Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO: A luat foc un chioșc alimentar în Piața Centrală din municipiul Botoșani. Cauza probabilă a incendiului

Publicat

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani au fost solicitați în această după amiază să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la un chioșc alimentar din Piața Centrală a municipiului.

Alarma a fost dată de comercianții aflați în zonă. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care a constatat că existau degajări mari fum, iar o parte din produsele alimentare si aparatura electrică au luat foc. Incendiul a fost stins în scurt timp, fiind limitată extinderea la celelalte construcții din vecinătate. Cel mai probabil, focul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă în interior.

 Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Un tânăr din Vârfu Câmpului s-a dat cu mașina peste cap la Cândești

Publicat

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier în timp ce se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Vârfu Câmpului, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe D.N. 29 C, dinspre localitatea Cândești spre localitatea Lunca, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

 

Fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Citeste mai mult

Eveniment

Incendiu la Havârna. Vegetația uscată și stufărișul pe o suprafață de aproximativ 10 hectare s-au făcut scrum

Publicat

La Havârna a intervenit un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciul Voluntar din comună pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată și stufăriș pe o suprafață de aproximativ 10 hectare. Incendiul a fost lichidat după mai bine de două ore. Cauza probabilă a fost utilizarea focului în spații deschise.

„Atragem atenția asupra faptului că folosirea focului deschis pentru igienizarea terenurilor, arderea gunoaielor, a deșeurilor și a altor materiale combustibile pot avea consecințe grave, atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra proprietății sau chiar vieții oamenilor. În astfel de cazuri, flăcările se pot întinde cu repeziciune pe o suprafață mare, iar în condiții de vânt, incendiile de vegetație uscată sau de deșeuri menajere pot deveni și mai periculoase dacă se manifestă aproape de locuințe, de rețele de electricitate sau de locuri cu pericol de explozie”, transmit polițiștii.

 

Citeste mai mult

Eveniment

„Pirat auto” din Frumușica, prins cu mașina plină. Nici bine nu a pornit de pe loc că i-au ieșit în cale polițiștii

Publicat

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta transporta patru persoane, contra cost, fără a fi autorizat în acest sens.

 

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1000 de lei, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru o perioada de 6 luni.

Fotografia are caracter generic

Citeste mai mult

Eveniment

FOTO: O mașină a luat foc în mers, la Dorohoi. Intervenția promptă a pompierilor a limitat pagubele

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au mai intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare, în municipiul Dorohoi, precum și în localitatea Șendriceni, unde ardeau aproximativ 200 de kilograme de rumeguș într-o anexă. În ambele cazuri, flăcările au fost lichidate fără a produce alte pagube.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați 24 de ore din 24 pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate
Publicitate

Trending