Connect with us
Publicitate

Eveniment

FC Botoșani a câștigat cu greu la Mioveni, dar i-a fost suficient ca să rămână în Superligă

Publicat

Publicitate

FC Botoșani a câștigat și returul barajului cu CS Mioveni. Golul lui Sebastian Mailat a făcut ca tabela să indice același rezultat ca în tur, 1-0, astfel că moldovenii vor juca și sezonul viitor în Superligă, gsp.ro.

Învinsă în tur, CS Mioveni avea nevoie de victorie astăzi, pe teren propriu, cu sprijinul a mii de oameni. În acest context, echipa de start aleasă de Constantin Schumacher a surprins: linie de apărare în 5 oameni, mijlocași mai degrabă de profil defensiv.

Felul în care a arătat jocul a fost un efect firesc al echipei de start. Ocazii inexistente în prima parte, mingi lungi, multă încrâncenare pe construcție.

Botoșaniul a câștigat cu greu la Mioveni, dar i-a fost suficient. Moldovenii rămân în Superligă!

În minutul 55, Bogdan Andone a mutat câștigător. L-a aruncat în luptă pe Sebastian Mailat, golgheterul echipei sezonul trecut, iar rapidul jucător de bandă a rezolvat meciul. El a punctat în minutul 74, după ce pasa lui Florescu l-a lăsat singur cu Flavius Croitoru, goalkeeperul gazdelor.

CS Mioveni nu a avut forța să pună în primejdie poarta adversă în cele 20 de minute rămase. Schumacher a încercat și cu Mihai Costea, dar execuțiile acestuia n-au avut nimic a face cu cele din finalul anilor 2000.

Publicitate

S-a terminat 0-1, 2-0 la general pentru FC Botoșani, iar echipa condusă de Bogdan Andone rămâne în Superligă, deși multă vreme părea condamnată la retrogradare!

Sursa: gsp.ro

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Elena Lasconi a câștigat funcția de președinte USR, din primul tur, în urma alegerilor interne din partid

Publicat

Publicitate

Elena Lasconi a câștigat funcția de președinte USR, în urma alegerilor interne din formațiunea politică. Lasconi este primar al municipiului Câmpulung Muscel.

 

Potrivit USR, ea a câștigat din primul tur cu 68,14%. 11.333 de membri au votat online, din 25.607 cu drept de vot.

Rezultate vot:

  • Elena Lasconi (7.701 voturi) – 68,14%
  • Vasile Gabriel Filip (310 voturi)
  • Radu Hossu (1.471 voturi)
  • Cristian Seidler (1.873 voturi)

Elena Lasconi (52 de ani) este de profesie economist și are o carieră de 25 de ani în televiziune (PRO TV).

Din 2020, este primarul USR al municipiului Câmpulung Muscel, funcţie în care a fost realeasă în 2024, din partea Alianței Dreapta Unită.

Publicitate

Ea activează în filiala USR Câmpulung, fiind membră din 2019, potrivit Agerpres.

Votul intern pentru alegerea noului preşedinte al USR a început luni dimineaţă, s-a desfăşurat online şi s-a încheiat miercuri la ora 12.00.

Alegerile interne au fost organizate după ce Cătălin Drulă și-a dat demisia din funcția de președinte USR, din cauza rezultatelor slabe la alegerile locale și europarlamentare.

Publicitate

După alegerea preşedintelui USR, va fi stabilit noul Birou Naţional al USR, prin vot al delegaţilor la Congres.

Cei 24 de noi membri ai noului Birou Naţional vor fi aleşi în Congresul partidului, convocat pentru 29 iunie.

foto: captură video Facebook/USR

Citeste mai mult

Eveniment

Să o găsim pe Mirabela! Adolescenta de 16 ani, din Botoșani, a fost dată dispărută de familie. Dacă o vedeți, sunați la 112

Publicat

Publicitate

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore, de 16 ani, din municipiul Botoșani, care a părăsit domiciliul în cursul zilei de 25 iunie a.c., iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

ALEXUȚĂ MIRABELA IONELA are următoarele semnalmente: 1,50 m înălțime, 45 de kg, păr brunet, ochi căprui.

Vestimentație cunoscută: Pantaloni de culoare bej, tricou alb cu model sub formă de curcubeu în zona pieptului, în picioare avea teniși de culoare albastră.

Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

Citeste mai mult

Eveniment

Dacă plecați la drum: Restricții de circulație pe mai multe segmente de autostradă din țară

Publicat

Publicitate

CNAIR anunță restricții de circulație pe mai multe segmente de autostradă din țară. Se fac lucrări de reparații la carosabil.

Restricții de circulație, 26 iunie

  • A1 Sebeș-Sibiu (Aciliu – Săliște) – km 271+500 – 272+400, până la ora 15.00 – restricție mobilă, reparații la partea carosabilă, plombări gropi; banda 1 și banda de urgență restricționate, pe calea 2 (sens Sebeș-Sibiu); se circulă ingreunat pe banda 2
  • A1 Ilia (Hunedoara) – km 392+270, până în 7 iulie, ora 17.00 – lucrări de reparații la rosturile de dilatație, pe Calea; se circulă pe banda 2; banda 1 și banda de urgență, restricționate
  • A1 Ilia (Hunedoara) – km 392+000 – până în 3 iulie, ora 16.00 – reparații la rosturi de dilatație (calea 2); se circulă pe banda 2; banda 1 și banda de urgență – restrictionate.
  • A1 Giarmata (Timiș) – km 506+436, până în 6 iulie, ora 12.00 – reparații rosturi de dilatație pe calea 2; banda de urgență și banda unu restricționate; se circulă pe banda doi
  • A6 Lugoj (Timiș) – km 8+200 – 8+700, până în 28 iunie, ora 16.00 – montare geotextil pe taluz, așternere piatra pe taluz; se circulă pe banda doi; banda de urgență și banda unu restricționate
  • A1 Pitești (Argeș) – km 113+500 – 118+500, până la ora 15.00 – lucrări de reparații la partea carosabila pe sensul București-Pitești; banda unu restricționată
  • A2 București-Constanța – km 209, până la ora 18.00 – se modifică punctele de semnalizare rutieră temporară, demontare indicatoare rutiere; banda de urgență blocată
  • A2 București-Constanța – km 135, până la ora 15.00 – lucrări de întreținere și reparații la parapetul metalic rutier median (sens București-Constanța); banda doi închisă, traficul se desfășoară pe banda unu cu limita de viteză la 60 km/h
  • A2 București-Constanța – km 143+125 – 148+315, până în decembrie – lucrari reabilitare pod peste Brațul Borcea; se circulă cu restricție de viteză la 60 km/h și restricții de MTMA<50 tone
  • A4 Agigea – Ovidiu – km 1 – 2+600, până la ora 15.00 – curățare rigolă – median; banda doi închisă; traficul se desfășoara pe banda unu cu limita de viteza la 60 km/h

Restricții de circulație pe DN68A Coșava-Margina până în 25 iulie

  • km 42+600 – 44+600 Margina-Coșava – lucrări de tasare locală

Se lucrează și pe timp de noapte. Nu se lucrează în weekend, de vinerea ora 12.00 până lunea dimineața. Este asigurat iluminatul perimetral al zonei în care se execută lucrări, precum și semnalizarea pe timp de noapte a șantierului. În caz de necesitate, pentru fluidizarea traficului se vor folosi piloți de circulație.

Pentru a evita aglomerația, șoferii pot folosi următoarele rute de ocolire:

Pe direcția Nădlac – București (Timișoara – Deva – Sebeș)

Publicitate
  • A1 Nod Balinț – A6 Lugoj – DN 6 Lugoj – DN 6 Caransebeș – DN 68 Caransebeș – DN 68 Hațeg – DN 66 Hațeg – DN 66 Simeria – A1 Simeria

sau

  • A1 Nădlac – A1 Arad – A11 Arad – DN 7 Arad – DN 7 Ilia – A1 Ilia.

Pe direcția Nădlac – București (Sebeș – Deva – Timișoara – Arad)

  • A1 Ilia – DN 7 Ilia – DN 7 Arad – A11 Arad – A1 Arad – A1 Nădlac.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Transport de lemne de la Suceava, oprit în comuna George Enescu de polițiștii dorohoieni

Publicat

Publicitate

Marți, polițiștii din Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 293, în comuna George Enescu, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 31 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit fapul că acesta transporta doi metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de provenineță sau transport.

 

Față de conducătorul auto a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos a fost supusă confiscării.

Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending