Connect with us
Publicitate

Actualitate

Nu stați să luați bătaie de la partenerul de viață! Măsurile de siguranță care se pot lua în cazul violenței în familie 

Publicat

Publicitate

Măsurile de siguranţă au ca scop eliminarea stării de pericol public şi prevenirea infracţionalităţii în general.

Astfel,  Legea nr. 217/2003 Rep., pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, prevede instituirea Ordinului de protecţie. Potrivit prevederilor art.23, ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată cu caracter provizoriu, prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, una sau mai multe dintre următoarele măsuri/obligaţii/interdicţii:

evacuarea temporară a agresorului din locuința familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;

reintegrarea victimei, și după caz, a copiilor în locuința familiei;

obligarea agresorului la păstrarea unei distanțe minime determinate față de victimă, față de copiii acesteia sau față de alte rude ale acesteia, ori  față de reședința, locul de muncă sau unitatea de învățământ ale victimei.

interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau orice alt mod cu victima.

Publicitate

 

Victima violenței în familie se poate adresa:

-Poliției pentru a depune o plângere;

Publicitate

– unei unități spitalicești, pentru a primi îngrijiri medicale;

  – Medicului legist pentru a obține certificat medico legal;

-Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a beneficia de servicii sociale complexe, mai ales în cazul în care sunt implicați copiii victimei.

 

 

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Un microbuz înmatriculat în județul Botoșani s-a răsturnat pe câmp, la Iași

Publicat

Publicitate

Trafic îngreunat pe DN 28, Bălțați, județul Iași. Un microbuz s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din primele informații, în urma unui grav accident provocat de un șofer care ar fi adormit la volan. Autoturismul condus pe acesta a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz care a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe câmp.

„Trafic îngreunat pe DN 28, Bălțați, județul Iași. Un microbuz s-a răsturnat în afara părții carosabile. Circulați cu atenție!”, a transmis DRDP Iaşi.

În accident au fost implicate un autoturism si un microbuz.

În urma impactului, microbuzul înmatriculat in județul Botoșani s-a răsturnat in afara carosabilului. Coliziunea s-a produs după ce șoferul  unei mașini de Covasna ar fi adormit la volan si a intrat pe contrasens in microbuz, potrivit TeleM.ro

Polițiștii efectuează cercetările pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului.

Publicitate

Realitatea.net

Citeste mai mult

Economie

Târgul Firmelor Locale ExpoBT, aflat la prima ediție, va avea loc la Sala Polivalenta Elisabeta Lipă Botoșani

Publicat

Publicitate

Studio Mobilli , în parteneriat cu Comunitatea Bizz Club Botoșani, anunță organizarea Târgului Firmelor Locale ExpoBT , ce va avea loc pe 2 și 3 noiembrie 2024 , la Sala Polivalenta Elisabeta Lipa Botosani . Acest eveniment unic este dedicat promovării și dezvoltării afacerilor locale din județul Botoșani, fiind la prima ediție.

 

Scopul târgului este de a sprijini și promova afacerile locale, creând oportunități de colaborare și networking între firmele participante și publicul larg. Evenimentul va găzdui peste 60 de afaceri locale din diverse domenii, oferindu-le posibilitatea de a-și prezenta produsele și serviciile către o audiență cat mai mare de vizitatori.

 

Obiectivele principale ale târgului includ:

  • Crearea unui cadru de networking pentru antreprenori și vizitatori.
  • Oferirea de produse și servicii locale direct către comunitate.
  • Organizarea de activități atractive precum tombole și sesiuni de promovare online, inclusiv pe rețele sociale și prin canale media tradiționale: radio, televiziune și presă scrisă.

Vizitatorii vor avea parte nu doar de oferte exclusive, ci și de momente de divertisment, creând astfel o atmosferă prietenoasă și interactivă pentru întreaga comunitate.

Publicitate

 

Participarea la eveniment este o oportunitate excelentă pentru antreprenorii locali de a-și dezvolta afacerea și de a-și extinde rețeaua de contacte, iar pentru publicul larg, de a descoperi oferta bogată a firmelor din zonă și prin participarea la tombola organizata , de a câștiga unul din cele peste 150 de premii în valoare de peste 30.000 ron .

„Vă așteptăm cu drag pe 2-3 noiembrie la Târgul Firmelor Locale ExpoBT care va avea loc la Sala Polivalenta Elisabeta Lipa Botosani . Pentru informații suplimentare: Contact Studio Mobilli: 0755 629 329”, au transmis organizatorii

Publicitate

Citeste mai mult

Eveniment

CALENDAR ORTODOX 2024: Sfântul Sfințit Mucenic Lucian

Publicat

Publicitate

Sfântul Lucian, preotul Antiohiei celei mari, era din Samosata Siriei. Rămas orfan de tânăr, şi-a împărţit averea săracilor spre a putea sluji lui Dumnezeu fără grijă de cele lumeşti. În loc de a se ocupa cu filozofia şi retorica, aşa cum era obiceiul pe atunci, el alesese a studia Sfânta Scriptură, având ca dascăl pe unul Macarie, mare învăţător din Edesa.

A ajuns preot şi, dându-şi seama de datoria sa de a-şi pune în serviciul Bisericii toate darurile, a reeditat Vechiul şi Noul Testament, îndreptând erorile care se strecuraseră fie din nepriceperea copiştilor, fie din intenţia rea a ereticilor. Această nouă ediţie a fost de mare folos Fericitului Ieronim, mai târziu. Vestitul an 303, când Diocleţian publică primele sale edicte contra creştinilor, l-a aflat în Nicomidia. A fost arestat şi nouă ani a stat închis, suferind torturi şi ameninţări din partea trimişilor împăratului. Adus în vremea martiriului în faţa dregătorului, el făcu, ca odinioară Sfântul Arhidiacon Ştefan, o apologie strălucită a creştinismului, ceea ce a stârnit mai mare ură în sufletul judecătorului, care l-a trimis din nou în închisoare, oprind a i se da mâncare şi apă. La un moment dat, îl îmbiau cu jertfele idolilor spre a le mânca, dar el le refuza.

 

A fost adus din nou înaintea judecătorului, însă cuvântul său era acelaşi: „Sunt creştin!“ Acestea erau singurele cuvinte folosite ca o armă cu care se putea învinge, după cum zice Sfântul Ioan Hrisostom că, „într-o asemenea luptă, nu elocvenţa aduce biruinţa şi că mijlocul cel mai bun pentru a învinge nu este să ştii bine a vorbi, ci să ştii bine a iubi. Ultima dată când a intrat la el dregătorul cu slujitorii săi ca să-l sugrume, după porunca împăratului, Sfântul strigă de trei ori cu glas tare: „Sunt creştin!“ şi apoi şi-a dat duhul. „Aprinzându-te de dragostea lui Hristos, mărite, ai stat până la moarte împotriva tiranului, preaînţelepte.

Pentru aceea, veselindu-te, te-ai învrednicit de Împărăţia cerurilor“ (Cântarea a 6-a a Canonului Sfântului). I-au aruncat trupul în mare, dar un delfin, din voia lui Dumnezeu, ţinându-l pe spate, l-a scos din adânc la uscat, iar fraţii, cunoscându-l, l-au îngropat. Un lucru ce reţine în mod deosebit atenţia şi care s-a petrecut în închisoare a fost felul săvârşirii Sfintei Liturghii. La Praznicul Botezului Domnului, au dorit atât Sfântul, cât şi creştinii care erau închişi, să se împărtăşească cu Sfintele Taine. Presimţeau că se apropie sfârşitul vieţii şi doreau să-i găsească împărtăşiţi. De altfel, a doua zi a şi murit Sfântul Lucian.

Au reuşit să procure pâine şi vin. Dar cum Sfântul nu se putea ridica şi cum nu avea nici masă pentru Liturghie, Lucian a zis: „Pe pieptul meu să faceţi Sfânta Jertfă“. Şi s-a săvârşit Sfânta Liturghie pe pieptul Mucenicului şi s-au împărtăşit toţi creştinii din temniţă, bucurându-se. Acest aspect continuă de altfel pe unul mai vechi, anume acela că altarele de jertfă ale celor dintâi preoţi erau înseşi mâinile lor. Se ştie că mai târziu, până astăzi, la sfinţirea altarului, episcopul zideşte înlăuntrul mesei oseminte de mucenici (Sfinte Moaşte) pe care le unge în prealabil cu untdelemn sfinţit, conferind prin aceasta putere altarului.

Publicitate

De altfel, nimic nu-i mai înrudit cu lucrarea sfântă a Tainelor lui Hristos decât mucenicii, căci numai ei seamănă cu Hristos şi la suflet, şi la felul morţii, şi în toate. Doar încă de pe când erau vii Hristos era în măduva lor, iar după moarte, la fel, nu le părăseşte osemintele. Prezenţa lui Hristos din Sfintele Moaşte o mărturiseşte şi Sfântul Ciril al Ierusalimului: „Chiar dacă în trupurile sfinţilor nu mai este sufletul, totuşi în ele se află o putere“. Pământul care ţine în el trupuri necunoscute ale atâtor sfinţi este el însuşi o Masă pentru Jertfa Sfântă. Cât de curat trebuie să se păstreze acest Pământ pentru chemarea sfântă cu care a fost înzestrat!

Citeste mai mult

Economie

592 de locuri de muncă la Botoșani. Vezi LISTA locurilor de muncă anunțată de AJOFM

Publicat

Publicitate

Aproape 600 de locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici și făcute publice la începutul acestei săptămâni.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

 

DENUMIRE COR DENUMIRE

ANGAJATOR

ADRESA ANGAJATOR
director economic DIACONU CONSULT OFFICE S.R.L. NAȚIONALĂ, Nr. 28A,

MUN. BOTOŞANI,

Publicitate

Telefon:0751031143

șef serviciu plan producție ABC-CONINTERNAȚIONAL

SRL

Calea NAȚIONALĂ, Nr.

233,

Publicitate

Telefon:0749772957

inginer construcții civile, industriale și agricole ABC-CONINTERNAȚIONAL

SRL

Calea NAȚIONALĂ, Nr.

233,

Telefon:0749772957

inginer construcții civile, industriale și agricole ALERO SRL NAȚIONALĂ, Nr. 21,

Telefon:0231/532660

inginer mecanic utilaj tehnologic textil FPS FLEXIBLES

ROMÂNIA S.R.L.

Calea NATIONALA, Nr.

1F, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/515189

inginer în industria alimentară SAMCOM AS SRL PRINCIPALA, Nr. FN,

Telefon:0728317733

medic rezident SPITALUL

JUDETEAN DE

URGENTA

MAVROMATI

MARCHIAN, Nr. 11,

Telefon:0231/518812

medic rezident SPITALUL

JUDETEAN DE

URGENTA

MAVROMATI

MARCHIAN, Nr. 11,

Telefon:0231/518812

medic specialist SPITALUL

JUDETEAN DE

URGENTA

MAVROMATI

MARCHIAN, Nr. 11,

Telefon:0231/518812

 

medic veterinar IULIA

PROFESIONAL

SANIVET SRL

CALEA NATIONALA, Nr.

42C,

Telefon:0765335698

fizician medical SPITALUL

JUDETEAN DE

URGENTA

MAVROMATI

MARCHIAN, Nr. 11,

Telefon:0231/518812

fizician medical SPITALUL

JUDETEAN DE

URGENTA

MAVROMATI

MARCHIAN, Nr. 11,

Telefon:0231/518812

profesor în învățământul preșcolar GRADINITA CU

PROGRAM

PRELUNGIT

CRESCENDO

STR. VÂRNAV, Nr. 27,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0743960903

consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist în economie generală DIACONU CONSULT OFFICE S.R.L. NAȚIONALĂ, Nr. 28A,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0751031143

consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist în gestiunea economică DAGAMITEX S.R.L. NAȚIONALĂ, Nr. 32,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0744373131

tehnician în industria confecțiilor și tricotajelor DAGAMITEX S.R.L. NAȚIONALĂ, Nr. 32,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0744373131

tehnician în industria confecțiilor și tricotajelor G.T. COMPANY SRL Calea NAȚIONALĂ, Nr.

30, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/534833

tehnician în industria confecțiilor și tricotajelor GARMENT

OPERATIONS S.R.L.

CALEA NATIONALA, Nr.

2A, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745592093

tehnician în industria textilă NEW FASHION SRL Calea Nationala, Nr.

30B,

Telefon:0747128199

șef formație industria confecțiilor îmbrăcăminte NEW FASHION SRL Calea Nationala, Nr.

30B,

Telefon:0747128199

tehnician veterinar IULIA

PROFESIONAL

SANIVET SRL

CALEA NATIONALA, Nr.

42C,

Telefon:0765335698

 

asistent medical balneofizioterapie

,

balneofiziokinetot erapie și recuperare

THE HOUSE OF

BEAUTY BY

LOREDANA

ARNAUTU S.R.L.

ARMEANĂ, Nr. 19, ORŞ.

DARABANI, Telefon:0

contabil CONDOR

DISTRIBUȚIE SRL

ORĂŞENI DEAL, Nr. 44A, SAT ORĂŞENIDEAL COM.

CURTEŞTI,

Telefon:0745/259528

contabil DAGAMITEX S.R.L. NAȚIONALĂ, Nr. 32,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0744373131

contabil NORDIC URBANTEC

SRL

NAȚIONALĂ, Nr.

144U1A3, MUN.

BOTOŞANI,

Telefon:0231516051

contabil SAMCOM AS SRL PRINCIPALA, Nr. FN,

Telefon:0728317733

referent FPS FLEXIBLES

ROMÂNIA S.R.L.

Calea NATIONALA, Nr.

1F, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/515189

agent de vânzări NORDIC URBANTEC

SRL

NAȚIONALĂ, Nr.

144U1A3, MUN.

BOTOŞANI,

Telefon:0231516051

agent de vânzări SAMCOM AS SRL PRINCIPALA, Nr. FN,

Telefon:0728317733

inspector/ referent resurse umane FPS FLEXIBLES

ROMÂNIA S.R.L.

Calea NATIONALA, Nr.

1F, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/515189

asistent manager ABC-CONINTERNAȚIONAL

SRL

Calea NAȚIONALĂ, Nr.

233,

Telefon:0749772957

tehnician echipamente de calcul și rețele TRIDENS

COMMUNICATIONS

SRL

Mihai Eminescu, Nr.

50A, SAT

CĂTĂMĂREŞTIDEAL

COM. MIHA,

Telefon:374100801

 

secretară NORDIC URBANTEC

SRL

NAȚIONALĂ, Nr.

144U1A3, MUN.

BOTOŞANI,

Telefon:0231516051

gestionar depozit SAMCOM AS SRL PRINCIPALA, Nr. FN,

Telefon:0728317733

bucătar BUENNO GABIANA

SRL

VIILOR, Nr. 18, MUN.

BOTOŞANI,

Telefon:0745304443

pizzar MIORITA SRL TRANSILVANIEI, Nr. 2,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745/672761

ospătar (chelner) VICTORIOUS

BUSINESS S.R.L.

CUZA VODA, Nr. 4,

Telefon:0747081800

vânzător MIORITA SRL TRANSILVANIEI, Nr. 2,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745/672761

vânzător RIDACOM SRL Str. PRIMAVERII, Nr. 22,

Telefon:0231/532305

lucrător comercial RAP MAR SRL Str. 1 DECEMBRIE, Nr.

58, ORŞ. SĂVENI,

Telefon:0231/540496

lucrător comercial SC STOLERU SRL P-ta CENTRALA,

PLATOU B, SPATIUL

U15,

Telefon:0744789174

agent de securitate ALARM SERVICE DD

SRL

Str. VICTORIEI, Nr. 10,

Telefon:0721/539494

zidar roșartencuitor ABC-CONINTERNAȚIONAL

SRL

Calea NAȚIONALĂ, Nr.

233,

Telefon:0749772957

zidar roșartencuitor ALERO SRL NAȚIONALĂ, Nr. 21,

Telefon:0231/532660

zidar roșartencuitor BRAMIS REBUILD S.R.L.  str. O.Onicescu nr.3;

Telefon:0745521363

zidar roșartencuitor D&D

CONSTRUCT SRL

1 MAI, Nr. 1A, Telefon:0743794621

 

zidar roșartencuitor SC DOMUS ACAD

SRL

1, Nr. 1,

Telefon:0753686893

fierar betonist ABC-CONINTERNAȚIONAL

SRL

Calea NAȚIONALĂ, Nr.

233,

Telefon:0749772957

fierar betonist BRAMIS REBUILD S.R.L.  str. O.Onicescu nr.3;

Telefon:0745521363

fierar betonist D&D

CONSTRUCT SRL

1 MAI, Nr. 1A, Telefon:0743794621
dulgher (exclusiv restaurator) ABC-CONINTERNAȚIONAL

SRL

Calea NAȚIONALĂ, Nr.

233,

Telefon:0749772957

dulgher (exclusiv restaurator) BRAMIS REBUILD S.R.L.  str. O.Onicescu nr.3;

Telefon:0745521363

dulgher (exclusiv restaurator) D&D

CONSTRUCT SRL

1 MAI, Nr. 1A, Telefon:0743794621
asfaltator SECTIA DRUMURI

NATIONALE

BOTOSANI

RAI-LEBADA, Nr. 528,

Telefon:0231/516524

constructor de acoperișuri SC DOMUS ACAD

SRL

1, Nr. 1,

Telefon:0753686893

faianțar D&D

CONSTRUCT SRL

1 MAI, Nr. 1A, Telefon:0743794621
izolator termic SC DOMUS ACAD

SRL

1, Nr. 1,

Telefon:0753686893

confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice TAMIŞTEF SRL PACEA, Nr. 37A,

Telefon:0744438578

montator sisteme tâmplărie termoizolantă NORDIC URBANTEC

SRL

NAȚIONALĂ, Nr.

144U1A3, MUN.

BOTOŞANI,

Telefon:0231516051

instalator apă, canal ALERO SRL NAȚIONALĂ, Nr. 21,

Telefon:0231/532660

 

instalator apă, canal SC DOMUS ACAD

SRL

1, Nr. 1,

Telefon:0753686893

zugrav ALERO SRL NAȚIONALĂ, Nr. 21,

Telefon:0231/532660

zugrav BRAMIS REBUILD S.R.L.  str. O.Onicescu nr.3;

Telefon:0745521363

zugrav D&D

CONSTRUCT SRL

1 MAI, Nr. 1A, Telefon:0743794621
sudor manual cu arc electric ALERO SRL NAȚIONALĂ, Nr. 21,

Telefon:0231/532660

lăcătuș mecanic NORDIC URBANTEC

SRL

NAȚIONALĂ, Nr.

144U1A3, MUN.

BOTOŞANI,

Telefon:0231516051

operator la mașiniunelte cu comandă numerică SC TAD SRL Freziilor, Nr. 9,

Telefon:0786876168

strungar universal SC TAD SRL Freziilor, Nr. 9,

Telefon:0786876168

mecanic auto APETRANS

MARYSOF SRL

GĂRII, Nr. 4, MUN.

BOTOŞANI,

Telefon:0757803803

mecanic

întreținere și reparații utilaje din industria textilă, confecții și încălțăminte

G.T. COMPANY SRL Calea NAȚIONALĂ, Nr.

30, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/534833

croitor-ștanțator articole marochinărie ROMED SRL ION PILLAT, Nr. 27A,

Telefon:0784235872

electrician în construcții ALERO SRL NAȚIONALĂ, Nr. 21,

Telefon:0231/532660

electrician în construcții SC DOMUS ACAD

SRL

1, Nr. 1,

Telefon:0753686893

 

electrician constructor montator aparataj și cabluri de joasă tensiune NORDIC URBANTEC

SRL

NAȚIONALĂ, Nr.

144U1A3, MUN.

BOTOŞANI,

Telefon:0231516051

electrician constructor instalator aparatură de măsură și control RCC AUTOMATIC

SRL

L10, Nr. 2,

Telefon:0756427860

electrician echipamente electrice și energetice ICE COMPUTERS

SRL

Mihai Eminescu, Nr.

50A, SAT

CĂTĂMĂREŞTIDEAL

COM. MIHA,

Telefon:0231/536777

electromecanic mașini și echipamente electrice FPS FLEXIBLES

ROMÂNIA S.R.L.

Calea NATIONALA, Nr.

1F, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/515189

electrician de întreținere și reparații G.T. COMPANY SRL Calea NAȚIONALĂ, Nr.

30, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/534833

electromecanic G.T. COMPANY SRL Calea NAȚIONALĂ, Nr.

30, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/534833

ciontolitor tranșator carne SAMCOM AS SRL PRINCIPALA, Nr. FN,

Telefon:0728317733

afumător carne CONDOR

DISTRIBUȚIE SRL

ORĂŞENI DEAL, Nr. 44A, SAT ORĂŞENIDEAL COM.

CURTEŞTI,

Telefon:0745/259528

patiser MIORITA SRL TRANSILVANIEI, Nr. 2,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745/672761

confecționer, prelucrător în industria textilă FPS FLEXIBLES

ROMÂNIA S.R.L.

Calea NATIONALA, Nr.

1F, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/515189

confecționer, prelucrător în industria textilă SC STOLERU SRL P-ta CENTRALA,

PLATOU B, SPATIUL

U15,

Telefon:0744789174

confecționer, prelucrător în industria textilă VIZITEU SRL CALEA NATIONALA, Nr.

32, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745594533

croitor – confecționer îmbrăcăminte, după comandă BIG CONF PRODUCTION

S.R.L.

NAȚIONALĂ, Nr. 1,

Telefon:0746261893

 

croitor – confecționer îmbrăcăminte, după comandă BIG CONF PRODUCTION

S.R.L.

NAȚIONALĂ, Nr. 1,

Telefon:0746261893

controlor calitate BIG CONF PRODUCTION

S.R.L.

NAȚIONALĂ, Nr. 1,

Telefon:0746261893

controlor calitate DAGAMITEX S.R.L. NAȚIONALĂ, Nr. 32,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0744373131

controlor calitate G.T. COMPANY SRL Calea NAȚIONALĂ, Nr.

30, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/534833

controlor calitate GARMENT

OPERATIONS S.R.L.

CALEA NATIONALA, Nr.

2A, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745592093

controlor calitate VIZITEU SRL CALEA NATIONALA, Nr.

32, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745594533

operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice DAGAMITEX S.R.L. NAȚIONALĂ, Nr. 32,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0744373131

operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice FORMENS SRL Calea NATIONALA, Nr.

4, Telefon:0231/506412

operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice G.T. COMPANY SRL Calea NAȚIONALĂ, Nr.

30, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/534833

operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice LTP BALKAN S.R.L. CALEA NATIONALA, Nr.

3, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231708050

 

operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice NEW FASHION SRL Calea Nationala, Nr.

30B,

Telefon:0747128199

operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC ALDACONF DUALY S.R.L. NAȚIONALĂ, Nr. 32,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0740022193

operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SUMMER CONF SRL NAȚIONALĂ, Nr. 30C,

MUN.,

Telefon:0231/530395

șpănuitor confecții VIZITEU SRL CALEA NATIONALA, Nr.

32, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745594533

tăietor confecții BIG CONF PRODUCTION

S.R.L.

NAȚIONALĂ, Nr. 1,

Telefon:0746261893

operator la valorificarea subproduselor de abator SAMCOM AS SRL PRINCIPALA, Nr. FN,

Telefon:0728317733

operator la fabricarea produselor făinoase MIORITA SRL TRANSILVANIEI, Nr. 2,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745/672761

confecționerasamblor articole

din textile

GARMENT

OPERATIONS S.R.L.

CALEA NATIONALA, Nr.

2A, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745592093

șofer de autoturisme și camionete CONDOR

DISTRIBUȚIE SRL

ORĂŞENI DEAL, Nr. 44A, SAT ORĂŞENIDEAL COM.

CURTEŞTI,

Telefon:0745/259528

șofer de autoturisme și camionete SAMCOM AS SRL PRINCIPALA, Nr. FN,

Telefon:0728317733

conducător auto transport rutier de mărfuri AST PÎNZARIU SRL Aleea MĂRULUI, Nr. 3,

MUN. DOROHOI, Ap. 20,

Telefon:074108518

 

conducător auto transport rutier de mărfuri MERCUR EXPRES

SRL

zaicesti, Nr. fn,

Telefon:0727818306

femeie de serviciu G.T. COMPANY SRL Calea NAȚIONALĂ, Nr.

30, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/534833

călcătoreasă lenjerie DAGAMITEX S.R.L. NAȚIONALĂ, Nr. 32,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0744373131

călcătoreasă lenjerie G.T. COMPANY SRL Calea NAȚIONALĂ, Nr.

30, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/534833

spălător vehicule HÎRTIE ANCA

ÎNTREPRINDERE

INDIVIDUALĂ

HUȚANI, Nr. 17, SAT

HUȚANI COM. VLĂDENI,

Telefon:0

muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet ALERO SRL NAȚIONALĂ, Nr. 21,

Telefon:0231/532660

muncitor necalificat la demolarea

clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet

AST PÎNZARIU SRL Aleea MĂRULUI, Nr. 3,

MUN. DOROHOI, Ap. 20,

Telefon:074108518

muncitor necalificat la demolarea

clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet

BRAMIS REBUILD S.R.L.  str. O.Onicescu nr.3;

Telefon:0745521363

muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții ELSACO POWER

SRL

Str. RĂZBOIENI, Nr. 3B,

Telefon:0728027530

ambalator manual SAMCOM AS SRL PRINCIPALA, Nr. FN,

Telefon:0728317733

muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide CASTILIO SRL Bdul MIHAI EMINESCU, Nr. 170, MUN.

BOTOŞANI,

Telefon:0231/517202

 

muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide SC TAD SRL Freziilor, Nr. 9,

Telefon:0786876168

muncitor necalificat în industria confecțiilor BIG CONF PRODUCTION

S.R.L.

NAȚIONALĂ, Nr. 1,

Telefon:0746261893

muncitor necalificat în industria confecțiilor DAGAMITEX S.R.L. NAȚIONALĂ, Nr. 32,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0744373131

muncitor necalificat în industria confecțiilor FPS FLEXIBLES

ROMÂNIA S.R.L.

Calea NATIONALA, Nr.

1F, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/515189

muncitor necalificat în industria confecțiilor G.T. COMPANY SRL Calea NAȚIONALĂ, Nr.

30, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0231/534833

muncitor necalificat în industria confecțiilor GARMENT

OPERATIONS S.R.L.

CALEA NATIONALA, Nr.

2A, MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745592093

muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor SC TAD SRL Freziilor, Nr. 9,

Telefon:0786876168

manipulant mărfuri PARADIS RETAIL ŞI

DISTRIBUȚIE SRL

DOBOŞARI, Nr. 3A,

MUN., Telefon:0

manipulant mărfuri ROMED SRL ION PILLAT, Nr. 27A,

Telefon:0784235872

manipulant mărfuri SAMCOM AS SRL PRINCIPALA, Nr. FN,

Telefon:0728317733

ajutor bucătar BUENNO GABIANA

SRL

VIILOR, Nr. 18, MUN.

BOTOŞANI,

Telefon:0745304443

ajutor bucătar MIORITA SRL TRANSILVANIEI, Nr. 2,

MUN. BOTOŞANI,

Telefon:0745/672761

gropar DIRECTIA SERVICII

PUBLICE

Pietonalul transilvaniei,

Nr. 2,

Telefon:0726291827

 

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending