Connect with us
Publicitate

Eveniment

Când intră pensiile pe card la Botoșani. Anunțul Casei Județene de Pensii

Publicat

Publicitate

Casa Județeană de Pensii Botoșani a făcut un anunț oficial adresat pensionarilor care își încasează pensia prin cont bancar. Potrivit reprezentanților instituției, joi, 10 octombrie, au fost realizate transferurile pensiilor prin intermediul Trezoreriei Botoșani. 

Astfel, pensionarii care își primesc pensia pe card sunt informați că banii vor fi disponibili în conturile lor în cursul după-amiezei zilei de vineri, 11 octombrie.

Când intră pensiile pe card în Botoșani

„Anunţ pentru pensionarii Casei Judeţene de Pensii Botoşani care își încasează pensia prin cont bancar: joi 10 octombrie 2024 au fost validate transferurile prin intermediul Trezoreriei Botoşani, astfel că, VINERI 11 OCTOMBRIE, în cursul după-amiezei, vor fi alimentate conturile de către bănci.

Salariații Casei Județene de Pensii Botoșani vă asigură de tot respectul lor și vă doresc o toamnă plină de zâmbet!”, au transmis reprezentanții Casei Județene de Pensii Botoșani.

Plata drepturilor de pensie în cont bancar

Potrivit Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), în vederea încasării pensiilor prin cont curent personal, pensionarii se adresează direct instituțiilor financiar-bancare, solicitând deschiderea contului.

Publicitate

Contul se deschide pe numele clientului beneficiar de drepturi bănesti sau a reprezentantului său legal, la solicitarea acestuia sau, după  caz, la cererea mandatarului desemnat de acesta  prin  procură  specială, emisă conform legii.

După deschiderea contului, persoana interesată trebuie să se adreseze casei teritoriale de pensii  de care aparține, cu o cerere însoțită de o copie a extrasului de cont.

Aceste acte pot fi transmise, prin poștă, în original, în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Publicitate

În prezent, CNPP derulează plăți prin următoarele bănci comerciale:

  • Alpha Bank;
  • ATE Bank;
  • Banca Transilvania;
  • BCR;
  • BRD;
  • CEC Bank;
  • Credit Europe Bank;
  • Creditcoop;
  • Eximbank (fostă Banca Românească);
  • First Bank;
  • Garanti Bank;
  • ING;
  • Salt Bank (fostă IDEA Bank);
  • Intesa Sanpaolo Bank;
  • Libra Bank;
  • OTP Bank;
  • Patria Bank;
  • Procredit Bank;
  • Raiffeisen Bank;
  • Unicredit Bank;
  • Vista Bank.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Din Liga 1 în curtea școlii: FC Botoșani joacă duminică cu Gloria Frumușica, la inaugurarea terenului de sport de la Școala Vlădeni

Publicat

Publicitate

FC Botoșani va juca duminică, 13 octombrie, cu echipa Gloria Frumușica, cele două echipe participând la inaugurarea terenului de sport de la Școala Vlădeni.

Anunțul a fost făcut de primarul comunei Frumușica, Constantin Corneliu Bălășanu, care a precizat că pe terenul din curtea școlii vor ajunge și finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, dar și prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor.

Noul teren care se va inaugura la Frumușica a fost realizat de administrația publică locală începând din anul 2021 cu surse de finanțare de la bugetul local și este aliniat la standardele actuale, urmând a găzdui diferite competiții ale elevilor din școlile din comună.

Citeste mai mult

Eveniment

Rezultatele tragerilor la LOTO de joi, 10 octombrie 2024

Publicat

Publicitate

LOTERIA ROMÂNĂ a continuat, joi, 10 octombrie 2024, seria extragerilor Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

Numerele extrase, 10 octombrie 2024:

Loto 6/49: 3, 1, 25, 14, 38, 22

Loto 5/40: 1, 9, 34, 6, 23, 35

Joker: 19, 4, 22, 12, 35 + 8

Noroc: 2, 4, 0, 1, 8, 6, 4

Publicitate

Noroc Plus: 0, 0, 1, 3, 5, 0

Super Noroc: 9, 6, 4, 0, 0, 7

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Valeriu Iftimie anunță că Leon Dănăilă s-a alăturat echipei PNL Botoșani, în calitate de consilier onorific

Publicat

Publicitate

Noul președinte ales al Consiliului Județean Botoșani, Valeriu Iftimie, anunță că Leon Dănăilă s-a alăturat echipei PNL Botoșani, în calitate de consilier onorific.

„Astăzi am avut o întâlnire cu domnul Leon Dănăilă, un botoșănean pe care nu aveți cum să nu îl cunoașteți, care are o carieră impresionantă în spate, atât ca om politic, cât mai ales ca neurochirurg care și-a dedicat întreaga viață pacienților săi. Pentru că m-a inspirat mult de-a lungul timpului, i-am propus să se alăture echipei mele, în calitate de consilier onorific, și să contribuie, cu la fel de multă dedicare ca și până acum, la dezvoltarea județului nostru.

Îi mulțumesc pe această cale că a acceptat să îmi fie alături pe parcursul acestor 4 ani de mandat care vor urma la Consiliul Județean, în care am promis că vom schimba complet fața județului.

Doar alături de oameni care au demonstrat că pot face ceva pentru comunitate putem aduce o schimbare în Botoșani și, alături de domnul Dănăilă, deja simt că suntem mai aproape de obiectivul nostru!”, a transmis noul președinte ales al Consiliului Județean Botoșani, Valeriu Iftimie.

Citeste mai mult

Eveniment

Alegeri PREZIDENȚIALE 2024: Ordinea de pe buletinele de vot. 14 candidaturi validate de BEC. LISTA definitivă a candidaților

Publicat

Publicitate

Biroul Electoral Central a stabilit, joi, prin tragere la sorţi, ordinea de înscriere în buletinul de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale, relatează agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al BEC, ordinea pe buletinul de vot va fi următoarea:

* Poziţia nr. 1 – Elena-Valerica Lasconi – Uniunea Salvaţi România;

* Poziţia nr. 2 – George-Nicolae Simion – Alianţa pentru Unirea Românilor;

* Poziţia nr. 3 – Ion-Marcel Ciolacu – Partidul Social Democrat;

* Poziţia nr. 4 – Nicolae-Ionel Ciucă – Partidul Naţional Liberal;

Publicitate

* Poziţia nr. 5 – Hunor Kelemen – Uniunea Democrată Maghiară din România;

* Poziţia nr. 6 – Mircea-Dan Geoană – candidat independent;

* Poziţia nr. 7 – Ana Birchall – candidat independent;

Publicitate

* Poziţia nr. 8 – Alexandra-Beatrice Bertalan-Păcuraru – Partidul Alternativa pentru Demnitate Naţională;

* Poziţia nr. 9 – Sebastian-Constantin Popescu – Partidul Noua Românie;

* Poziţia nr. 10 – Ludovic Orban – Forţa Dreptei;

* Poziţia nr. 11 – Călin Georgescu – candidat independent;

* Poziţia nr. 12 – Cristian Diaconescu – candidat independent;

* Poziţia nr. 13 – Cristian-Vasile Terheş – Partidul Naţional Conservator Român;

* Poziţia nr. 14 – Silviu Predoiu – Partidul Liga Acţiunii Naţionale.

BEC precizează că tragerea la sorţi a fost efectuată în şedinţa de joi, în pr˜ezenţa membrilor acestuia, a reprezentanţilor formaţiunilor politice care nu sunt reprezentate în BEC, dar care au propus câte un candidat, precum şi a reprezentanţilor candidaţilor independenţi.

Alegerile prezidenţiale se vor desfăşura la data de 24 noiembrie, primul tur, respectiv 8 decembrie – al doilea tur de scrutin.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending