Connect with us
Publicitate

Eveniment

Director de la Consiliul Județean Botoșani, în doliu. Mesaj de condoleanțe de la Doina Federovici. „Și a mai plecat un Om”

Publicat

Publicitate

Președintele Consiliului Județean Botoșani este alături de directorul Marius Ilincaru, la durerea pricinuită de plecarea în veșnicie a tatălui său, Dumitru.

Doina Federovici a trimis un mesaj emoționant:

„Gânduri de alinare se îndreaptă în aceste momente către domnul director Marius Ilincaru.

Publicitate

Și a mai plecat un Om! Un bun creștin, tată, soț și bunic! Atâta tristețe! Profund  îndurerați am aflat de moartea fulgerătoare a tatălui său, Dumitru Ilincaru. Ne este foarte greu să găsim cuvintele potrivite, pentru că nimic nu-i mai poate mângâia sufletul odată cu această pierdere imensă.

Suntem alături de întreaga familie și ne rugăm Bunului Dumnezeu să vă aline durerea din suflet, să depășiți aceste momente dificile.

Fie-i amintirea veșnică! Bunul Dumnezeu să-l ierte și sa-i odihnească sufletul în pace.

Publicitate

 

Cu regret, sincere condoleanțe!

Președintele Consiliului Județean Botoșani”

Publicitate

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

„Invitatul Zilei” la Botoșani24.ro: Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni

Publicat

Publicitate

„Invitatul Zilei” la Interviurile Botoșani24.ro a fost astăzi Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.
Relu Tîrzioru a intrat în lupta pentru un nou mandat la cârma unui oraș care a fost refăcut în ultimii ani practic din temelii și a vorbit despre ceea ce a reușit să realizeze în ultimi ani, despre investițiile care au schimbat total fața acestui mic oraș din nordul României, despre drumuri, rețeaua de apă, rețeaua de gaz, sala de sport, noul bazin de înot, dar și despre multe alte proiecte aflate în derulare cu bani europeni. Un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botoșani24.ro de editorul șef Tudor Carare.

Citeste mai mult

Eveniment

Este alertă alimentară în România după ce o substanță toxică a fost descoperită într-un sortiment de mâncare pentru bebeluși

Publicat

Publicitate

Autoritățile sanitare din România au emis o alertă alimentară după ce s-a descoperit o substanță toxică într-un sortiment de mâncare destinat bebelușilor, scrie realitatea.net

Produsul afectat, „Paste cu broccoli, morcov, roșii”, marca Baby Freche Freunde, comercializat în borcan de 190 de grame, a fost retras de la vânzare, iar părinții sunt sfătuiți să nu îl mai ofere copiilor și să îl returneze la magazinul de achiziție.

Ce substanță toxică a fost descoperită?
Inspectorii sanitari au identificat prezența alcaloizilor tropani în acest sortiment de mâncare pentru bebeluși. Alcaloizii tropani sunt ingrediente naturale ale unor plante care cresc ocazional în zonele de cultură a cerealelor și pot pătrunde în alimente în timpul recoltării. Consumul lor poate avea efecte adverse asupra sănătății bebelușilor.

Publicitate

Simptomele și riscurile asociate

Potrivit specialiștilor, consumul acestei substanțe toxice poate cauza următoarele simptome la bebeluși: voce răgușită, neliniște motorie, roșeață a pielii sau uscăciune a mucoaselor. Este esențial ca părinții să fie vigilenți și să observe orice astfel de simptome la copiii lor și să acționeze prompt în cazul apariției acestora.

Autoritățile le recomandă părinților să nu mai ofere acest produs copiilor și să îl returneze la magazinul de achiziție pentru a primi restituirea prețului, chiar și fără chitanță. În plus, în cazul în care bebelușii prezintă simptomele menționate, este crucial să îi ducă de urgență la spital pentru evaluare medicală și tratament.

Publicitate

Această alertă alimentară subliniază importanța monitorizării atente a produselor destinate consumului de către copii și reacționarea promptă în fața oricăror suspiciuni legate de siguranța acestora.

Citeste mai mult

Eveniment

Omul de afaceri Remus Dăscălescu vrea să fie primarul municipiul Botoșani. Și-a depus candidatura

Publicat

Publicitate

Omul de afaceri Remus Dăscălescu, de la Partidul Mișcarea România Suverană, și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Botoșani.

Omul de afaceri botoșănean spune că are un plan prin care vrea să dezvolte municipiul Botoșani și să folosească experiența acumulată în toți acești ani de business. Se declară un familist convins, dedicat valorilor care ne unesc și ne definesc ca și societate. Remus Dăscălescu spune că iubește mult Botoșaniul și crede cu tărie că poate deveni un oraș minunat. Și se bazează de faptul că știe valoarea muncii, din postura sa de antreprenor.

Omul de afaceri Remus Dăscălescu intră astfel în luptă cu fostul primar Cătălin Flutur și actualul edil Cosmin Andrei, cu toții dorindu-și fotoliul de primar al municipiului Botoșani.

Publicitate
Citeste mai mult

Administratie

Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Botoşani în perioada sărbătorilor pascale

Publicat

Publicitate

Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Botoşani se va prelungi cu o oră, în perioada 13-16.05.2024, respectiv 20-23.05.2024 şi va fi următorul:

  • luni, marţi, joi: 08.00-17.00;
  • miercurea: 08.00- 19.00.

 

„Menţionăm că întreaga activitate sus-amintită va presupune lucru cu publicul, urmând a proceda la modificarea prezenţei pe platforma de programare on line prin suplimentarea locurilor puse la dispoziţie.

Publicitate

În perioada 1-6 mai 2024, Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Botoşani nu va avea program cu publicul”, se arată în comunicat.

https://bt.prefectura.mai.gov.ro/pasapoarte/

Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending