Connect with us
Publicitate

Eveniment

Beat criță! Așa a condus un șofer de 39 de ani din Dorohoi până l-au dat jos polițiștii. Alcoolemie de comă

Publicat

Publicitate

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control, pe strada 1 Decembrie, din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de  un bărbat, de 39 ani, din municipiul Dorohoi.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicesacă pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Haine “de firmă” contrafăcute și 600 de litri de alcool, confiscate de polițiști după o razie la Botoșani, Dorohoi și Șendriceni

Publicat

Publicitate

Mai multe produse susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ  400.000 de lei, au fost confiscate de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la imobile aparținând unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni.

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, peste 3.500 de articole vestimentare ce purtau semnele unor mărci înregistrate cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 391.000 de lei.

În același context, la imobilul situat în comuna Șendriceni a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de peste 600 de litri de alcool, deținută în afara antrepozitului fiscal și fără a fi marcată corespunzător. Valoarea acesteia a fost estimată la aproximativ 30.000 de lei, au transmis polițiștii de la Botoșani.

Citeste mai mult

Eveniment

Bărbat din Răchiți depistat CONDUCÂND sub influența alcoolului pe Calea Națională din municipiul Botoșani

Publicat

Publicitate

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au anunțat astăzi că oprit pentru control, pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din comuna Răchiți.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

“Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge”, au transmis polițiștii de la Botoșani.

Citeste mai mult

Eveniment

Tânăr VIOLENT reținut de polițiști la Botoșani după ce și-a bătut un vecin de 61 de ani

Publicat

Publicitate

Polițiștii din cadrul  poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Ordine Publică au anunțat că la data de 19 septembrie 2024 reținut un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 18 septembrie a.c., în timp ce se afla într-un imobil de locuințe, din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, ar fi lovit victima, un bărbat, de 61 de ani, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

“Având în vederea modul de comitere a faptei, intensitatea loviturilor și zona vizată de acestea, polițiștii au înaintat dosarul penal către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani,  în vederea declinării competenței și schimbării încadrării juridice în infracțiunea de tentativă la omor”, au transmis polițiștii de la Botoșani.

Citeste mai mult

Eveniment

Rezultatele tragerilor la LOTO de duminică, 22 septembrie 2024

Publicat

Publicitate

LOTERIA ROMÂNĂ a continuat, duminică, 22 septembrie 2024, seria extragerilor Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

Numerele extrase, 22 septembrie 2024:

Loto 6/49: 22, 46, 17, 15, 28, 23

Loto 5/40: 28, 33, 40, 34, 36, 17

Joker: 15, 6, 27, 29, 28 + 17

Noroc: 0 3 9 9 3 2 3

Publicitate

Noroc Plus: 4 5 0 9 7 3

Super Noroc: 8 2 1 2 2 0

Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending