Connect with us
Publicitate

Eveniment

Polițiștii botoșăneni, la ceas de bilanț

Publicat

Publicitate

În anul 2022, activitatea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a fost concentrată pe îndeplinirea obiectivului general al Poliției Române, respectiv creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

 

Principalele direcții de acțiune au vizat organizarea activităților preventive, operative și de investigare, în vederea reducerii infracțiunilor contra persoanei și a patrimoniului, a celor de la regimul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase, a delictelor silvice și a infracționalității economico-financiare.

Publicitate

 

În contextul declanșării conflictului armat îm Ucraina și având în vedere problematica întâmpinată, de la debutul acestuia și până în luna decembrie 2022, au acționat, în medie, zilnic,  peste 50 de polițiști,  aceștia fiind angrenați atât în activități de sprijin a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (în proximitatea punctelor de trecere a frontierei Stânca-Costești și Rădăuți-Prut), în misiuni operative contextualizate (filtre, acțiuni punctuale etc.), cât și în proximitatea centrelor de cazare temporară a cetățenilor ucraineni.

 

Publicitate

MANAGEMENTUL RESURSELOR INSTITUŢIONALE

 

În ceea ce priveşte politica de personal desfăşurată la nivelul inspectoratului, precizăm că la 31 decembrie 2022 statul de organizare era încadrat în procent de 78,45% astfel: 77,61% la ofiţeri, 78,97% la agenţi şi 73,91% la personalul contractual. În cursul anului au încetat raporturile de muncă cu unitatea 48 de poliţişti şi au venit în unitate 56 de poliţişti.

Publicitate

 

 

Activități desfășurate pentru deservirea comunității

Publicitate

 

În perioada analizată, în vederea constituirii dispozitivelor pentru menținerea ordinii publice, la nivelul județului, au fost folosiți, în medie, zilnic, 135 de polițiști, care au acționat în patrule independente și mixte, cu efective de jandarmi și poliție locală.

 

Pe parcursul anului, au fost organizate 6 razii, 264 de acțiuni cu efective mărite, 1.131 de controale directe și 179 de participări la misiuni de ordine cu prilejul adunărilor publice pe raza județului, acțiuni în cadrul cărora au fost constatate 1.035 de infracțiuni.

 

De asemenea, în perioada vizată, polițiștii care au acționat în cadrul dispozitivelor de menținere a ordinii și siguranței publice au intervenit la 16.561 de evenimente, dintre care 13.254 de apeluri semnalate prin SNUAU 112, în urma intervențiilor fiind aplanate 3.408 de stări conflictuale, dintre care 1.606 de conflicte intrafamiliale.

 

Totodată, în anul 2022, au fost reținute 243 de persoane, față de 115 dintre acestea fiind dispusă arestarea preventivă.

 

Prevenirea criminalității

 

În anul 2022, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, prioritățile în domeniul prevenirii criminalității au vizat prevenirea infrațiunilor contra persoanei, contra patrimoniului și a criminalității informatice.

 

Astfel, la nivelul întregului județ, în cadrul  programelor de prevenire „Programul de prevenire a infrac țiunilor contra persoanei”( dispariții de copii, agresiuni sexuale, violență domestică, victimizarea minorilor)”, „Programul de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului – prevenirea furturilor din locuințe, înșelăciunilor și a furturilor din genți/buzunare”, „Programul de prevenire a criminalității informatice”  și a  campaniilor  derulate (,,Atingeri Nedorite” , “Dincolo de aparențe”, „Vacanță în siguranță”, „Vacanța  s-a terminat ! Sunteti pregătiți de un nou început”, „Zilei Europene de prevenire a furturilor din locuințe”, „Eroii Internetului ”), polițiștii au organizat 367 de activități preventive care au avut 12.930 de beneficiari.

 

Activităţile preventiv-educative şi de antivictimizare a populaţiei au avut un caracter continuu şi interactiv, s-au desfăşurat în spaţiul public, în unităţile de învăţămant preuniversitar, la sediile/locaţiile diferitelor entităţi/asociaţii/organizaţii de drept public/privat, organisme ale administraţiei publice locale, fiind desfăşurate în cooperare şi cu alte structuri M.A.I. cu atribuţii pe această linie.

 

Criminalitatea stradală

 

În cursul anului 2022, au fost sesizate 1447 de infracțiuni stradale, acestea reprezentând 14,63% din totalul infracțiunilor sesizate.

 

După locul de comitere, 942 de infracțiuni au fost comise în mediul urban, iar 505 infracțiuni au fost comise în mediul rural, iar după momentul comiterii, 881 de infracțiuni au fost comise ziua, iar  566 de infracțiuni au fost comise noaptea.

 

Ponderea (47,82%) infracţiunilor comise în mediul stradal este deținută de infracţiunile de lovire și alte violențe (692), urmate de infracțiunile de amenințare (121) și cele de furt din auto (68).

 

Prevenirea şi combaterea violenţei în familie

 

În anul 2022, au fost înregistrate peste 1.300 de fapte de violență în familie, 516 dintre acestea, reprezentând 38% din total, au fost comise în mediul urban și 837, reprezentând 61,8% din total, au fost comise în  mediul rural, iar 1.187 de infracțiuni, reprezentând 87,7% din infracționalitatea sesizată pe acest segment, au fost comise la domiciliu și 166 de infracțiuni au fost comise în spaţiul public.

 

În scopul diminuării unor riscuri iminente la adresa vieții, integrității fizice ori libertății unor persoane puse în pericol printr-un act de violență domestică, structurile de poliţie au desfăşurat activităţi specifice prin care au fost emise 371 de ordine de protecție provizorii, în creștere față de anul 2021, când au fost emise 296 de ordine de protecție provizorii.

 

În funcție de mediul în care au fost emise, 162 de ordine de protecție provizorii, reprezentând un procent de 43,6% din total, au fost emise în mediul urban ( 161 în anul 2021), iar 209 ordine de protecție provizorii, reprezentând 56,3% din total, au fost emise în mediul rural (135 în anul 2021).

 

Din cele 371 de ordine de protecție provizorii emise, 369 au fost confirmate de către procuror ( 281 în anul 2021) iar 165 au fost transformate în ordine de protecție ( 138 în anul 2021).

 

Siguranţa traficului rutier

 

În  vederea  prevenirii  și  combaterii  principalelor  cauze  frecvent  generatoare  de  accidente  ruitere,  cât  și  pentru  îmbunătăţirea  stării  de  ordine  și  disciplină  în  trafic,  la  nivelul  întregului  județ, polițiștii rutieri  au  executat  254  de acţiuni, dintre care 203 cu  efective  proprii  şi 51 în  colaborare  cu  alte  instituţii  ori  reprezentanţi  ai  societăţii  civile.

 

Acţiunile organizate au vizat, în special, viteza  nelegală, consumul de alcool, indisciplina  pietonală, nefolosirea centurii de siguranţă și legalitatea transportului de mărfuri și persoane.

 

În cadrul acțiunilor organizate au fost descoperite (sesizate) şi instrumentate 828 de infracțiuni,  dintre  care 489 la  regimul  circulației  și  339  de  altă  natură, şi au fost constatate şi sancţionate 23.038 de abateri contraventionale la regimul circulaţiei.

 

De asemenea au fost reținute 3.406  permise  de  conducere (+879), din care 2.893  (+782) în  vederea  suspendării  exercitării  dreptului  de  a  conduce autovehicule, 211 (+41) permise de conducere  au fost  anulate, iar 116 (+84) permise au fost retrase din motive medicale. De asemenea s-a  procedat la  retragerea  temporara  a  unui număr de 1038 (+126)  de certificate  de înmatriculare.

 

În perioada analizată, pe raza judeţului Botoşani s-au produs 398 (-21) de accidente rutiere soldate cu victime omenești 20 (-18) de persoane decedate, 64 (+1) de persoane rănite grav şi 390(-18) de persoane rănite uşor.

Principalele trei cauze de producere ale accidentelor de circulaţie cu victime sunt:

  • abaterile comise de pietoni : 16 accidente
  • abaterile comise de bicicliști: 14 accidente
  • conducerea sub influența alcoolului: 11 accidente

 

 

Poliţia de proximitate şi siguranţa comunităţii

 

Conform conceptului de organizare a activităţii de ordine publică în mediul urban, poliţiştii de proximitate  au desfășurat 367 de activități în comunitate, 533 de verificări pe linia evidenţei populaţiei, 110 pe linia deţinătorilor de arme, 102 pe linie de evidenţă militară, 222 de activitaţi pe linia executării mandatelor de aducere şi au participat la 46 de acţiuni punctuale sau măsuri de ordine de pe raza de competenţă.

 

În perioada de referință, polițiștii de proximitate au constat 52 de infracțiuni în flagrant delict și au soluţionat 1303 de dosare penale, 1.022 de reclamaţii, petiţii şi sesizări, au consiliat 509 persoane și au pus în aplicare 162 de ordine de protecție.

 

Criminalitatea contra patrimoniului

 

Infracţiunile contra patrimoniului, reprezintă un procent de 37,29% din totalul infracţiunilor sesizate la nivelul I.P.J. Botoșani și înregistrează o creștere de 5,3%, creștere înregistrată atât în mediul urban cu 6% cât și în mediul rural cu 4,3 % , însă valoarea înregistrată în anul 2022 este cu 11,2% mai mică decât media ultimilor 5 ani.

 

Ponderea infracțiunilor contra patrimoniului este deținută de infracțiunile de furt, infracțiuni care înregistrează o creștere de 5,6% .

 

Analiza situaţiei operative şi a fenomenului infracţional a scos în evidenţă faptul că, față de perioada de referință, în anul 2022, numărul furturilor din locuințe a scăzut cu 38,69%, atât în mediul urban cât și în mediul rural, în timp ce furturile din societăți comerciale cresc cu +29,60%, creștere înregistrată atât la furturile din societăți comerciale prevăzute cu sisteme de pază și alarmare, cât și la furturile de pe rafturi.

 

Infracțiunile de tâlhărie înregistrează o scădere de 2,8%, scădere înregistrată în mediul rural.

 

Regimul armelor, explozivilor şi substanţelor periculoase

 

În anul 2022, au fost desfăşurate activităţi în cadrul a 6 planuri de acţiune, fiind executate 59 de acţiuni și 298 de controale la persoane fizice și juridice și 31 de activități de cooperare cu alte instituții/organisme cu atribuții în domeniul fondului cinegetic sau entități publice de aplicare a legii, au efectuat 298 de controale pe linie de arme-muniții, explozivi și substanțe periculoase și 22 percheziții domiciliare.

 

În activităţile menţionate au fost atrase în sistem integrat, forţe din cadrul A.J.V.P.S., I.T.M., D.S.P.,  autorităţilor silvice sau ale Gărzii de Mediu.

 

În cadrul acţiunilor şi controalelor au fost constatate 102 infracţiuni şi aplicate 41 de contravenţii, în cuantum de 38.000 de lei. De asemenea, în cadrul dosarelor penale instrumentate, au fost indisponibilizate, în vederea cercetărilor, 31 de arme dintre care 9 letale și 22 neletale, 2034 de elemente de muniții, un autoturism, 282 de kilograme de carne de vânat,  656 de kilograme de articole pirotehnice, 8.500 de kg de îngrășământ și 35.000 de kilograme de deșeuri nepericuloase.

 

Totodată, au fost suspendate 2 permise de armă, iar în cazul a 96 de persoane s-a dispus anularea dreptul de deţinere, port şi folosire arme.

 

Criminalitatea economico-financiară

 

În corelare cu măsurile cu efect în plan social și economic, marcate de unele măsuri de relaxare a unor activități ale agenților economici, se constată o ușoară scădere a numărului infracțiunilor sesizate cu 1,06% .

 

Cele 640 de sesizări economice înregistrate reprezintă 6,47% din totalul sesizărilor penale la nivel de inspectorat, infracţiunile economice pentru care a fost continuată urmărirea penală pe persoană, reprezintă 6,08%, iar 8,75 % din sesizările de natură economico-financiară au ca obiect infracţiuni de contrabandă cu ţigarete.

 

În cursul anului 2022 au fost înregistrate, în acest domeniu, 310 dosare penale, fiind soluționate 366 de cauze penale, dintre care, 54 cu propunere de trimitere în judecată. Prin activitățile desfășurate, a fost recuperat un prejudiciu total în valoare de 1.683.030 de lei.

 

Totodată, au fost dispuse 5  măsuri preventive.

 

În ceea ce privește evaziunea fiscală au fost înregistrate 30 de dosare penale, dintre care, 10 prin sesizare din oficiu și au fost soluționate 42 de cauze penale. A fost recuperat un prejudiciu total de 1.578.910 lei.

 

La regimul produselor accizabile și a fraudelor vamale au fost înregistrate 105 dosare penale, fiind soluționate 198 de cauze penale, dintre care, 51 cu propunere de trimitere în judecată.

 

Totodată, au fost indisponibilizate 1.093.340 de țigarete provenite din contrabandă.

 

În anul 2022, în urma activităţilor preventive şi a verificărilor directe efectuate,  au fost puse în aplicare 67 de mandate de percheziție domiciliară, au fost constatate 152 de infracțiuni prevăzute de Codul Penal și legi speciale, au fost aplicate 228 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 938.315 de lei și au fost indisponibilizate, în vederea confiscării speciale, bunuri și numerar în valoare totală de 1.301.366 de lei ( țigarete, produse susceptibile de a fi contrafăcute și material lemnos).

 

Infracţionalitatea în domenii specifice

 

Pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale îndreptate împotriva pădurii şi a personalului silvic, în scopul menţinerii integrităţii fondului forestier naţional, au fost organizate 112 controale pe linia depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos și 154 de controale pe linia transportului materialului lemnos fiind verificate 536 de obiective, activități în care au fost implicaţi toţi partenerii instituţionali de la nivelul judeţului (Garda Forestieră, Direcţia Silvică, A.N.A.F. şi Garda de Madiu).

 

În cadrul activităţilor menţionate au fost constatate 99 de contravenţii la legislaţia silvică, aplicându-se amenzi în valoare de 76.000 de lei, s-a dispus confiscarea a 161 de metri cubi material lemnos, în valoare de peste 78.000 mii de lei şi au fost înregistrate 138 de dosare penale.

 

Pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, cu implicarea partenerilor instituţionali (A.N.P.A., Garda de Mediu, A.N.A.F., D.S.V.S.A.) au fost organizate şi executate 159 de controale pe cursurile de apă şi amenajări piscicole, fiind de asemenea controlate 166 de obiective (societăţi comerciale, pieţe).

 

În cadrul acțiunilor și controalelor desfășurate au fost aplicate 95 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.700 de lei, iar ca măsură complementară, au fost confiscate 131,8 kilograme de pește și 50 de plase monofilament.

 

Obiective şi priorităţi de acţiune pentru anul 2023.

 

  • Stabilirea de activități concrete pentru combaterea criminalităţii şi creşterii siguranţei cetăţeanului, în raport cu evoluția situației operative;

 

  • Eficientizarea activității de prevenire și combatere a infracționalității;

 

  • Valorificarea la maxim a potenţialului uman, logistic şi financiar;
  • Îmbunătăţirea cooperării interinstituţionale şi continuarea activităţilor comune cu toate structurile cu atribuţii în domeniu;
  • Realizarea dotărilor din fondurile atrase, îmbunătăţirea dotării materiale (spaţii de lucru, tehnică şi autoturisme);
  • Creșterea gradului de pregătire profesională a polițiștilor.

 

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Economie

Locuri de muncă la Botoșani. 449 de locuri pe lista comunicată de AJOFM la Botoșani

Publicat

Publicitate

449 de locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

UNITATEA
SEF DEPARTAMENT

Publicitate

(INGINER SEF)

SC NOVA APASERV SA

Str. Octav Bancila nr.3

Tel:0374106800

DIRECTOR TEHNIC SC TAMIŞTEF SRL

Publicitate

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Publicitate

Tel:0744556520;0740233630

RESPONSABIL TEHNIC CU EXECUTIA SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INGINER MECANIC SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Publicitate

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER CHIMIST SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC LACTO SOLOMONESCU SRL

Vlasinesti

Tel. 0231541401/0728882280

INGINER RETELE  ELECTROENERGETICE SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

INGINER AUTOMATIST SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MEDIC MEDICINA GENERALA DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA DOROHOI

Str. STEFAN CEL MARE NR43

Tel:0231/617814

MEDIC PRIMARIA MUNICIPIULUI BOTOSANI

Str. P-ta Revolutiei nr. 1

Tel:0231/502200

MEDIC SPECIALIST SC EPIDEMIOLIFE CLINIC SRL

Piata Revolutiei nr. 11

Tel:0231/529798

E-mail:epidemiolifeclinic@gmail.com

MEDIC SPECIALIST

 

PRIMARIA MUNICIPIULUI BOTOSANI

Str. P-ta Revolutiei nr. 1

Tel:0231/502200

ASISTENT MEDICAL GENERALIST DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA DOROHOI

Str. STEFAN CEL MARE NR43

Tel:0231/617814

ASISTENT MEDICAL GENERALIST SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

ASISTENT MEDICAL GENERALIST SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

ECONOMIST SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

REDACTOR SC SAVIN CONSULTING PRESS SRL; C. Nationala nr.28A

Tel:0745532627

E-mail:tvbotosaneanul@gmail.com

TRANSLATOR

(LIMBA GERMANA)

SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9 .

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

LABORANT DETERMINARI FIZICO MECANICE SC COMCEREAL SA

C. Nationala nr. 41

Tel:0758990515

TEHNICIAN IN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

TEHNICIAN IN INDUSTRIA TEXTILA SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

ASISTENT MEDICAL GENERALIST ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
ASISTENT MEDICAL GENERALIST SPITALUL MUNICIPAL DOROHOI

B-dul Victoriei nr. 75

Tel:0231/613240

ASISTENT MEDICAL GENERALIST SPITALUL MUNICIPAL DOROHOI

B-dul Victoriei nr. 75

Tel:0231/613240

CONTABIL SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AGENT DE VANZARI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE SC BINAPE ELEVATORS SRL

Str. Petru Rares nr. 26

Tel:0727367153

E-mail:resurseumane@binape.eu

OPERATOR VANZARI PRIN TELEFON SC TAKE AWAY RESTAURANTS & DELIVERY SRL

Str. Unirii nr. 8

Tel:0740198058

ASISTENT MANAGER SC LIDER CONSULTING EXPERT SRL;C.Nationala nr. 99;bl.H4B

Tel:0751177031

E-mail:agentialiderhome@yahoo.com

BUCATAR SEF SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

MÂNUITOR,

MONTATOR DECOR

TEATRUL MIHAI EMINESCU BOTOSANI

B-dul M. Eminescu nr. 48

Tel:0740679897

SECRETARA CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA ARUXANDEI IONELA MONICA

Saveni;Str. 1Decembrie;bl.C3

Tel:0747904580; E-mail:

avocat_monica_aruxandrei@yahoo.com

RECEPTIONER HOTEL SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

PROGRAMATOR PRODUCTIE SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

BUCATAR SC BSIE LOUNGE SRL

Str. Cuza Voda nr. 4

Tel:0751392884

BUCATAR SC GAMA SRL

Str. Unirii nr. 12

Tel:0743930964

BUCATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

BUCATAR DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA;Str. Savenilor nr.12

Tel:0231/583230

PIZZAR SC MIORITA SRL

Pietonalul Transilvaniei nr. 2

Tel:0745672761

AJUTOR OSPATAR SC GAMA SRL

Str. Unirii nr. 12

Tel:0743930964

AJUTOR OSPATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OSPATAR SC BSIE LOUNGE SRL

Str. Cuza Voda nr. 4

Tel:0751392884

OSPATAR SC GAMA SRL

Str. Unirii nr. 12

Tel:0743930964

OSPATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OSPATAR SC TAKE AWAY RESTAURANTS & DELIVERY SRL

Str. Unirii nr. 8

Tel:0740198058

BARMAN SC LIDER CONSULTING EXPERT SRL;C.Nationala nr. 99;bl.H4B

Tel:0751177031

E-mail:agentialiderhome@yahoo.com

BARMAN SC TAKE AWAY RESTAURANTS & DELIVERY SRL

Str. Unirii nr. 8

Tel:0740198058

FRIZER SC ASLAN MIND COLECTION SRL;Str. Grivita nr. 3

Tel:0747699927

COSMETICIAN SC ASLAN MIND COLECTION SRL;Str. Grivita nr. 3

Tel:0747699927

MANICHIURIST SC ASLAN MIND COLECTION SRL;Str. Grivita nr. 3

Tel:0747699927

PEDICHIURIST SC ASLAN MIND COLECTION SRL;Str. Grivita nr. 3

Tel:0747699927

INGRIJITOR CLADIRI SCOALA GIMNAZIALA „MIHAI EMINESCU” IPOTESTI

Tel:0742117772

CAMERISTA HOTEL SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

ANIMATOR SOCIO EDUCATIV SC ZACATROS KIDS LAND SRL

Str. Victoriei nr. 1

Tel:0742595758

VANZATOR SC MIORITA SRL

Pietonalul Transilvaniei nr. 2

Tel:0745672761

VANZATOR SC ALIMILI SPOT SRL

Str. Grivita nr. 6

Tel:0742984020

VANZATOR SC PRINCESS CAKES IASI SRL

Loc de munca în Hlipiceni

Tel:0754921174

LUCRATOR COMERCIAL II ASLAN CRISTINA

Piata Centrala(chiosc mici)

Tel:0747942129

VANZATOR PE BAZA DE COMANDA LA DOMICILIU SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

INFIRMIER/

INFIRMIERA

ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
INFIRMIERA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

INFIRMIERA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

INGRIJITOARE LA UNITATI DE OCROTIRE SOCIALA SI SANITARA ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
INGRIJITOARE LA UNITATI DE OCROTIRE SOCIALA SI SANITARA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

AGENT TRANSPPORT VALORI Compania Națională POȘTA ROMÂNĂ SA – IASI

Loc muncă: Botosani

Tel:0791663319

ZIDAR SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

ZIDAR SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ZIDAR SC DORCON RENOV SRL

Manastirea Doamnei

Tel:0743592868

ZIDAR SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

ZIDAR SC CONSTAR SRL

B-dul M. Eminescu nr. 91

Tel:0744337633 / 0744639734

 

FIERAR BETONIST SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

FIERAR BETONIST SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

FIERAR BETONIST SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

DULGHER SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

DULGHER SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

DULGHER SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

DULGHER SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

FAIANTAR SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

FAIANTAR SC DORCON RENOV SRL

Manastirea Doamnei

Tel:0743592868

FAIANTAR SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

MONTATOR PERETI SI PLAFOANE DIN GHIPS CARTON SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

CONFECTIONER TAMPLARIE DIN ALUMINIU SI MASE PLASTICE SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

CONFECTIONER MONTATOR TAMPLARIE CU VITRAJ IZOLANT SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INSTALATOR, APA CANAL SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

INSTALATOR, APA CANAL SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

FRIGORIFERIST (FRIGOTEHNIST) SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

ZUGRAV SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ZUGRAV SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

ZUGRAV SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

ZUGRAV SC CONSTAR SRL

B-dul M. Eminescu nr. 91

Tel:0744337633 / 0744639734

 

ZUGRAV SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

SUDOR SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

LACATUS MECANIC SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MECANIC AUTO SC MERCUR EXPRES SRL

Sat Zaicesti Com. Baluseni

Tel:0372/766373

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC TOP ELECTRISSIMO INVERTOR SRL

C. Nationala nr. 67

Tel:0747435743

ELECTRICIAN CONSTRUCTOR MONTATOR APARATAJ SI CABLURI DE MEDIE SI INALTA TENSIUNE SC ELECTRIC POWER SRL

Catamarasti-Deal

Tel:0730112568

ELECTRICIAN DE ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

CIONTOLITOR TRANSATOR CARNE SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

CIONTOLITOR TRANSATOR CARNE SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

MACELAR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

BRUTAR SC PRINCESS CAKES IASI SRL

Loc de munca în Hlipiceni

Tel:0754921174

COFETAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

COFETAR SC PRINCESS CAKES IASI SRL

Loc de munca în Hlipiceni

Tel:0754921174

PATISER SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

PATISER SC PRINCESS CAKES IASI SRL

Loc de munca în Hlipiceni

Tel:0754921174

CROITOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

CONFECŢIONER, PRELUCRĂTOR ÎN IND. TEXTILĂ SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

CONFECTIONER PRELUCRATOR IN INDUSTRIA TEXTILA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

CROITOR-CONFECTIONER IMBRACAMINTE DUPA COMANDA SC DEMARCO SRL

C. Nationala nr. 1H

Tel:0740225156

CROITOR-CONFECTIONER IMBRACAMINTE DUPA COMANDA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

MULTIPLICATOR SABLOANE CROITORIE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

CONTROLOR CALITATE SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

OPERATOR LA DESERVIREA RAZBOAIELOR DE TESUT SC CARREMAN ROMANIA SRL

C. Nationala nr. 30

Tel:0231/606309

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC ROMED SRL

Str. Ion Pillat nr. 27A

Tel:0784235782;0745485172

 

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC JADE FASHION SRL

Str. Cornisa nr. 10

Tel:0753024148

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC ALDACONF DUALY SRL

C. Nationala nr. 32, et.3 (incinta Jatex)

Tel. 0740022193

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC CONFEZIONI MODERNI SRL

Saveni;Tel:0743176915

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC SUMMER CONF SRL

C. Nationala 30 C

Tel:0757068208

 

OPERATOR CONFECTIONER INDUSTRIAL IMBRACAMINTE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC NEW FASHION SRL

C. Națională  nr.30B

Tel. 0231/517857;0747128199

E-mail:newfashion69@yahoo.it

Loc de muncă: SĂVENI

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC PRIVILEGE INVEST SRL

Str. Postei nr. D8

Tel:0748605896

PREGATITOR LANSATOR CONFECTII SC ROMED SRL

Str. Ion Pillat nr. 27A

Tel:0784235782;0745485172

SPANUITOR CONFECTII SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

SPANUITOR CONFECTII SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OPERATOR SPALATOR TEXTILE SC AUTOMAT HOME KARPET SRL (Spălatorie-Curățătorie covoare) C. Națională nr. 144

(incubator afaceri U1-A8)

Tel. 0737364455

E-mail:homekarpet@yahoo.com

OPERATOR LA VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR DE ABATOR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

OPERATOR LA VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR DE ABATOR SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

OPERATOR LA FABRICAREA MEZELURILOR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

OPERATOR LA FABRICAREA PRODUSELOR FAINOASE SC MIORITA SRL

Pietonalul Transilvaniei nr. 2

Tel:0745672761

OPERATOR LA MASINA DE ETICHETAT SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

SOFER AUTOBUZ ORCHESTRA POPULARA RAPSOZII BOTOSANILOR

Str. Unirii nr. 10

Tel:0231/511002

CONDUCATOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE MARFURI SC MERCUR EXPRES SRL

Sat Zaicesti Com. Baluseni

Tel:0372/766373

FEMEIE DE SERVICIU ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
CĂLCĂTOREASĂ LENJERIE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

SPALATOR VEHICULE II HARTIE ANCA

Sat.Hutani Com. Vladeni

Tel:0740497286

SPALATOR VITRINE SI GEAMURI SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA SCDCOC POPAUTI

Loc. Rachiti;Tel:0231/512968

INGRIJITOR SPATII VERZI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

MUNCITOR NEC. LA DEMOLARE CLĂDIRI, CĂPTUȘELI ZIDĂRIE, PLĂCI MOZAIC, FAIANȚĂ GRESIE, PARCHET SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

MUNCITOR NEC. LA DEMOLARE CLĂDIRI, CĂPTUȘELI ZIDĂRIE, PLĂCI MOZAIC, FAIANȚĂ GRESIE, PARCHET SC DORCON RENOV SRL

Manastirea Doamnei

Tel:0743592868

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

MUNCITOR NEC. LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MUNCITOR NEC. LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE SC VISO FORTE SRL

Str. I.C. Bratianu nr. 1

Tel:0231/516006

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

MUNCITOR NECALIFICAT IN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

MUNCITOR NECALIFICAT LA  ASAMBLAREA , MONTAREA PIESELOR SC TOP ELECTRISSIMO INVERTOR SRL

C. Nationala nr. 67

Tel:0747435743

MANIPULANT MARFURI SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MANIPULANT MARFURI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AJUTOR BUCATAR SC GAMA SRL

Str. Unirii nr. 12

Tel:0743930964

AJUTOR BUCATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

AJUTOR BUCATAR SC DON CALZONE SRL

Rachiti(Spalatorie Auto dupa Socar) Tel:0730213293

PAZNIC DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA;Str. Savenilor nr.12

Tel:0231/583230

PAZNIC SCDCOC POPAUTI

Loc. Rachiti;Tel:0231/512968

 

Citeste mai mult

Eveniment

„Invitatul Zilei” la Botoșani24.ro: Eusebiu Laurențiu Cilibiu, candidatul AUR Botoșani la funcția de președinte al C.J. Botoșani

Publicat

Publicitate

„Invitatul Zilei” la Interviurile Botoșani24.ro a fost astăzi Eusebiu Laurențiu Cilibiu, candidatul AUR Botoșani la funcția de președinte al C.J. Botoșani.
Eusebiu Laurențiu Cilibiu a explicat de ce a intrat în lupta pentru președinția Consiliului Județean Botoșani și care ar fi prioritățile sale în eventualitatea în care ar prelua această funcție într-un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botoșani24.ro de editorul șef Tudor Carare.

Citeste mai mult

Cultura

,,Turneu în cartierul tău”, un nou proiect marca Filarmonica Botoșani. Programul prestațiilor în cartierele municipiului

Publicat

Publicitate

Instrumentiștii Filarmonicii botoșănene, alături de soliști vocali de excepție, în calitate de invitați speciali, lansează un nou proiect, “Turneu în cartierul tău”.
Aflat la prima ediție, acest proiect va împărți orașul în 5 zone și va oferi iubitorilor de cultură 2 zile de concerte gratuite, în perioada 1-2 mai, după cum urmează:

1 Mai – Orchestra de Suflători a Filarmonicii şi Grup Pop Opera – 4 TENORI
● Parcul Tineretului, ora 11.00
● Parcul Sucevei, ora 16.30
● Parcul Curcubeului, ora 19.30

2 Mai – Orchestra de Suflători a Filarmonicii şi Special Guest- MARCEL PAVEL
● Parcul Mihai Eminescu, ora 11.00
● Parcul Junior, ora 18.00

Publicitate

Durata programului va fi de aproximativ 50 de minute!
“Vă invităm să ne fiți alături!”, este mesajul primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Citeste mai mult

Eveniment

Concert prepascal de pricesne în Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Concești

Publicat

Publicitate

Duminică, 28 aprilie,  în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și cântări religioase specifice Postului Mare, intitulat sugestiv „Duminica la Florii”.

În cadrul evenimentului au cântat Grupul vocal „Datina străbună” al Școlii Gimnaziale „Dimitrie Pompeiu” din Broscăuți, coordonat de prof. Marilena Ciucur, Corul de copii și tineri al Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, coordonat de pr. Alin Constantin Aroșoaie, Corul „Haris” al Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Iacob” din Dorohoi, dirijat de prof. Răzvan Sarafim, Sorina Avasiloaei și Denisa Georgiana Sănduleac.

„O duminică a Floriilor cu adevărat specială, cu o încărcătură spirituală și emoțională intensă, pe care am trăit-o cu bucurie alături de oamenii dragi de la mine din sat, oameni minunați pe care îi admir și respect pentru toată implicarea și susținerea lor”, a declarat interpreta Denisia Georgiana Sănduleac.

Publicitate

„O bucurie să fiu părtașă la un eveniment așa frumos într-o perioadă atât de semnificativă pentru creștini! Mulțumim pentru implicare și dăruire!”, a mărturisit Sorina Avasiloaei.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending