITOR NEC. LA SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII SC ELECTRIC POWER SRL

Catamarasti-Deal

Tel:0730112568

MUNCITOR NEC. LA SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII SC BD ELECTRO SERVICE SRL

Str. Stefan Luchian nr. 4

Tel:0745572413

MUNCITOR NEC. LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

MUNCITOR NECALIFICAT IN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC JADE FASHION SRL

Str. Cornisa nr. 10

Telefon: 0753024148

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

MUNCITOR NECALIFICAT LA  ASAMBLAREA , MONTAREA PIESELOR SC INFOPACK TOTAL SRL

Str. I.C. Bratianu nr. 1

Tel:0740603324

MUNCITOR NECALIFICAT LA  ASAMBLAREA , MONTAREA PIESELOR SC TOP ELECTRISSIMO INVERTOR SRL

C. Nationala nr. 67

Tel:0747435743

MANIPULANT MARFURI SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MANIPULANT MARFURI SC FELYMARO SRL

Str. Uzinei nr. 1

Tel:0756040954

MANIPULANT MARFURI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AJUTOR BUCATAR SC TAKE AWAY RESTAURANTS & DELIVERY SRL

Str. Unirii nr. 8

Tel:0740198058

AJUTOR BUCATAR SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AJUTOR BUCATAR SC BEST GYROS DELYVERY SRL

Str. Grivita nr. 11

Tel:0740145199

LUCRATOR BUCATARIE SC RIDACOM SRL

Str. Primaverii nr. 22

Tel:0231/532305

CURIER SC SPEED POST TEAM SRL

B-dul M. Eminescu nr. 7

Tel:0745857824

INGRIJITOR CAINI IN ADAPOSTURI DIRECTIA SERVICII PUBLICE BOTOSANI

Pietonalul Transilvaniei nr.2

Tel:0726291827

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending