Connect with us
Publicitate

Actualitate

Rezultatele tragerilor la LOTO de joi, 11 iulie 2024

Publicat

Publicitate

LOTERIA ROMÂNĂ a continuat, joi, 11 iulie 2024, seria extragerilor Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

Numerele extrase, 11 iulie 2024:

Loto 6/49: 43, 7, 42, 10, 30, 17

Loto 5/40: 22, 24, 20, 8, 29, 6

Noroc: 9 7 0 0 2 6 4

Noroc Plus: 3 0 8 7 8 9

Publicitate

Super Noroc: 8 9 8 0 4 5

Joker: 5, 6, 42, 13, 19 +1

 

Publicitate

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

ALERTĂ parfumuri! O substanță periculosă, descoperită printre ingredientele unor branduri de lux

Publicat

Publicitate

Aplicația InfoCons avertizează, astfel, că mai multe parfumuri și ape de toaletă de lux conțin o substanță interzisă în UE. Este vorba despre substanța numită BMHCA, care poate afecta sistemul reproducător și poate cauza probleme de sănătate. 

“Conform listei ingredientelor, produsul conține 2-(4-terț-butilbenzil) propionaldehidă (BMHCA), care este interzisă în produsele cosmetice. BMHCA poate dăuna sistemului reproducător, poate dăuna sănătății fătului și poate provoca sensibilizarea pielii. Produsul nu este conform cu Regulamentul privind produsele cosmetice”, transmite InfoCons, informează realitatea.net.

Printre produsele semnalate se numără parfumuri și ape de toaletă de la branduri de lux extrem de cunoscute, precum „Lady Million” de la Paco Rabanne, „Magnifique” de la Lancome Paris, „X Hugo X” de la Hugo Boss sau „Versace pour Homme” de la Versace.

Imagine

Imagine

Imagine

Publicitate

Aceste produse, deși sunt vândute de mărci de lux, nu respectă Regulamentul european privind produsele cosmetice din cauza prezenței BMHCA în compoziția lor.

InfoCons avertizează că produsele identificate în sistemul european de alertă prezintă un risc direct pentru consumatori și pot fi găsite atât în magazine fizice, cât și pe platforme online de vânzare din întreaga Uniune Europeană.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

NU faceți asta! Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 99 de ani, au ajuns la spital după ce au încercat să aprindă focul cu benzină

Publicat

Publicitate

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 99 de ani, au ajuns la spital după ce au încercat să aprindă focul cu benzină, iarna trecută. În urma acestor întâmplări și bunurile din locuințe au fost cuprinse de flăcări. Localitățile unde au avut loc evenimentele au fost: Cucuteni, Suharău, Botoșani și Cucorăni.

Alte zeci de persoane au rămas fără acoperiș deasupra capului din această cauză.

Pentru evitarea unor astfel de evenimente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani recomandă cetățenilor să nu aprindă focul cu benzină, gaz sau alte lichide inflamabile! Își pun viața în pericol, dar și lucrurile pentru care au muncit de-a lungul timpului.

Totodată, oamenii trebuie să aibă grijă și să nu folosească alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Publicitate

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

Citeste mai mult

Eveniment

Doi tineri din Ungureni au fost reținuți, după ce s-au bătut cu ce le-a căzut în mână. Un bunic a vrut să-i despartă și a fost rănit

Publicat

Publicitate

Luni, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri, de 26 și 27 de ani, din comuna Ungureni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și violare de domiciliu.

 

Din cercetările efectuate până în acest moment a reieșit faptul că aceștia, împreună cu încă patru  tineri, cu vârstele cuprinse între 23 și 28 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, s-ar fi agresat reciproc, în drumul public din localitate, folosind obiecte din lemn și spray paralizant, prilej cu care și-au provocat leziuni fizice.

 

Un bărbat de 76 de ani, a intervenit pentru aplanarea conflictului, împrejurare în care a fost agresat de unul dintre tineri, provocându-i leziuni fizice.

 

Publicitate

La eveniment au fost direcționate mai multe echipaje de poliție formate din polițiști de ordine publică și cei de la acțiuni speciale, conflictul fiind aplanat. În urma evenimentului, toate persoanele implicate au fost preluate de echipajele mediclae solicitate să intervină, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

 

Ulterior, polițiștii au emis patru ordine de protecție provizorie, la solicitarea persoanelor implicate, prin care cei doi tineri, față de care a fost dispusă măsura reținerii sunt obligați să păstreze o distanță de minim 150 de metri.

Publicitate

 

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Citeste mai mult

Eveniment

Femeie de 41 de ani, din municipiul Botoșani, reținută pentru furt

Publicat

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unei femei de 41 de ani, din municipiul Botoșani, bănuită de comiterea a două infracțiuni de furt.

 

În urma probatoriului administrat de către polițiști s-a stabilit faptul că aceasta, în timp ce se afla în apropierea unui magazin, precum și într-un mijloc de transport în comun, profitând de neatenția victimelor, ar fi sustras din geanta acestora portofelul ce conținea documente și bani, prejudiciul creat fiind estimat la 300 de lei.

 

La data de 14 octombrie 2024, polițiștii au pus în executare un  mandat de percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită de comiterea faptei, prilej cu care au fost identifiate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

 

Publicitate

Ulterior percheziției, femeia a fost condusă la sediul poliției în baza unui mandat de aducere, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending