Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO: Accident la Zăicești cu zece adulți și trei copii. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit

Publicat

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Zăicești. În eveniment au fost implicate un microbuz și un autoturism. În microbuz erau opt adulți, iar în autoturism trei copii și doi adulți.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelui Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță SAJ.

Toate victimele erau ieșite din autovehicule. O fetiță de 4 ani și un bătrân de 71 de ani au primit îngrijiri medicale la fața locului. Nu a fost nevoie sa fie transportate la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Mașinile care nu mai au nicio șansă să treacă de ITP. Obligațiile inspectorilor de la stațiile de verificare sunt bine stabilite

Publicat

Nerespectarea regulilor ITP poate avea consecințe serioase pentru toți șoferii din România. Mai exact, din data de 15 aprilie 2024, o nouă măsură impusă de autorități vine să întărească necesitatea respectării termenelor și standardelor pentru verificarea tehnică periodică a mașinilor, scrie playtech.ro.

Fiecare șofer este obligat să prezinte mașina la ITP conform legislației în vigoare. Scopul acestei proceduri este de a asigura că vehiculul este într-o stare tehnică corespunzătoare, pentru a reduce riscul de accidente și a menține siguranța în trafic.

Printre aspectele esențiale care trebuie verificate în cadrul ITP se numără starea filtrului de particule, nivelurile de fluide precum uleiul, lichidul de răcire și lichidul de frână.

Funcționarea corectă a acestor componente este crucială pentru buna funcționare a mașinii și pentru respectarea standardelor de mediu.

De exemplu, filtrul de particule (DPF pentru mașinile diesel sau GPF pentru cele pe benzină) este esențial pentru reducerea emisiilor nocive. O defecțiune a acestuia poate duce la respingerea mașinii la ITP din cauza nivelului prea mare de emisii.

Este important de menționat că efectuarea unor reparații rapide înainte de ITP nu este recomandată, deoarece orice intervenție poate fi observată de inspectorii de la stația de verificare.

Lipsa documentelor necesare duce la respingerea mașinii la controlul ITP

Mai mult, lipsa documentelor necesare, cum ar fi certificatul de înmatriculare, asigurarea valabilă și cartea de identitate a mașinii, poate duce, de asemenea, la respingerea mașinii la ITP.
Obligațiile inspectorilor de la stațiile de verificare sunt bine stabilite, aceștia având responsabilitatea de a informa șoferii în legătură cu eventualele neconformități și necesitatea unei noi verificări.

Procesul de monitorizare a calității verificărilor se face prin selectarea aleatorie a unui procent din mașinile verificate, în conformitate cu legislația în vigoare.

Aceste măsuri au fost introduse pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță și conformitate în traficul rutier din România și pentru a evita posibilele riscuri asociate unor vehicule în stare tehnică precară.

Respectarea termenelor și a standardelor pentru ITP este esențială pentru protecția și securitatea tuturor participanților la trafic.

Citeste mai mult

Eveniment

Botoșani: Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro

Publicat

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace încă nefolosit, fiindcă statul român nu l-a recepționat nici la patru ani de la terminarea lucrărilor, scrie ADEVĂRUL.

Motivele pentru care construcția modernă, cu dotări de top, la nivel european, nu a fost încă recepționată de Compania Națională de Investiții sunt greu de înțeles, dar explicații de tot felul apar an de an.

Epopeea Spitalului de boli paliative din Botoșani începe în anul 2018. Investiția a fost finanțată de Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții cu 3.2 milioane de euro.

Spitalul era proiectat cu 20 de saloane şi 84 de paturi, dotat cu bază de tratament şi îngrijire, dar şi echipamente medicale de top, inclusiv sursă de oxigen la fiecare pat, saloane cu baie proprie, televizor, paturi ultra-moderne. Era prima unitate spitalicească ridicată de la zero din 1990 încoace și o necesitate, având în vedere numărul tot mai mare al pacienților cu boli incurabile. Lucrările au durat aproximativ doi ani, fiind încheiate în perioada 2020-2021, mai relatează ADEVĂRUL.

Ținut închis de branșamente, tuneluri și altele
Cu toate că lucrările sunt finalizate din 2020, nici până astăzi Spitalul de boli paliative de la Botoșani nu a fost recepționat de CNI. Constructorul mărturisea acum patru ani că a notificat toate instituțiile abilitate, mai ales că spitalul putea fi tranformat în perioada pandemiei COVID în unitatea spitalicească suport, având aparate de oxigen la fiecare pat.

„În luna aprilie (n.red. 2020), am trimis adrese la Consiliul Judeţean, la Prefectură, la Primărie, chiar şi la minister. Am sugerat să facem toţi o mobilizare să-l transformăm în spital COVID fiindcă autorităţile căutau la vremea respectivă soluţii şi nu aveau”, preciza Radu Mihalache, unul dintre reprezentanţii firmei de construcţii.

Recepția nu a putut fi efectuată, însă, fiindcă spitalul trebuia racordat la utilități, sarcină a Primăriei Botoșani. Branșarea utilităților a durat, dat fiind că era nevoie de un proiect, de licitații și execuție. După ce autoritățile locale au reușit branșarea la utilități a spitalului, toată lumea aștepta marea deschidere. Surpriză, însă, au apărut alte probleme. De exemplu, era nevoie de un tunel care să facă legătura cu Spitalul de Recuperare, aflat în vecinătate.

Autoritățile s-au mobilizat și a fost realizat și acel tunel, însă la o inspecție a construcției au fost descoperite unele deficiențe. Nici nu era de mirare, pentru că spitalul avea ceva timp de când stătea închis, însă constructorul le-a remediat.

Cu toate acestea, spitalul stă tot închis fiindcă nu a fost încă recepționat de CNI.

Autoritățile locale spun că și-au îndeplinit toate obligațiile din proiect și așteaptă să-i fie predat spitalul.

„Așteptăm să se facă transferul spitalului către Primăria Botoșani. Momentan, este la CNI”, spune Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

Nimeni nu știe însă de ce este întârziată recepția, singura mențiune fiind că ar mai fi alte mici deficiențe. Până atunci, însă, spitalul riscă să se degradeze dacă mai stă mult timp cu lacătul pe ușă.

Sursa: ADEVĂRUL

Citeste mai mult

Eveniment

CALENDAR ORTODOX 2024: Sfintele Mucenițe Agapia, Irina și Hionia

Publicat

Sfintele Mucenițe Fecioare: Agapia, Irina și Hionia – 16 aprilie

În anul 304 trei surori din Tesalonic, Grecia, anume: Agapia, Hionia și Irina au fost întemnițate pentru că s-au găsit la ele mai multe cărți de rugăciune și epistole. Mai erau învinuite că împreună cu alte trei creștine, Casia, Filipa și Eutihia și un bărbat anume Agaton, nu au vrut nici să jertfească, nici să mănânce din carnea adusă la templu. Cele trei surori au fost supuse judecății, însă ele au răspuns și au mărturisit pe Hristos cu mult curaj în fața judecătorului Dulcețiu. Pentru aceasta Agapia și Hionia au fost arse de vii în următoarea zi, iar sora lor mai mică, Irina, a fost adusă din nou în fața judecătorului. Însă nici Irina nu a renunțat la credința creștină, deși primise felurite amenințări. În consecință, ea a primit cununa muceniciei, asemenea surorilor sale, fiind arsă de vie.

Citeste mai mult

Economie

Ce locuri de muncă sunt disponibile la Botoșani. LISTA comunicată de AJOFM

Publicat

Nu mai puțin de 459 locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

UNITATEA
SEF DEPARTAMENT

(INGINER SEF)

SC NOVA APASERV SA

Str. Octav Bancila nr.3

Tel:0374106800

DIRECTOR TEHNIC SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9 .

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

RESPONSABIL TEHNIC CU EXECUTIA SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INGINER MECANIC SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER CHIMIST SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC LACTO SOLOMONESCU SRL

Miron Costin , com Vlasinesti

Telefon: 0231541401/0728882280

INGINER RETELE  ELECTROENERGETICE SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

INGINER AUTOMATIST SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MEDIC MEDICINA GENERALA DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA DOROHOI

Str. STEFAN CEL MARE NR43

Tel:0231/617814

MEDIC SPECIALIST SC EPIDEMIOLIFE CLINIC SRL

Piata Revolutiei nr. 11

Tel:0231/529798

E-mail:epidemiolifeclinic@gmail.com

MEDIC SPECIALIST PEDIATRIE SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA MAVROMATI BOTOSANI

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

MEDIC SPECIALIST-SPECIALITATEA CHIRURGIE TORACICA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA MAVROMATI

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

ASISTENT MEDICAL GENERALIST CMI MICLAUS I. IOANA

Str. M. Kogalniceanu nr. 24 ; parter;Tel:0745489204

ASISTENT MEDICAL GENERALIST DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA DOROHOI

Str. STEFAN CEL MARE NR43

Tel:0231/617814

ASISTENT MEDICAL GENERALIST SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

EXPERT CONTABIL VERIFICATOR SC DIACONU CONSULT OFFICE SRL;Tel:0723331583

E-mail:mdwaytosuccess@gmail.com

ECONOMIST SC DIACONU CONSULT OFFICE SRL;Tel:0723331583

E-mail:mdwaytosuccess@gmail.com

ECONOMIST SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

TRANSLATOR

(LIMBA GERMANA)

SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9 .

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

TEHNICIAN IN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

TEHNICIAN IN INDUSTRIA TEXTILA SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

TEHNICIAN VETERINAR SC MIRU SAB VET SRL

Str. Viilor nr. 8

Tel:0743392448

TEHNICIAN VETERINAR DIRECTIA SERVICII PUBLICE BOTOSANI

Pietonalul Transilvaniei nr.2

Tel:0726291827

ASISTENT MEDICAL GENERALIST ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
CONTABIL SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AGENT DE VANZARI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE SC DIACONU CONSULT OFFICE SRL;Tel:0723331583

E-mail:mdwaytosuccess@gmail.com

BUCATAR SEF SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

ELECTRICIAN ILUMINARE SCENA TEATRUL MIHAI EMINESCU BOTOSANI

BD.MIHAI EMINESCU NR 48

Tel:0740679897

NUMARATOR BANI Compania Națională POȘTA ROMÂNĂ SA – IASI

Loc muncă: Botosani

Tel:0791663319

RECEPTIONER HOTEL SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

PROGRAMATOR PRODUCTIE SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

BUCATAR SC BSIE LOUNGE SRL

Str. Cuza Voda nr. 4

Tel:0751392884

BUCATAR ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
BUCATAR SC GAMA SRL

Str. Unirii nr. 12

Tel:0743930964

BUCATAR SC IMPERIAL MOLDOVA

Pensiunea Andreea , Stauceni

Tel:0756909088

BUCATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

PIZZAR SC MIORITA SRL

Pietonalul Transilvaniei nr. 2

Tel:0745672761

AJUTOR OSPATAR SC GAMA SRL

Str. Unirii nr. 12

Tel:0743930964

AJUTOR OSPATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OSPATAR SC BSIE LOUNGE SRL

Str. Cuza Voda nr. 4

Tel:0751392884

OSPATAR SC GAMA SRL

Str. Unirii nr. 12

Tel:0743930964

OSPATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

INGRIJITOR CLADIRI SCOALA GIMNAZIALA „MIHAI EMINESCU” IPOTESTI

Tel:0742117772

CAMERISTA HOTEL SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

COAFOR CANIN SC MIRU SAB VET SRL

Str. Viilor nr. 8

Tel:0743392448

ANIMATOR SOCIO EDUCATIV SC ZACATROS KIDS LAND SRL

Str. Victoriei nr. 1

Tel:0742595758

VANZATOR SC MIORITA SRL

Pietonalul Transilvaniei nr. 2

Tel:0745672761

VANZATOR SC LA BUNICU EMIL SRL

C. Nationala nr. 74

Tel:0755324650

VANZATOR SC ALIMILI SPOT SRL

Str. Grivita nr. 6

Tel:0742984020

LUCRATOR COMERCIAL II ASLAN CRISTINA

Piata Centrala(chiosc mici)

Tel:0747942129

LUCRATOR COMERCIAL SC ZHIQIANG MODA SRL

Dorohoi;B-dul Victoriei nr. 14

Tel:0720577642

VANZATOR PE BAZA DE COMANDA LA DOMICILIU SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

INFIRMIER/

INFIRMIERA

ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
INFIRMIERA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

INGRIJITOARE LA UNITATI DE OCROTIRE SOCIALA SI SANITARA ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
INGRIJITOARE LA UNITATI DE OCROTIRE SOCIALA SI SANITARA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

AGENT TRANSPPORT VALORI Compania Națională POȘTA ROMÂNĂ SA – IASI

Loc muncă: Botosani

Tel:0791663319

ZIDAR SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

ZIDAR SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ZIDAR SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

ZIDAR SC DORCON RENOV SRL

Manastirea Doamnei

Tel:0743592868

ZIDAR SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

ZIDAR SC CONSTAR SRL

B-dul M. Eminescu nr. 91

Tel:0744337633 / 0744639734

 

FIERAR BETONIST SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

FIERAR BETONIST SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

DULGHER SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

DULGHER SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

DULGHER SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

DULGHER SC CONSTAR SRL

B-dul M. Eminescu nr. 91

Tel:0744337633 / 0744639734

 

FAIANTAR SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

FAIANTAR SC DORCON RENOV SRL

Manastirea Doamnei

Tel:0743592868

MONTATOR PERETI SI PLAFOANE DIN GHIPS CARTON SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

CONFECTIONER TAMPLARIE DIN ALUMINIU SI MASE PLASTICE SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

CONFECTIONER MONTATOR TAMPLARIE CU VITRAJ IZOLANT SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INSTALATOR, APA CANAL SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

INSTALATOR, APA CANAL SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

FRIGORIFERIST (FRIGOTEHNIST) SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

ZUGRAV SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ZUGRAV SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

ZUGRAV SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

ZUGRAV SC CONSTAR SRL

B-dul M. Eminescu nr. 91

Tel:0744337633 / 0744639734

 

SUDOR SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

LACATUS MECANIC SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MECANIC AUTO SC MERCUR EXPRES SRL

Sat Zaicesti Com. Baluseni

Tel:0372/766373

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC TOP ELECTRISSIMO INVERTOR SRL

C. Nationala nr. 67

Tel:0747435743

ELECTRICIAN CONSTRUCTOR MONTATOR APARATAJ SI CABLURI DE MEDIE SI INALTA TENSIUNE SC ELECTRIC POWER SRL

Catamarasti-Deal

Tel:0730112568

ELECTRICIAN DE ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

CIONTOLITOR TRANSATOR CARNE SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

CIONTOLITOR TRANSATOR CARNE SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

MACELAR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

COFETAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

PATISER SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

PATISER SC PIZZA COM SRL

Dorohoi;Tel:0744959850

CROITOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

CONFECŢIONER, PRELUCRĂTOR ÎN IND. TEXTILĂ SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

CONFECTIONER PRELUCRATOR IN INDUSTRIA TEXTILA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

CROITOR-CONFECTIONER IMBRACAMINTE DUPA COMANDA SC DEMARCO SRL

C. Nationala nr. 1H

Tel:0740225156

CROITOR-CONFECTIONER IMBRACAMINTE DUPA COMANDA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

MULTIPLICATOR SABLOANE CROITORIE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

CONTROLOR CALITATE SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

CONTROLOR CALITATE SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

OPERATOR LA DESERVIREA RAZBOAIELOR DE TESUT SC CARREMAN ROMANIA SRL

C. Nationala nr. 30

Tel:0231/606309

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC ROMED SRL

Str. Ion Pillat nr. 27A

Tel:0784235782;0745485172

 

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC JADE FASHION SRL

Str. Cornisa nr. 10

Tel:0753024148

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC ALDACONF DUALY SRL

C. Nationala nr. 32, et.3 (incinta Jatex)

Tel. 0740022193

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC CONFEZIONI MODERNI SRL

Saveni;Tel:0743176915

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC SUMMER CONF SRL

C. Nationala 30 C

Tel:0757068208

 

OPERATOR CONFECTIONER INDUSTRIAL IMBRACAMINTE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC NEW FASHION SRL

C. Națională  nr.30B

Tel. 0231/517857;0747128199

E-mail:newfashion69@yahoo.it

Loc de muncă: SĂVENI

PREGATITOR LANSATOR CONFECTII SC ROMED SRL

Str. Ion Pillat nr. 27A

Tel:0784235782;0745485172

SPANUITOR CONFECTII SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

SPANUITOR CONFECTII SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OPERATOR SPALATOR TEXTILE SC AUTOMAT HOME KARPET SRL (Spălatorie-Curățătorie covoare) C. Națională nr. 144

(incubator afaceri U1-A8)

Tel. 0737364455

E-mail:homekarpet@yahoo.com

OPERATOR LA VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR DE ABATOR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

OPERATOR LA VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR DE ABATOR SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

OPERATOR LA FABRICAREA MEZELURILOR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

OPERATOR LA FABRICAREA PRODUSELOR FAINOASE SC MIORITA SRL

Pietonalul Transilvaniei nr. 2

Tel:0745672761

OPERATOR LA MASINA DE ETICHETAT SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

CONDUCATOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE MARFURI SC MERCUR EXPRES SRL

Sat Zaicesti Com. Baluseni

Tel:0372/766373

MACARAGIU SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

MENAJERA SC PIZZA COM SRL

Dorohoi;Tel:0744959850

FEMEIE DE SERVICIU ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
CĂLCĂTOREASĂ LENJERIE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

SPALATOR VEHICULE II HARTIE ANCA

Sat.Hutani Com. Vladeni

Tel:0740497286

SPALATOR VITRINE SI GEAMURI SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGRIJITOR SPATII VERZI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

MUNCITOR NEC. LA DEMOLARE CLĂDIRI, CĂPTUȘELI ZIDĂRIE, PLĂCI MOZAIC, FAIANȚĂ GRESIE, PARCHET SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

MUNCITOR NEC. LA DEMOLARE CLĂDIRI, CĂPTUȘELI ZIDĂRIE, PLĂCI MOZAIC, FAIANȚĂ GRESIE, PARCHET SC DORCON RENOV SRL

Manastirea Doamnei

Tel:0743592868

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

MUNCITOR NEC. LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

MUNCITOR NECALIFICAT IN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

MUNCITOR NECALIFICAT LA  ASAMBLAREA , MONTAREA PIESELOR SC TOP ELECTRISSIMO INVERTOR SRL

C. Nationala nr. 67

Tel:0747435743

MANIPULANT MARFURI SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MANIPULANT MARFURI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

MANIPULANT MARFURI SC FELYMARO SRL

Str. Uzinei nr. 1

Tel:0756040954

AJUTOR BUCATAR SC GAMA SRL

Str. Unirii nr. 12

Tel:0743930964

AJUTOR BUCATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

AJUTOR BUCATAR SC PIZZA COM SRL

Dorohoi;Tel:0744959850

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate
Publicitate

Trending