Connect with us
Publicitate

Actualitate

Este periculos să împărtășești datele de logare la contul de Netflix. Cui dăm parola

Publicat

Publicitate

Înșelăciunea este evidentă dar din păcate tot mai mulți utilizatori cad pradă acestor infractori cibernetici, informează alba24.ro. În ultima perioadă au apărut tot mai multe reclame pe rețelele de social media, la tot felul de site-uri care promovează ideea de a împărtăși cu comunitatea de utilizatori ai respectivului site numele de utilizator și parolele folosite pentru accesarea unor diverse servicii online precum Netflix, Apple Music, Disney Plus, Prime Video, Office 365 și multe altele.

Totul ar fi menit să funcționeze precum un schimb, însă în realitate ajungeți să vă pierdeți controlul asupra adresei de e-mail.

”Pe lângă faptul că sunt încălcați termenii și condițiile de utilizare ai tuturor serviciilor folosită în această schemă (Netflix, Apple Music, Disney Plus, Prime Video, Office 365 etc), înșelăciunea este evidentă dar din păcate tot mai mulți utilizatori cad pradă acestor infractori cibernetici” se arată pe siteul DNSC.

Publicitate

Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Administratie

FOTO: Două blocuri de locuințe din municipiul Botoșani vor intra în renovare energetică

Publicat

Publicitate

Au fost semnate contractele de lucrări pentru clădirile rezidențiale multifamiliale de pe strada Grivița nr. 2 (sc. A-B) și Calea Națională nr. 55 (sc. A-E).
Vor fi executate lucrări de:
-reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii/ a sistemului de încălzire și furnizare a apei calde de consum
-instalare a unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu
-instalare/reabilitara/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior
-reabilitarea/modernizarea instalațiilor de iluminat
-implementare a sistemelor de management energetic integrat și a sistemelor inteligente de umbrire pentru sezonul cald
-modernizare a sistemelor tehnice
Valoarea totală a celor două investiții, asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), este de 11,6 milioane de lei.
Cele două blocuri vor completa lista clădirilor deja intrate în reabilitare energetică (strada Independenței).
În total, în municipiul Botoșani vor fi deschise 9 șantiere privind renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

(P) Doina Federovici: „Candidatul PNL la Consiliul Județean m-a jignit public, deși măcar din respect față de o femeie, ar fi trebuit să aibă o altă conduită”

Publicat

Publicitate

„După ce m-a jignit ieri, domnul Iftime recidivează spunând că fugim de dezbatere. Ce dezbatere? Nu a propus nicio dezbatere. A propus un scandal. M-a jignit public, deși măcar din respect față de o femeie, ar fi trebuit să aibă o altă conduită. Eu am spus că nu ne amestecăm în scandaluri. Când PSD i-a propus ca pe lângă mândria de a fi moldovean să vină și cu soluții pentru botoșăneni, a spus că alegătorii din Primăverii nu sunt în stare să înțeleagă o strategie de dezvoltare. Dânsul m-a jignit pentru că am spus că Lucian Trufin, candidatul PSD pentru conducerea Consiliului Județean Botoșani este singurul care are experiență administrativă, ceea ce este adevărat. Am spus că județul nu își permite începători în administrație pentru că avem multe proiecte în derulare cu bani europeni și dacă nu ținem ritmul, acele fonduri europene se pot pierde și e păcat pentru că am muncit mult să le aduc în Botoșani. Eu nu l-am jignit pe domnul Iftime. Sunt convinsă că se pricepe foarte bine la afaceri, dar adevărul e că dânsul nu are nicio zi de activitate în administrație. Acesta e un adevăr. Lucian Trufin are experiență. E un adevăr care poate fi probat. Lucian Trufin propune județului modele administrative de succes pe care le-a realizat în calitate de primar sau pe care le-a promovat ca senator. De exemplu, “Școala de meserii” de la Vlăsinești, realizată cu fonduri europene, nu e o poveste, ci un succes real, care poate fi multiplicat și la Dorohoi, și la Darabani, și la Bucecea și în alte zone ale județului nostru. Noi de la începutul campaniei vorbim de astfel de soluții. Și am spus că facem campanie pozitivă. Nu cu invective, nu cu jigniri. Așadar noi vom vorbi despre soluții. Îi lăsăm pe ceilalți cu jignirile și cu scandalurile”, a declarat Doina Federovici.

Pe TRUFINLUCIAN.RO puteți găsi detalii despre soluțiile lui Lucian Trufin pentru județul Botoșani.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Publicitate

Citeste mai mult

Eveniment

APIA: Sprijin financiar în valoare 3.618.762,33 lei pentru susținerea activități crescătorilor din sectorul suin și avicol

Publicat

Publicitate

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani informează că ieri, 23 mai 2024, a efectuat plata aferentă ajutorului de stat acordat pentru susținerea activitații crescătorilor din sectorul suin și avicol în contextul crizei provocate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, iar în următoarele 2 zile beneficiarii vor avea banii în conturi.

Suma plătită este de 3.618.762,33 lei, fiind acordată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), astfel:

  • 446.275,54 lei pentru sectorul suine unui număr de 2 beneficiari;
  • 172.486,79 lei pentru sectorul avicol unui număr de 12 beneficiari.

Cuantumul ajutorului de stat este de:

Publicitate
  1. 100 euro/UVM pentru capacitatea de producție suine la îngrășat și/sau animale de reproducție, respectiv scoafe și/sau scrofițe montate;
  2. 100 euro/UVM pentru capacitatea de producție pui de carne, pui de curcă, găini reproducție rase grele și/sau tineret de reproducție, găini ouătoare și/sau tineret de înlocuire, precum și pui de găină eclozionați și/sau pui de curcă eclozionați.

Ajutorul de stat destinat crescătorilor de suine s-a calculat prin înmulțirea capacității de producție în condiții minime de bunăstare, echivalent UVM, în funcție de categoriile de suine, respectiv, suine la îngrășat și/sau animale de reproducție (scroafe și/sau scrofițe montate) cu cuantumul de 100 euro/UVM.

Ajutorul de stat destinat crescătorilor de păsări s-a calculat prin înmulțirea capacității de producție în condiții minime de bunăstare, echivalent UVM, în funcție de categoriile de păsări, respectiv, pui de carne, pui de curcă, găini reproducție rase grele și/sau tineret de reproducție, găini ouătoare și/sau tineret de înlocuire, precum și pui de găină eclozionați și/sau pui de curcă eclozionați, cu cuantumul de 100 euro/UVM.

Valoarea totală a ajutorului ce poate fi acordată pentru fiecare beneficiar nu depăşeşte echivalentul în lei a 280.000 euro, la cursul de schimb valutar de 4,9334 lei pentru 1 euro.

Publicitate

 

 

Legislație:

Publicitate

Ordonanţa Guvernului  nr. 12/2024 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru  sustinerea activității crescătorilor din sectoarele suin și avicol, în perioada 1 august 2022-31 august 2023, în contextul crize provocate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.

 

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Două comune din Botoșani vor avea vor avea apă doar patru ore pe zi, timp de o săptămână

Publicat

Publicitate

S.C. NOVA APASERV S.A. face apel la toţi utilizatorii să raţionalizeze consumurile de apă numai pentru nevoile stricte, pentru a da posibilitatea tuturor abonaţilor noştri să beneficieze de serviciile de alimentare cu apă.

Din cauza condițiilor meteo caracterizate de lipsa precipitațiilor și inevitabil creșterea consumului de apă pentru satisfacerea cerințelor din agricultură și gospodăriilor din mediul rural, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani va furniza apă către utilizatorii din comuna Brăești și satul Dolina din comuna Leorda, în perioada 25.05.2024 – 31.05.2024, doar în intervalul orar 08:00-12:00.

 

Publicitate

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending