Connect with us
Publicitate

Eveniment

Coridoare verzi pe traseul a 370 km de linii electrice de înaltă tensiune în Botoșani și alte județe din Moldova

Publicat

Compania Delgaz Grid, parte a grupului E.ON în România, are în plan amenajarea, până în 2030, a circa 1.200 de hectare de coridoare verzi de-a lungul a 370 de km de rețele electrice aeriene de înaltă tensiune ce traversează terenuri forestiere.

Pentru acest an, compania are în vedere inventarierea biotopului de pe aproximativ 200 ha și implementarea conceptului Ecological Corridor Management pe o suprafață de 60 de hectare în cele șase județe din Moldova în care Delgaz Grid activează pe zona de electricitate (Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui).

Modelul tradițional de asigurare a funcționării în siguranță a liniilor electrice în zonele împădurite este de asigurare a unor culoare de trecere prin eliminarea totală a vegetației de sub acestea și din zona limitrofă.

Gestionarea ecologică a traseelor liniilor electrice presupune ca numai vegetația care reprezintă o amenințare directă pentru liniile electrice să fie eliminată. Copacii, tufișurile și arbuștii cu creștere lentă sunt păstrați cât mai mult posibil. Crengile tăiate sunt lăsate pe pământ, creând oportunități importante pentru cuibăritul păsărilor. Acest lucru crește biodiversitatea florei și faunei sub linii.

Compania colaborează în cadrul proiectului cu administratorii fondului forestier, universități, ONG-uri din România, dar și cu Institutul European pentru Managementul Coridoarelor Ecologice din Germania.

Ecosistemele sănătoase și stabile sunt un element important pentru reducerea încălzirii globale, deoarece stochează CO2.

Grupul E.ON a fost prima companie energetică din lume care și-a declarat sprijinul pentru Programul Națiunilor Unite pentru Mediu în refacerea ecosistemelor pentru protecția climei și biodiversitate.

Fiind cel mai mare operator de rețele de distribuție a energiei electrice din Europa, E.ON va crea, de la Marea Neagră până în Suedia, biotopuri importante sub cei 13.000 de kilometri de linii de înaltă tensiune din zonele forestiere. Acest lucru este echivalent cu suprafața a 100.000 de terenuri de fotbal.

Gestionarea coridoarelor ecologice aduce o contribuție importantă pentru a avea ecosisteme mai sănătoase și o mai mare biodiversitate în întreaga Europă.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Aproape două sute de botoșăneni și-au găsit de lucru prin intermediul AJOFM în luna ianuarie a acestui an

Publicat

În luna ianuarie 2024, urmare a serviciilor și măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă oferite de  AJOFM Botosani, 182 persoane au fost încadrate în muncă, dintre care 84 femei.

Din totalul persoanelor ocupate până la data de referință 82 au peste 45 de ani 27 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani 7 au între 30 și 35 de ani, iar 66 sunt tineri NEETs sub 30 de ani.

În funcţie de rezidenţă, din totalul persoanelor încadrate în muncă, 1.742 provin din mediul urban, iar 2.130 persoane sunt din mediul rural.

Din numărul total de persoane care au fost angajate prin intermediul AJOFM Botoșani,47 persoane fac parte din categoria celor greu sau foarte greu ocupabile. Precizăm că încadrarea într-o categorie de ocupabilitate se realizează ca urmare a activităţii de profilare a persoanelor înregistrate în evidenţele noastre.

Din punct de vedere al nivelului de pregătire al persoanelor pentru care s-a identificat un loc de muncă, cele mai multe persoane au studii liceale 68  persoane (37,36%), urmate de cele cu învățământ gimnazial  44  persoane(24,18%). Numărul celor cu învățământ profesional este de 40 persoane, iar cei cu studii superioare sunt în număr de 15 persoane.

Pentru integrarea pe piaţa muncii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă înregistrate în baza de date a agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa beneficiază de pachete personalizate de măsuri active prevăzute de Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată.

Astfel în luna ianuarie 2024, numărul persoanelor care au beneficiat de servicii personalizate  la înregistrarea  în evidenţă ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea asigurării protecţiei sociale privind acordarea indemnizaţiei de şomaj sau cuprinderea în măsuri active, a fost de 893 persoane.

Pentru mai multe informații despre activitatea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botosani, puteți accesa www.anofm.ro /AJOFM Botosani.

 

Citeste mai mult

Eveniment

Primăria comunei Mihai Eminescu face apel la spiritul civic al locuitorilor comunei

Publicat

Primăria comunei Mihai Eminescu face apel la spiritul civic al locuitorilor comunei si aduce la cunoștința importanta si necesitatea depozitarii selective a deșeurilor.

In momentul de fata primăria a pus la dispoziție persoanelor fizice si juridice de pe teritoriul comunei puncte de colectare deșeuri menajere, a distribuit pubele la fiecare gospodărie in localitățile Baisa, Catamaresti-Deal si Manolesti si la fiecare punct de lucru al persoanelor juridice din localitățile menționate si  pune in aplicare colectarea deșeurilor din plastic din poarta in poarta.

Pe teritoriul comunei, in extravilanul localității Catamaresti-Deal este amplasat un punct de colectare al deșeurilor  ce provin din construcții (moloz).

Fata de cele relatate,  evidentiem ca primaria face tot posibilul sa faciliteze depozitarea selectiva a deseurilor si ca modalitatea de depunere a acestora tine doar de persoanele fizice/juridice din comuna.

Asadar, depunerea in continuare la punctele de colectare a deseurile de tip – resturi din materiale de constructii, cauciucuri, mobilier,  resturi vegetale, etc. atrage majorarea taxei de salubrizare in mod considerabil.

Taxa de salubrizare se stabileste in functie de cantitatea de deseuri pe care operatorul o ridica de pe raza comunei.

Pe langa suma provenita din taxa pe salubrizare pe care o achita contribuabilii, primaria este nevoita sa achite din bugetul local diferenta pentru a acoperi contravaloarea  totala a serviciului.

Aceasta suma ar putea fi utilziata pentru realizarea unei investitii in comuna.

Totodata, in Regulamentul pentru constatarea si sancționarea contraventiilor pe teritoriul comunei Mihai Eminescu, aprobat prin HCL nr.165/27.09.2022, sanctiunea pentru depunerea necorespunzatoare, nesepararea deseurilor, respectiv predarea si depozitarea in amestec a deseurilor reciclabile cu cele menajere sau alte tipuri de deseuri este cu amenda cuprinsa intre 500-1000 lei pentru persoanele fizice si 1000-2000 lei pentru persoanele juridice.

In final, reevidentiem ca taxa de salubrizare  poate creste sau scade in functie de cantitatea de deseuri depusa de catre contribuabili!

Va multumim pentru intelegere!

Citeste mai mult

Eveniment

Dan Șlincu: Un viaduct nou pe Drumul Național 29D, Botoșani – Ștefănești

Publicat

Reabilitarea sectorului DN29D, Botoșani – Ștefănești, km 18+500 – km 21+000, afectat de alunecări de teren a intrat în linie dreaptă. „Comitetul Tehnico-Economic (CTE) al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași a aprobat luni, 26 februarie, Studiul de Fezabilitate pentru realizarea unui nou viaduct pe DN29, Botoșani – Ștefănești, în zonă rămasă nemodernizată. Valoarea totală a investiției este de 15 milioane de euro.

Potrivit soluției tehnice avizate, în zona cea mai afectată de alunecările de teren va fi construit un viaduct pe o distanță de 610 metri, asemănător cu celelalte trei deja realizate în proiect. Acesta va avea 20 de deschideri”, a declarat deputatul PSD Dan Șlincu.

Studiul de Fezabilitatea avizat în CTE-ul DRDP Iași propune trei soluții diferite pentru sectorul afectat de alunecarea de teren. Astfel, primul tronson va fi stabilizat prin îmbunătățirea terenului de fundare cu lianți hidraulici, realizarea unui dren longitudinal și a unui șanț pereat din aval către amonte.

Pe al doilea tronson, se va realiza, pe lângă îmbunătățirea terenului de fundare cu lianți hidraulici, o structură de beton armat cu rol de susținere a umpluturilor și de preluare a apelor pluviale și casiuri la un interval de maxim 25 de metri pentru descărcarea apelor pluviale de pe platforma drumului.

Pe cel de al treilea sector, cel mai afectat de alunecarea de teren, se va realiza un viaduct înecat pe o distanță de 610 metri.

Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la 75.587.642 lei. După avizul obținut în CTE al DRDP Iași, documentația va fi transmisă spre avizare la CNAIR. „Este un proiect absolut necesar pentru finalizarea modernizării DN29D, Botoșani – Ștefănești, investiție care s-a ridicat deja la aproximativ 70 milioane euro. Alături de reprezentanții CNAIR și de domnul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, vom găsi cele mai bune soluții pentru ca acest proiect să fie realizat în cel mai scurt timp, iar drumul Botoșani – Ștefănești să se ridice la statutul de «Poartă de intrare în Uniunea Europeană». Echipa PSD Botoșani știe ce are de făcut și pune dezvoltarea județului și a Moldovei pe primul plan”, a conchis deputatul PSD Dan Șlincu.

Citeste mai mult

Economie

413 de locuri de muncă disponibile la Botoșani. Vezi LISTA comunicată de AJOFM

Publicat

Nu mai puțin de 413 locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

UNITATEA
SEF DEPARTAMENT

(INGINER SEF)

SC NOVA APASERV SA

Str. Octav Bancila nr.3

Tel:0374106800

DIRECTOR TEHNIC SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

MANAGER SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI” BOTOSANI

Str. Marchian nr. 11

Tel:0231/517780

CONSILIER FARMACOLOG SC HERBAL THERAPY LABORATORIES SRL

Aleea Decebal nr. 9

Tel:0733502164

Loc de munca în Brasov

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr.3,parter

Tel. 0745521363

RESPONSABIL TEHNIC CU EXECUTIA SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INGINER MECANIC SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC LACTO SOLOMONESCU SRL

Vlasinesti;

Tel:0231/541401;0728882280

E-mail:office@lactosolomonescu.ro

INGINER AUTOMATIST SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MEDIC SPECIALIST SC EPIDEMIOLIFE CLINIC SRL

Piata Revolutiei nr. 11

Tel:0231/529798

E-mail:epidemiolifeclinic@gmail.com

SPECIALIST IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

KINETOTERAPEUT SPITALUL DE RECUPERARE „SF. GHEORGHE”

C. Nationala nr. 2

Tel:0231/512822

SECRETAR SCOALA SCOALA GIMNAZIALA NR. 2 BOTOSANI;

Str. P. Tineretului nr. 9

Tel:0231/513387

EXPERT CONTABIL VERIFICATOR SC DIACONU CONSULT OFFICE SRL;Tel:0723331583

E-mail:mdwaytosuccess@gmail.com

INSPECTOR DE SPECIALITATE IN ADMINISTRATIE PUBLICA DIRECTIA SERVICII PUBLICE BOTOSANI

Pietonalul Transilvaniei nr.2

Tel:0726291827

INSPECTOR DE SPECIALITATE IN ADMINISTRATIE PUBLICA DIRECTIA PENTRU SPORT SI AGREMENT BOTOSANI

Str. Codrului nr.16

Tel:0331/710613

ECONOMIST SC DIACONU CONSULT OFFICE SRL;Tel:0723331583

E-mail:mdwaytosuccess@gmail.com

INSTRUCTOR EDUCATOR PENTRU ACTIVITATI DE RESOCIALIZARE UAT COMUNA VÎRFU CĂMPULUI

Tel:0231/627106

REPORTER SC SAVIN CONSULTING PRESS SRL; C. Nationala nr.28A

Tel:0745532627

E-mail:tvbotosaneanul@gmail.com

MAISTRU CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr.3,parter

Tel. 0745521363

TEHNICIAN IN IND. CONFECTIILOR SI TRICOTAJELOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

PADURAR DIRECTIA SILVICA BOTOSANI

Str. Pacea nr. 47

Tel:0231/512882

ASISTENT MEDICAL-SPECIALITATEA BALNEOFIZIOTERAPIE SPITALUL DE RECUPERARE „SF. GHEORGHE”

C. Nationala nr. 2

Tel:0231/512822

CONTABIL SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

REFERENT

(ACTIVITATI CULTURAL SPORTIVE)

ASOCIATIA NEVAZATORILOR BOTOSANI;Str.Savenilor nr. 10

Tel:0231/512384

AGENT DE VANZARI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AGENT DE VANZARI SC HIGH PUBLI VIEW SRL

Sat Manastirea Doamnei

Tel:0757887072

AGENT DE VANZARI SC NORDIC URBANTEC SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE SC DIACONU CONSULT OFFICE SRL;Tel:0723331583

E-mail:mdwaytosuccess@gmail.com

BUCATAR SEF SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

SECRETARA SC NORDIC URBANTEC SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

SECRETARA SC HIDROPLASTO SRL

Str. Pacea nr. 26

Tel:0231/522526

E-mail:office@hidroplasto.ro

OPERATOR INTRODUCERE,

VALIDARE SI PRELUCRARE DATE

SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231/ 534833

RECEPTIONER HOTEL SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

PROGRAMATOR PRODUCTIE SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

FACTOR POSTAL Compania Națională POȘTA ROMÂNĂ SA – IASI

Loc muncă: Vladeni; Catamarasti-Deal

Tel:0232/242942

BUCATAR SC BSIE LOUNGE SRL

Str. Cuza Voda nr. 4

Tel:0751392884

BUCATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

BUCATAR SC DI ANDRIOAEI SRL

Hlipiceni;Tel:0754921174

BUCATAR II ASLAN CRISTINA

Piata Centrala(chiosc mici)

Tel:0747942129

PIZZAR SC MIORITA SRL

Pietonalul Transilvaniei nr. 2

Tel:0745672761

AJUTOR OSPATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

BARMAN SC VICTORIOUS BUSINESS SRL

Str. Cuza Voda nr. 4

Tel:0747081800

OSPATAR SC BSIE LOUNGE SRL

Str. Cuza Voda nr. 4

Tel:0751392884

OSPATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

OSPATAR SC VICTORIOUS BUSINESS SRL

Str. Cuza Voda nr. 4

Tel:0747081800

BARMAN SC ALYNERVON ALY SRL

Str. Sucevei nr. 5

Tel:0730820107

BARMAN SC LIDER CONSULTING EXPERT SRL;C.Nationala nr. 99;bl.H4B

Tel:0751177031

E-mail:agentialiderhome@yahoo.com

FRIZER SC RENATU BARBER SHOP SRL

Str. Ion Pillat nr. 14;sc.a;ap.4

Tel:0752439765

MANICHIURIST SC RENATU BARBER SHOP SRL

Str. Ion Pillat nr. 14;sc.a;ap.4

Tel:0752439765

INGRIJITOR CLADIRI SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

INGRIJITOR CLADIRI SC FPS FLEXIBLES ROMANIA SRL; C. Nationala nr. 1F

Tel:0231/515189

CAMERISTA HOTEL SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

ANIMATOR SOCIO EDUCATIV SC ZACATROS KIDS LAND SRL

Str. Victoriei nr. 1

Tel:0742595758

VANZATOR SC BIARAL EXIM SRL

Str. Alunis nr. 2G

Tel:0744541245/0743173560

VANZATOR SC MIORITA SRL

Pietonalul Transilvaniei nr. 2

Tel:0745672761

LUCRATOR COMERCIAL SC REAL SERVICE TOP TEAM SRL; C. Nationala nr. 79D

Tel:0742701923

E-mail:ioan_ababei@yahoo.com

LUCRATOR COMERCIAL SC BIARAL EXIM SRL

Str. Alunis nr. 2G

Tel:0744541245/0743173560

LUCRATOR COMERCIAL SC SIRACUSA SRL

Str. Imparat Traian nr. 9

Tel:0744597909

E-mail: siracusa2005constructii@gmail.com

VANZATOR LA DOMICILIUL CLIENTULUI PE BAZA DE COMANDA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

INFIRMIER/

INFIRMIERA

ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
INFIRMIER/

INFIRMIERA

ASOCIATIA IMPREUNA PENTRU BUNICI;Str.Bucovina nr. 71

Tel:0748566247

INGRIJITOARE LA UNITATI DE OCROTIRE SOCIALA SI SANITARA ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
AGENT DE SECURITATE SC ALARM SERVICE D&D SRL

Str. Victoriei nr. 10

Tel:0231/511552

ZIDAR SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

ZIDAR SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr.3,parter

Tel. 0745521363

FIERAR BETONIST SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

DULGHER SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

FAIANTAR SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

FAIANTAR SC ROEDIGER”S INVEST SRL

Str. Pacea nr. 68

Tel:0754380521

PARCHETAR SC ROEDIGER”S INVEST SRL

Str. Pacea nr. 68

Tel:0754380521

MONTATOR PERETI SI PLAFOANE DIN GHIPS CARTON SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr.3,parter

Tel. 0745521363

MONTATOR PERETI SI PLAFOANE DIN GHIPS CARTON SC ROEDIGER”S INVEST SRL

Str. Pacea nr. 68

Tel:0754380521

CONFECTIONER TAMPLARIE DIN ALUMINIU SI MASE PLASTICE SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

CONFECTIONER TAMPLARIE DIN ALUMINIU SI MASE PLASTICE SC NORDIC URBANTEC SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

CONFECTIONER MONTATOR TAMPLARIE CU VITRAJ IZOLANT SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INSTALATOR INSTALATII TEHNICO SANITARE SI DE GAZE SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

FRIGORIFERIST (FRIGOTEHNIST) SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

ZUGRAV SC ROEDIGER”S INVEST SRL

Str. Pacea nr. 68

Tel:0754380521

VOPSITOR AUTO SC XANDOR GRUP SRL

Str. Manolesti –Deal nr. 33

Tel:0744585446

TURNATOR FORMATOR SC UPSS SA

Str. Eternitatii nr. 2

Tel:0231/516880

SUDOR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

LACATUS MECANIC SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

LACATUS MECANIC SC NORDIC URBANTEC SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

LACATUS MECANIC SC COMCEREAL SA

C. Nationala nr. 41

Tel:0758990515

FREZOR UNIVERSAL SC UPSS SA

Str. Eternitatii nr. 2

Tel:0231/516880

MECANIC AUTO SC REAL SERVICE TOP TEAM SRL; C. Nationala nr. 79D

Tel:0742701923

E-mail:ioan_ababei@yahoo.com

MECANIC AUTO SC XANDOR GRUP SRL

Str. Manolesti –Deal nr. 33

Tel:0744585446

MECANIC AUTO SC MERCUR EXPRES SRL

Sat Zaicesti Com. Baluseni

Tel:0372/766373

MECANIC INTRETINERE SI REPARATII MASINI DE CUSUT INDUSTRIALE SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231/ 534833

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC TOP ELECTRISSIMO INVERTOR SRL

C. Nationala nr. 67

Tel:0747435743

ELECTRICIAN CONSTR. MONTATOR APARATAJ ȘI CABLURI DE JOASĂ TENSIUNE SC NORDIC URBANTEC SRL

C. Nationala nr. 144;U1-A3

Tel:0786524545

ELECTRICIAN DE ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

CIONTOLITOR TRANSATOR CARNE SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

CIONTOLITOR TRANSATOR CARNE SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

BRUTAR SC DI ANDRIOAEI SRL

Hlipiceni;Tel:0754921174

COFETAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

COFETAR SC DI ANDRIOAEI SRL

Hlipiceni;Tel:0754921174

PATISER SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

PATISER SC DI ANDRIOAEI SRL

Hlipiceni;Tel:0754921174

PATISER SC MIORITA SRL

Pietonalul Transilvaniei nr. 2

Tel:0745672761

CROITOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

CONFECTIONER PRELUCRATOR IN INDUSTRIA TEXTILA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

CONFECŢIONER, PRELUCRĂTOR ÎN IND. TEXTILĂ SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

CROITOR-CONFECTIONER IMBRACAMINTE DUPA COMANDA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

MULTIPLICATOR SABLOANE CROITORIE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC SERCONF SA

Str. Independentei nr.2

Tel. 0231/518005

 

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC ROMED SRL

Str. Ion Pillat nr. 27A

Tel:0784235782;0745485172

 

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC NEW FASHION SRL

C. Națională  nr.30B

Tel. 0231 517857;0747 128199

E-mail:newfashion69@yahoo.it

Loc de muncă: SĂVENI

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC CONFEZIONI MODERNI SRL

Saveni;Tel:0743176915

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC CO-MI SRL MILANO-ITALIA FILIALA CO-MI SRL BOTOSANI

C. Nationala nr. 30B(incinta la fosta Textila)Tel: 0744915496

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC SUMMER CONF SRL

C. Nationala nr.30C TEL.0231/530395

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC JADE FASHION SRL

Str. Cornisa nr. 10

Tel:0753024148

PREGATITOR LANSATOR CONFECTII SC ROMED SRL

Str. Ion Pillat nr. 27A

Tel:0784235782;0745485172

SPANUITOR CONFECTII SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

OPERATOR SPALATOR TEXTILE SC AUTOMAT HOME KARPET SRL (Spălatorie-Curățătorie covoare) C. Națională nr. 144

(incubator afaceri U1-A8)

Tel. 0737364455

E-mail:homekarpet@yahoo.com

OPERATOR LA VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR DE ABATOR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

OPERATOR LA VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR DE ABATOR SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

OPERATOR LA FABRICAREA MEZELURILOR SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

OPERATOR LA FABRICAREA PRODUSELOR FAINOASE SC MIORITA SRL

Pietonalul Transilvaniei nr. 2

Tel:0745672761

OPERATOR LA RECOLTAREA SI TOALETAREA ARBORILOR FORESTIERI DIRECTIA SILVICA BOTOSANI

Str. Pacea nr. 47

Tel:0231/512882

OPERATOR LA MASINA DE ETICHETAT SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

CONFECTIONER-ASAMBLOR ARTICOLE DIN TEXTILE SC GARMENT OPERATIONS SRL

C. Nationala nr. 2A

Tel:0745592093

SOFER SC BSIE LOUNGE SRL

Str. Cuza Voda nr. 4

Tel:0751392884

CONDUCATOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE MARFURI SC MERCUR EXPRES SRL

Sat Zaicesti Com. Baluseni

Tel:0372/766373

MASINIST LA MASINI PT. TERASAMENTE

(buldoexcavatorist)

DIRECTIA SILVICA BOTOSANI

Str. Pacea nr. 47

Tel:0231/512882

FEMEIE DE SERVICIU SC DENTSON CLINIC SRL

B-dul  M. Eminescu  nr. 45,P+S

 

FEMEIE DE SERVICIU DIRECTIA PENTRU SPORT SI AGREMENT BOTOSANI

Str. Codrului nr.16

Tel:0331/710613

FEMEIE DE SERVICIU SC RIDACOM SRL

Str. Primaverii nr. 22

Tel:0231/532305

CĂLCĂTOREASĂ LENJERIE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

SPALATOR VEHICULE II HARTIE ANCA

Sat.Hutani Com. Vladeni

Tel:0740497286

SPALATOR VITRINE SI GEAMURI SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MUNCITOR NECALIFICAT IN SILVICULTURA DIRECTIA SILVICA BOTOSANI

Str. Pacea nr. 47

Tel:0231/512882

INGRIJITOR SPATII VERZI SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

MUNCITOR NECALIFICAT LA INTRETINEREA DE DRUMURI, SOSELE,  PODURI, BARAJE DIRECTIA SILVICA BOTOSANI

Str. Pacea nr. 47

Tel:0231/512882

MUNCITOR NEC. LA DEMOLARE CLĂDIRI, CĂPTUȘELI ZIDĂRIE, PLĂCI MOZAIC, FAIANȚĂ GRESIE, PARCHET SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

MUNCITOR NEC. LA DEMOLARE CLĂDIRI, CĂPTUȘELI ZIDĂRIE, PLĂCI MOZAIC, FAIANȚĂ GRESIE, PARCHET SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr.3,parter

Tel. 0745521363

MUNCITOR NEC. LA  SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII SC VIP TERRALAND GROUP SRL

Dorohoi;Str. Gh. Doja nr. 3

Tel:0743759234

MUNCITOR NEC. LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC UNI FORMS CREATIONS SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0731567770

LUCRATOR SORTATOR DESEURI RECICLBILE SC FPS FLEXIBLES ROMANIA SRL; C. Nationala nr. 1F

Tel:0231/515189

Loc de munca în Satu-Mare

LUCRATOR SORTATOR DESEURI RECICLBILE SC HIDROPLASTO SRL

Str. Pacea nr. 26

Tel:0231/522526

E-mail:office@hidroplasto.ro

MANIPULANT MARFURI SC DOLY-COM DISTRIBUȚIE SRL

Loc. Roma, jud. Botoșani

Telefon: 0753 090117

E-mail:office@dolycom.ro

Loc de munca în Roma

MANIPULANT MARFURI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AJUTOR BUCATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

PAZNIC DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA;Str. Savenilor nr.12

Tel:0231/583230

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate
Publicitate

Trending