Connect with us
Publicitate

Economie

Deci: Câți mai trăim și muncim în România? Wizz Air a transportat 77 de milioane de pasageri către și dinspre România

Publicat

Publicitate

Conform unui comunicat emis vineri, compania aeriană Wizz Air a înregistrat un număr impresionant de 77 de milioane de pasageri transportați către și dinspre România, relatează agerpres.ro. Această cifră reprezintă de patru ori mai mult decât populația țării, adaugă și romania24.ro.

„Transportând un volum de pasageri de patru ori mai mare decât populaţia României, compania aeriană îşi păstrează ferm poziţia de transportator lider în ţară, contribuind la dezvoltarea sectorului turistic din România şi creând peste 57.000 de locuri de muncă în industriile asociate în ultimii 17 ani”, se menţionează în comunicat.

Pentru a marca această realizare, pasagerul norocos, care a călătorit pe un zbor de la Veneţia Treviso către Bucureşti, a fost premiat cu un voucher Wizz Air în valoare de 200 de euro.

Publicitate

Wizz Air operează în prezent de la şapte baze în România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Sibiu, Timişoara şi Suceava şi oferă călătorilor români 75 de destinaţii din 24 de ţări.

Călătorii companiei aeriene pot opta acum pentru cele mai recent lansate zboruri de la Bucureşti către Skiathos şi Luxemburg, de la Iaşi către Istanbul şi de la Timişoara către Zakynthos.

Wizz Air este compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creştere din Europa.

Publicitate

„Această realizare extraordinară în România marchează o piatră de hotar semnificativă pentru noi.

Cu un număr impresionant de 77 de milioane de pasageri transportaţi, ne-am demonstrat angajamentul neclintit de a oferi opţiuni de călătorie la preţuri accesibile prin tarifele noastre mici şi aeronavele sustenabile.

Suntem incredibil de mândri şi rămânem întru totul dedicaţi atingerii unor realizări şi mai mari în viitorul apropiat”, a declarat Robert Carey, preşedintele Wizz Air,

Publicitate

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 184 de aeronave Airbus A320 şi A321, fiind alegerea preferată a 51,1 milioane de pasageri în anul financiar F23, care s-a încheiat pe 31 martie 2023.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Publicitate

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Șofer din Albești, dat jos de la volan pentru că duhnea a alcool

Publicat

Publicitate

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282, în comuna Albești, un autoturism condus de un bărbat, de 65 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Publicitate

 

Polițiștii continuă cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Noaptea trecută au fost organizate 12 filtre rutiere la intrările și ieșirile din Botoșani. Zeci de șoferi testați pentru alcool

Publicat

Publicitate

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier , împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani  și 3 Hlipiceni și cu polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutier care au drept cauză generatoare consumul de alcool sau de substanțe psihoactive.

 

Astfel, au fost organizate  12 filtre rutiere la intrările și ieșirile din oraș, precum și pe principalele artere rutiere, fiind controlate 87 de autovehicule. Dintre conducătorii auto,  62 au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv în 4 dintre cazuri.

Publicitate

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei, 16 dintre acestea fiind aplicate pentru abateri la regimul rutier, iar 10 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

 

Publicitate

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

 

La activități s-a beneficat de câinele specializat în depistarea droguriolor, din cadrul ServiciuluiTeritorial al Poliției de Frontieră.

Publicitate

Citeste mai mult

Eveniment

Evazioniștii din măcelăriile din Botoșani au fost amendați pe capete după o acțiune a polițiștilor

Publicat

Publicitate

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspectoratului Teritorial de Muncă au acționat pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale în domeniul producției, procesării cărnii și a produselor din carne.

 

În cadrul activităților desfășurate au fost verificați 23 de agenți economici, din municipiul Botoșani, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 38.200 de lei.

Publicitate

 

Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea obligației de a utiliza casele de marcat electronice și de a respecta normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Șofer din Tudora, prins beat la volan. Polițiștii l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge

Publicat

Publicitate

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 208I, în comuna Tudora, un autoturism condus de un tânăr, de 32 de ani, din aceeași localitate.

 

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Publicitate

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending