Connect with us
Publicitate

Actualitate

CFR reduce viteza de circulație a trenurilor în condițiile noilor Coduri portocalii și roșii de caniculă

Publicat

Publicitate

Viteza de circulaţie a trenurilor care tranzitează judeţele aflate sub incidenţa noilor avertizări de Cod portocaliu şi Cod roşu de caniculă va fi în continuare adaptată la condiţiile meteo de temperaturi deosebit de ridicate pentru această perioadă, de 38 – 39 de grade Celsius în aer, a anunţat vineri CFR SA.

Potrivit unui comunicat al companiei, în perioada 21 – 23 iunie, pentru menţinerea siguranţei traficului feroviar pe raza judeţelor şi a municipiului Bucureşti, aflate sub incidenţa avertizărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie de Cod portocaliu şi Cod roşu de temperaturi de aproape 40 de grade Celsius în aer, se prelungeşte măsura de reducere a vitezei de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h faţă de viteza normală.

“Adresăm scuze călătorilor pentru întârzierile inevitabile înregistrate în circulaţia trenurilor care tranzitează judeţele aflate sub incidenţa celor două avertizări de temperaturi caniculare, inclusiv a municipiului Bucureşti, asigurându-i totodată de faptul că reducerea vitezei de circulaţie cu 20 – 30 km/h faţă de viteza normală, care va conduce implicit şi la prelungirea duratei de parcurs a anumitor trenuri, este una dintre principalele măsuri aplicate, în astfel de situaţii, de orice sistem feroviar, în vederea menţinerii condiţiilor de siguranţă în trafic. În acest context, informăm faptul că reducerea vitezei de circulaţie se va aplica pe toate segmentele de cale ferată unde temperatura la nivelul şinei, în anumite intervale orare, atinge pragul de 50 de grade Celsius, această măsură fiind prevăzută de instrucţiile feroviare şi are drept scop desfăşurarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă”, precizează reprezentanţii companiei.

CFR SA dă asigurări că personalul de specialitate din cadrul regionalelor de cale ferată ale CFR SA efectuează permanent, în această perioadă, revizii suplimentare pe reţea pentru verificarea directă a căii şi înregistrarea evoluţiei temperaturilor la nivelul şinei, iar operatorii de transport feroviar de călători şi de marfă (OTF) vor fi avizaţi operativ când se impune reducerea vitezei de circulaţie şi pe ce intervale de staţii, astfel încât aceştia să informeze, la rândul lor, pasagerii din trenurile aflate deja în circulaţie sau care urmează să circule în ziua respectivă despre condiţiile de trafic.

Administratorul de infrastructură feroviară recomandă publicului călător ca în această perioadă, înainte de efectuarea călătoriei, să solicite informaţii despre orele de sosire şi de plecare ale trenurilor din/în staţiile CFR, la casele de bilete ale operatorului de transport de la care a achiziţionat sau doreşte să achiziţioneze bilet şi să consulte periodic site-urile operatorilor de transport feroviar, pentru informaţii actualizate despre condiţiile şi măsurile impuse în graficul trenurilor înscrise în circulaţie.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA administrează infrastructura feroviară publică. AGERPRES

Publicitate

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Municipiul Dorohoi se află în topul localităților foarte afectate de restricțiile impuse de operatorii de apă din țară

Publicat

Publicitate

Alimentarea cu apă a populaţiei este asigurată cu restricţii de către operatorii de apă, respectiv în anumite intervale orare, pentru 449 de localităţi, reprezentând 15% din localităţile de la nivel naţional, din care şase oraşe, respectiv Dorohoi, Târgu Neamţ, Târgu Ocna, Roman, Paşcani şi Hârlău, parţial Municipiul Iaşi care dispun de sisteme centralizate, informează Administraţia Naţională “Apele Române” (ANAR).

Cele mai afectate localităţi sunt în judeţele Botoşani (140 de localităţi), Iaşi (77), Alba (62), Gorj (35), Vrancea (21), Bacău (19), Neamţ (17), Galaţi (16), Hunedoara (12), Vaslui (10), Olt şi Argeş (câte opt localităţi).

Totodată, în 251 de localităţi care nu dispun de sisteme centralizate de alimentare cu apă, ci doar de surse individuale, sunt fântâni secate, comunităţile fiind afectate de secetă. Cea mai mare parte a localităţilor afectate se află în judeţele: Botoşani, Vaslui, Prahova, Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Iaşi, Galaţi. Cele mai afectate rămân localităţile din judeţele: Botoşani (144 de localităţi, din care parţial şi Municipiul Dorohoi), Vaslui (61), Neamţ (12), Iaşi (7) şi Suceava (9).

Potrivit ANAR, coeficientul de umplere în cele 40 de lacuri de acumulare a ajuns la 79,77%, în uşoară scădere faţă de săptămâna trecută, când acesta era de 80%.

În prezent, este menţinut un volum de apă de circa 3,46 miliarde metri cubi (mc) pentru asigurarea necesarului de apă brută pentru beneficiari din sursa de apă de suprafaţă în regim centralizat.

În aceste condiţii, specialiştii ANAR estimează că, la sfârşitul lunii iulie, în cele 40 de principale lacuri de acumulare cu rol important în alimentarea cu apă pentru populaţie şi industrii şi producţia de energie electrică pentru Sistemul Energetic Naţional, coeficientul de umplere va fi de aproximativ 77%.

Publicitate

Următoarele sectoare de râuri (57 faţă de 12 cât erau săptămâna trecută) se situează sub debitele medii ale lunii: 6 sectoare pe râurile interioare, respectiv pe râul Jiu (judeţul Gorj) şi pe râul Buzău (judeţ Buzău), se află în faza de atenţionare-avertizare pentru folosinţele Populaţie şi Industrie; 9 sectoare pe râurile interioare, respectiv pe râul Olt (judeţ Harghita) şi pe râul Ialomiţa (judeţele Ialomiţa şi Brăila), se află în treapta 1 de restricţii pentru folosinţele Irigaţii; 2 sectoare pe râurile interioare, respectiv pârâul Belinul Mare şi pârâul Vadasz (judeţul Covasna), se află în treapta 2 de restricţii pentru folosinţa Piscicultură.

De asemenea, 30 de sectoare pe râurile interioare, respectiv râul Buzău (judeţul Brăila), râul Călmăţui (judeţele Brăila şi Buzău), râul Olt (judeţul Braşov), pârâurile Homorodul Mare, Fişag (judeţul Harghita), pârâurile Belinul Mare, Belinul Mic, Aita, Debren, Saciova, Ojdula, Caşin, Turia, Mărtineni, Borviz, Zăbala, Mărcuşa, Fundul Piriului (judeţul Covasna), se află în treapta a treia de restricţii pentru folosinţele Irigaţii şi Piscicultură.

În acelaşi timp, Acumulările Pârcovaci, Hălceni (judeţul Iaşi), Acumularea Cal Alb (judeţul Botoşani) şi Acumularea Mănjeşti (judeţul Vaslui) se află în treapta a treia de restricţii pentru folosinţele Populaţie, Industrie, Irigaţii şi Piscicultură.

Publicitate

Conform datelor ANAR, din totalul celor 120 de secţiuni de monitorizare a secetei hidrologice, la o singură secţiune s-au înregistrat debite sub debitul minim necesar pentru satisfacerea cerinţelor sub aspect cantitativ, în bazinul Argeş-Vedea (staţie hidrometrică Malu cu Flori – râul Dâmboviţa influenţat de orarul de funcţionare al CHE Clăbucet).

Ca măsuri suplimentare pentru asigurarea apei destinate folosinţelor din aval, în momentul de faţă, din acumularea Siriu, aflată în administrarea Apele Române Buzău-Ialomiţa, se evacuează un debit suplimentar zilnic mediu în valoare de 5,3 mc/s, cantitate mai mare decât debitul afluent (cel care intră în lac), respectiv de 1,9 mc/s. “Această măsură este luată pentru asigurarea folosinţelor din aval, conform autorizaţiilor de gospodărire a apelor”, precizează sursa citată.

În plus, ca urmare a solicitării părţii române către Republica Moldova, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de şapte zile. “Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare. Din partea României, lucrarea este exploatată în condiţii de siguranţă de colegii noştri de la Exploatarea Complexă Stânca-Costeşti”, notează sursa citată.

O altă măsură se referă la faptul că a fost finalizată reparaţia conductei de la priza de rezervă a barajului Stânca-Costeşti pentru a fi asigurate resursele de apă atât pentru alimentarea cu apă din această sursă pentru judeţul Botoşani, cât şi pentru folosinţele de irigaţii deservite de aceasta.

“Debitul la intrarea în ţară (secţiunea Baziaş) a fost în scădere, având valoarea de 4.000 mc/s, sub media multianuală a lunii iulie (5.350 mc/s). Conform prognozei INHGA, se estimează faptul că debitele Dunării vor fi staţionare la intrarea în ţară şi vor ajunge în jurul valorii de 4.000 mc/s. În acest moment, pentru centrala nucleară Cernavodă nu sunt probleme privind alimentarea cu apă, întrucât astăzi mai există o diferenţă de nivel de 2,72 metri până la aplicarea treptei I de restricţii. Având în vedere prognoza hidrometeorologică pentru perioada imediat următoare, facem apel la populaţie privind utilizarea raţională a apei, prioritatea maximă fiind alimentarea cu apă a populaţiei”, menţionează ANAR.

În viziunea experţilor, planuri de restricţii în această perioadă deficitară sunt întocmite pentru fiecare tronson de râu în cazul utilizatorilor ale căror capacităţi de exploatare ale resursei de apă sunt diminuate, în funcţie de specificul activităţii acestora şi al economiei în ansamblu.

Ca soluţii individuale de economisire a apei, acolo unde există această posibilitate, se recomandă alternative de stocare şi recirculare a apei în activităţile casnice (grădinărit, spălat, îmbăiere), dar şi în sectorul industrial sau agricol. AGERPRES

Citeste mai mult

Economie

611 locuri de muncă disponibile la Botoșani. AJOFM a anunțat astăzi lista cu ofertele

Publicat

Publicitate

Peste 600 de locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici și făcute publice la începutul acestei săptămâni.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

UNITATEA
DIRECTOR ECONOMIC SC DIACONU CONSULT OFFICE SRL;Tel:0723331583

E-mail:mdwaytosuccess@gmail.com

SEF DEPARTAMENT LOGISTICA SC FPS FLEXIBLES ROMANIA SRL; C. Nationala nr. 1F

Tel:0727733563

Loc de munca în Satu-Mare

CONSILIER FARMACOLOG SC HERBAL THERAPY LABORATORIES SRL

Publicitate

Aleea Decebal nr. 9

Tel:0733502164

INGINER TEXTILE, PIELARIE SC JADE FASHION SRL

Str. Cornisa nr. 10

Publicitate

Telefon: 0753024148

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

INGINER MECANIC UTILAJ TEHNOLOGIC TEXTIL SC FPS FLEXIBLES ROMANIA SRL; C. Nationala nr. 1F

Tel:0727733563

Loc de munca în Satu-Mare

INGINER TEHNOLOG PRELUCRARI MECANICE SC ELECTRO ALFA CM SRL

C. Nationala nr. 4

Tel:0736551227;0231/532185

E-mail:andreea.popa@electroalfa.ro

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

INGINER RETELE  ELECTROENERGETICE SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ASISTENT MEDICAL GENERALIST UAMS „DR. ELENA POPOVICI” FLAMANZI

Tel:0231/552713

IGIENIST SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

SPECIALIST MARKETING SC HERBAL THERAPY LABORATORIES SRL

Aleea Decebal nr. 9

Tel:0733502164

ECONOMIST SC DIACONU CONSULT OFFICE SRL;Tel:0723331583

E-mail:mdwaytosuccess@gmail.com

ECONOMIST SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Tel. 0231 534833

CONSULTANT ARTISTIC CENTRUL JUDETEAN PENTRU CONSERVAREA SI PROMOVAREA CULTURII TRADITIONALE

Str. Unirii nr. 10

Tel:0231/536322

LABORANT DETERMINARI FIZICO MECANICE SC COMCEREAL SA

C. Nationala nr. 41

Tel:0758990515

TEHNICIAN,NORMARE,

SALARIZARE

SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Tel. 0231 534833

TEHNICIAN IN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

SEF FORMATIE INDUSTRIA CONFECTIILOR IMBRACAMINTE SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

ASISTENT MEDICAL GENERALIST ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
ASISTENT MEDICAL GENERALIST SC DENTSON CLINIC SRL

B-dul M. Eminescu nr. 45

Tel:0231/512455

E-mail:drdentson@gmail.com

CONTABIL SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

REFERENT CENTRUL JUDETEAN PENTRU CONSERVAREA SI PROMOVAREA CULTURII TRADITIONALE

Str. Unirii nr. 10

Tel:0231/536322

AGENT VANZARI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

PEDAGOG SCOLAR LICEUL CU PROGRAM SPORTIV BOTOSANI

Str.Mihail Kogalniceanu nr.29

Tel:0231/533490

BUCATAR SEF SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

RECEPTIONER HOTEL SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

LUCRATOR GESTIONAR SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AGENT POSTAL Compania Națională POȘTA ROMÂNĂ SA – IASI

Loc muncă: Dersca

Tel:0791663319

BUCATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

AJUTOR OSPATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

OSPATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

INGRIJITOR CLADIRI   PRIMARIA MUNICIPIULUI      BOTOSANI;Str. Piata Revolutiei nr. 1; Tel:0231/502200

 

 

CAMERISTA HOTEL SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

VANZATOR SC TEOLIS DOR SRL

C. Nationala nr. 40;ap.13

Tel:0745186452

VANZATOR SC RIDACOM SRL

Str. Primaverii nr. 22

Tel:0231/532305

LUCRATOR COMERCIAL   SC RAP MAR SRL

Saveni; Tel:0724553111

LUCRATOR COMERCIAL II ASLAN CRISTINA

Piata Centrala(chiosc mici)

Tel:0747942129

VANZATOR LA DOMICILIUL CLIENTULUI PE BAZA DE COMANDA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

INFIRMIERA ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
INFIRMIERA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

INGRIJITOARE LA UNITATI DE OCROTIRE SOCIALA SI SANITARA ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
INGRIJITOARE LA UNITATI DE OCROTIRE SOCIALA SI SANITARA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI”

Str Marchian nr 11

Tel:0231/518812

AGENT SECURITATE SC COMCEREAL SA

C. Nationala nr. 41

Tel:0758990515

CIOBAN SCDCOC POPAUTI

Loc. Rachiti;Tel:0231/512968

ZIDAR SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ZIDAR SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

ZIDAR SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

FIERAR BETONIST SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

FIERAR BETONIST SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

FIERAR BETONIST SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

DULGHER SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

DULGHER SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

DULGHER SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

DULGHER SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

FAIANTAR SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

FAIANTAR SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

CONFECTIONER TAMPLARIE DIN ALUMINIU SI MASE PLASTICE SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

CONFECTIONER MONTATOR TAMPLARIE CU VITRAJ IZOLANT SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

INSTALATOR, APA CANAL SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ZUGRAV SC MATI COM SRL

Loc. Vf. Campului

Tel:0729536701

ZUGRAV SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

ZUGRAV SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0743794621

ZUGRAV SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

MECANIC AUTO SC COSMISERV AUTO SPEED BLITZ SRL

Telefon: 0751692392

Loc de muncă: Stancesti

MECANIC AUTO   SC TOTAL AUTOCARP SRL

Com.Cristinesti;Sat.Dragalina

Tel:0744228522

MECANIC AUTO SC REC SRL

C. Nationala nr. 163

Tel:0744617169

MECANIC INTRETINERE SI REPARATII MASINI DE CUSUT INDUSTRIALE SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Tel. 0231 534833

MECANIC INTRETINERE SI REPARATII UTILAJE DIN IND. TEXTILA SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

INSTALATOR PENTRU SISTEME FOTOVOLTAICE SOLARE SC TOP ELECTRISSIMO INVERTOR SRL

C. Nationala nr. 67

Tel:0747435743

ELECTRICIAN CONSTRUCTOR MONTATOR APARATAJ SI CABLURI DE JOASA TENSIUNE SC TOP ELECTRISSIMO INVERTOR SRL

C. Nationala nr. 67

Tel:0747435743

ELECTRICIAN  EXPLOATARE CENTRALE SI STATII ELECTRICE SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Tel. 0231 534833

ELECTRICIAN DE ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII SC DOROTEX SRL

C. Nationala nr. 1

Tel:0231/511478

CIONTOLITOR TRANSATOR CARNE SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

COFETAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

PATISER SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

CROITOR SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

CROITOR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

CONFECTIONER PRELUCRATOR IN INDUSTRIA TEXTILA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

CONFECŢIONER, PRELUCRĂTOR ÎN IND. TEXTILĂ SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

CROITOR-CONFECTIONER IMBRACAMINTE DUPA COMANDA SC PRISMA COM SRL

Str. Crinilor nr.11

Tel:0742064960

CROITOR-CONFECTIONER IMBRACAMINTE DUPA COMANDA SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

MULTIPLICATOR SABLOANE CROITORIE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

CONTROLOR CALITATE SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

CONTROLOR CALITATE SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

CONTROLOR CALITATE SC JADE FASHION SRL

Str. Cornisa nr. 10

Telefon: 0753024148

CONTROLOR CALITATE SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC PRIVILEGE INVEST SRL

Str. Postei nr. D8

Tel:0748605896

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC SUMMER CONF SRL

C. Nationala 30 C

Tel:0757068208

 

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC ALDACONF DUALY SRL

C. Nationala nr. 32, et.3 (incinta Jatex)

Tel. 0740022193

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC JADE FASHION SRL

Str. Cornisa nr. 10

Telefon: 0753024148

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC FORMENS SRL

C. Nationala nr. 4

Tel:0231/506412

OPERATOR CONFECȚIONER ind. îmbracaminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

SPANUITOR CONFECTII SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

SPANUITOR CONFECTII SC VIZITEU SRL

C. Naţională nr.32, et.3A (incinta JATEX);

Tel.0745594533

OPERATOR LA VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR DE ABATOR SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

SOFER   SC TOTAL AUTOCARP SRL

Com.Cristinesti;Sat.Dragalina

Tel:0744228522

SOFER DIRECTIA SERVICII PUBLICE BOTOSANI

Pietonalul Transilvaniei nr.2

Tel:0726291827

SOFER   PRIMARIA MUNICIPIULUI      BOTOSANI;Str. Piata Revolutiei nr. 1; Tel:0231/502200

 

CONDUCATOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE MARFURI SC MERCUR EXPRES SRL

Sat Zaicesti Com. Baluseni

Tel:0372/766373

MACARAGIU SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

MACARAGIU

(MACARA TURN)

SC D&D CONSTRUCT SRL

Str. 1 Mai nr. 1A

Tel:0744597909

MENAJERA SC PIZZA COM SRL

Dorohoi;Tel:0744959850

FEMEIE DE SERVICIU ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD;Soseaua Iasului nr.85

Tel:0752220402
FEMEIE DE SERVICIU DIRECTIA PENTRU SPORT SI AGREMENT BOTOSANI

Str. Codrului nr 16

Tel : 0331710613

FEMEIE DE SERVICIU SC RIDACOM SRL

Str. Primaverii nr. 22

Tel:0231/532305

CĂLCĂTOREASĂ LENJERIE SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

CĂLCĂTOREASĂ LENJERIE SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

SPALATOR VEHICULE II HARTIE ANCA

Sat.Hutani Com. Vladeni

Tel:0740497286

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC ALERO SRL

C. Nationala nr. 21

Tel:0744556520;0740233630

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC TOTAL INVEST GRUP SRL

Str. Ion Pillat nr 9

Loc de munca in Germania

Tel:0733021913

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC TODODECART DESIGN SRL

Str. Octav Onicescu nr. 3

Tel:0723530005

MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr. 11

Tel:0752216503

AMBALATOR MANUAL SC JADE FASHION SRL

Str. Cornisa nr. 10

Telefon: 0753024148

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC CONTED SA Dorohoi

Str. 1 Decembrie nr. 8

Tel:0231/610064

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC GT COMPANY SRL

C. Nationala nr. 30

Telefon: 0231 534833

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC JADE FASHION SRL

Str. Cornisa nr. 10

Telefon: 0753024148

MUNCITOR NEC. ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SC DAGAMITEX SRL

C. Nationala nr. 32

Tel:0231/538148;0744373131

MUNCITOR NECALIFICAT LA  ASAMBLAREA , MONTAREA PIESELOR SC TOP ELECTRISSIMO INVERTOR SRL

C. Nationala nr. 67

Tel:0747435743

MANIPULANT MARFURI SC SAMCOM AS SRL

Rosiori;Str. Principala FN

Tel:0728317733

AJUTOR BUCATAR SC BEST GYROS DELYVERY SRL

Str. Grivita nr. 11

Tel:0740145199

AJUTOR BUCATAR   SC RAP MAR SRL

Saveni; Tel:0724553111

AJUTOR BUCATAR SC MARIOS PRODCONF SRL

Str. Ion Luca Caragiale nr 11

Tel:0752216503

AJUTOR BUCATAR SC PIZZA COM SRL

Dorohoi;Tel:0744959850

CURIER SC TAKE AWAY RESTAURANTS & DELIVERY SRL

Str. Unirii nr. 8

Tel:0745333305

 

Citeste mai mult

Eveniment

Rezultatele inițiale de la Titularizare 2024 vor fi afișate marți, 23 iulie

Publicat

Publicitate

Rezultatele inițiale de la Titularizare 2024 vor fi publicate marți, 23 iulie, potrivit calendarului oficial. Candidații nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații la sediile inspectoratelor şcolare sau le transmit prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) în data de 23 iulie, după afişarea rezultatelor, respectiv în data de 24 iulie, până la ora 12:00.

Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.
Peste 2.660 de candidați de la Titularizare 2024 s-au retras de la proba scrisă, potrivit unui comunicat al Ministerului Educației. Dintre aceștia, 2.509 candidați s-au retras din motive personale și 160 de candidați din motive medicale.

Câteva inspectorate școlare au publicat modelul de cerere pentru contestații

Citeste mai mult

Eveniment

ADI „Țara de Sus” a depus proiectul prin care își va îmbunătăți capacitatea administrativă și strategia de dezvoltare pentru Botoșani, Iași și Suceava

Publicat

Publicitate

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ITI „Țara de Sus”, înființată la nivelul județelor Botoșani, Suceava și Iași, cu 125 de municipii, orașe și comune componente, a depus proiectul pentru creșterea capacității administrative și actualizarea strategiei de dezvoltare prin Investiții Teritoriale Integrate.

După îndelungi demersuri și numeroase etape procedurale parcurse, în premieră pentru regiunea noastră, am depus documentația necesară accesării liniei de finanțare prin care organismul nostru își va consolida resursa umană și capacitatea de lucru. Este o inițiativă de suflet, iar mecanismul pe care l-am propus a fost creat în interesul superior al cetățenilor, fără a se ține cont de culoarea politică. Autoritățile și liderii asociați pot avea viziuni diferite, dar trunchiul comun îl reprezintă dorința de dezvoltare. Dezideratul rămâne neschimbat, oricâte schimbări ar surveni în peisajul politic, pentru că acest ITI este eminamente un aparat pur administrativ, un liant între comunități și un vector de dezvoltare”, a declarat senatorul Lucian Trufin, inițiatorul și fondatorul ADI ITI „Țara de Sus”.

Fondurile au fost alocate prin Programul Asistență Tehnică 2021-2027 (denumit în continuare „PoAT”), urmând a fi utilizate pentru scrierea documentațiilor aferente liniilor de finanțare pe care ADI ITI „Țara de Sus” le poate accesa în actualele și viitoarele exerciții financiare.

Alături de președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, și administratorul public al județului, Cristian Nistor, am făcut front comun și am depus cererea de finanțare cu respectarea tuturor exigențelor și termenelor. Scrierea documentației a fost coordonată la nivelul CJ, iar din echipa de management fac parte Otilia Moruz, Liliana Galer și Luminița Vodă, profesioniste care trebuie menționate și apreciate pentru munca lor. Acest mecanism ITI aparține tuturor cetățenilor din nord-estul țării, iar primarii asociați și-au dat mâna pentru a recupera decalajul de dezvoltare față de celelalte regiuni din România și Uniunea Europeană”, a completat Lucian Trufin.

ADI ITI „Țara de Sus” urmărește atragerea fondurilor europene în mod nemijlocit, simplificat și mai rapid, obiectivele vizate fiind dezvoltarea sectorului IMM, inovarea tehnologică, creșterea competitivității economiei, îmbunătățirea sistemului de sănătate, crearea unei rețele de incubatoare de afaceri și parcuri științifice, modernizarea infrastructurii, dezvoltarea parteneriatului dintre public și privat, regenerarea urbană și rurală.

Contractul de finanțare va fi semnat de președintele Consiliului Județean Botoșani, liderul ADI ITI „Țara de Sus” încă de la constituire.

Publicitate

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending