Connect with us

Eveniment

Aperitive de Revelion: 16 idei inedite și rapide, pentru masa de Anul Nou 2022

Publicat

Publicitate

Pregătește ceva diferit pentru masa de Revelion 2023. Musafirii sigur se vor aștepta la platouri cu mezeluri, legume și niște piftie, dar poți să îi surprinzi plăcut cu niște preparate delicioase care nu sunt greu de făcut.

Tocmai de aceea trebuie să-i surprinzi plăcut și să le oferi altceva. Ouă umplute cu brânza ceddar, cârnăcorii cu bacon, pateurile cu carne sau rulourile de somon cu brânză sunt doar câteva idei care pot da un gust bun petrecerii de Revelion 2022.

1. Ouă umplute cu brânză Cheddar

Ingrediente:

  • 12 ouă
  • 2 linguri de brânză Cheddar rasă
  • 1/2 ceașcă de maioneză
  • 1 lingură de muștar
  • 4 felii de bacon

Mod de preparare:

Fierbe ouăle timp de 10-12 minute și toarnă apă rece peste ele până când ajung la temperatura camerei. Decojește-le cu grijă și taie-le în jumătăți.

Într-o tigaie curată, prăjește baconul până când capătă o culoare maronie. Scurge-l pe șervetele uscate. Îndepărtează gălbenușurile și amestecă-le cu maioneză, muștar, brânza Cheddar și bucățele mărunte de bacon. Umple jumătățile de ouă cu acest amestec și răcește-le în frigider timp de câteva ore.

Publicitate

Poți decora ouăle umplute cu Cheddar și bacon cu câteva frunze de pătrunjel. Acestea se servesc reci, la antreu.

2. Cârnăciori înveliți în bacon, la cuptor

Ingrediente:

  • cca 70 g zahăr brun
  • 450 g bacon, tăiat felii
  • câteva bucățele de cârnăciori afumați

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Învelește fiecare cârnăcior în câte o felie de bacon, prinde-o cu o scobitoare și pune-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Înainte de a băga totul în cuptor, presară niște zahăr peste preparat. După 30-40 de minute, gustarea este gata.

3. Pateuri cu carne

Ingrediente:

  • 2 foi de plăcintă
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de făină
  • 1 linguriță de sare kosher
  • 3/4 căni de lapte integral
  • 1/4 linguriță de piper negru măcinat
  • 1 piept de pui rotisat
  • 1/4 cană de parmezan ras
  • 1 cană de buchețele de broccoli tăiate mărunt
  • 1 ou

Mod de preparare:

Topește untul într-o cratiță la temperatura medie, adaugă făina și amestecă mixul timp de 1-2 minute. Adaugă treptat laptele și continuă să amesteci și să fierbi compoziția timp de 6 minute. Îndepărtează cratița de pe foc și incorporează sarea, piperul, parmezanul, pieptul de pui tăiat mărunt și bucățelele de broccoli, pe care le-ai pregătit dinainte într-un vas cu aburi.

Decupează foile de plăcintă astfel încât să le poți așeza în forme de brioșe și să ai și „căpăce” pentru fiecare. Unge o tavă compartimentată special pentru brioșe și tapeteaz-o cu făină. Așază foile de plăcintă în fiecare compartiment, umple-le cu amestecul de pui și broccoli și acoperă-le cu alte foi de plăcintă.

Bate oul cu o lingură de apă într-un bol mic, cu ajutorul unei furculițe și unge mini-pateurile cu amestecul obținut. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15-20 de minute, până când se rumenesc.

4. Ciuperci umplute cu parmezan

Ingrediente:

  • aproximativ 20 ciuperci champignon, mari (proaspete)
  • 2 cepe albe, tocate mărunt
  • 4 căței de usturoi, tocați mărunt
  • o legătură de mărar
  • o legătură de pătrunjel
  • 100 g parmezan ras
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper negru, proaspăt măcinat

Mod de preparare:

Se curață ciupercile, se spală bine și se desfac piciorușele. Pălăriile se lasă într-un castron cu apă până la utilizare, iar picioarele acestora se toacă mărunt. Într-o tigaie se adaugă uleiul, ceapa, usturoiul și picioarele ciupercilor și se călesc împreună, până când se înmoaie și zeama lăsată de acesea se evaporă. Când sunt gata se asezonează cu sare și piper după gust și se lasă la răcit aproximativ 15 minute.

Între timp se toacă mărunt mărarul și pătrunjelul. Se adaugă peste compoziția preparată anterior și se amestecă bine. Se unge o tavă încăpătoare cu ulei. Se scurg pălăriile de apă și se asează în tavă. Se presară deasupra sare și piper, apoi se umple fiecare ciupercă cu compoziția de mai sus.

Se adaugă tava la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, timp de 30 minunte. Când sunt aproape gata se scoate tava și se presară parmezanul peste ciuperci. Se adaugă iar la cuptor până când parmezanul se topește și începe să se rumenească.

Sfat: Pentru a verifica dacă ciupercile s-au copt, se înțeapă marginea acestora cu o furculiță. Dacă furculița intră ușor în ele înseamnă că sunt gata.

Se servesc ca atare, cu pâine proaspăt preparată în casa, sau pot fi servite ca garnitură pentru fripturi.

5. Rulou cu somon și cremă de brânză

Ingrediente:

  • 1 pachet de cremă de brânză
  • 1 lingură mărar proaspăt și tocat sau o linguriță de mărar uscat
  • 4 foi de tortilla
  • un somon afumat, tăiat fin
  • 16 frunze de spanac
  • 16 felii de ardei gras roșu

Mod de preparare:

Amestecă mărarul cu crema de brânză. Pune câte 50 g din compoziție pe fiecare tortilla, apoi câte un sfert din somon. Acoperă cu 3-4 frunze de spanac și 4 felii de ardei roșu. Rulează foile de tortilla, strângându-le tare, și învelește-le în folie alimentară. Bagă-le în frigider pentru cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, înainte de servire.

6. Frigărui cu piept de pui

Ingrediente:

  • 4 buc. piept de pui fără os și piele, tăiat cubulețe
  • 450 g bacon feliat
  • cca 100 g sos de barbecue

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 130 de grade Celsius. Învelește fiecare cub de carne în câte o felie de bacon, prinde-l cu o scobitoare sau bețișor de frigărui și cufundă în sosul de barbecue. Bagă frigăruile în cuptor. După 20 de minute scoate tava, toarnă sos barbecue peste frigărui și bagă-le înapoi în cuptor, tot pentru 20 de minute.

7. Aperitiv ușor cu paste tortellini

Ingrediente:

  • tortellini cu aromă de brânză (gătite conform instrucțiunilor de pe ambalaj)
  • dressing italian
  • câteva roșii cherry
  • câteva măsine fără sâmburi
  • brânză tăiată cubulețe
  • 6 bețișoare de frigărui

Mod de preparare:

Pune tortellini în dressing și bagă vasul în frigider peste noapte. A doua zi înfige în frigărui pastele, măslinele, roșiile înjumătățite și brânza. Poți adăuga și alte ingrediente, după preferințe.

8. Mini-lasagna cu ciuperci și mozzarella

Ingrediente:

  • 340 g carne tocată de curcan
  • 1/4 linguriță sare
  • 1/4 linguriță piper
  • 230 g ceapa tocată
  • 100 g ciuperci tocate
  • 2 căței de usturoi zdrobiți
  • cca 400 g sos de tomate
  • 3 lingurițe oregano uscat
  • 1/2 linguriță busuioc uscat
  • cca 350 g brânză ricotta semi-degresată
  • cca 350 g brânză mozzarella dată pe răzătoare
  • 24 bucățele de aluat

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Pune o tigaie la foc mediu, iar după ce s-a înfierbântat, pune în ea sarea, piperul, carnea, ciupercile și ceapa.

Amestecă în compoziție în jur de 10 minute, până când carnea e gătită, după care pune usturoiul și amesteca încă 30 de secunde. Adaugă sosul de tomate și 2 lingurițe de oregano.

Lasă să fiarbă la foc mic în jur de 10 minute, după care îndepărtează de foc. Într-un bol mare amestecă brânză ricotta cu sare și puțin piper, busuioc și restul de oregano. Lasă deoparte.

Pulverizează spray de gătit în hârtiile de brioșe, pune-le în forma specială, apoi pune câte o foaie de aluat în fiecare, umple pe jumătate cu ricotta și jumătate cu carne.

Urmează alte foi de aluat, ricotta pe fiecare, apoi puțin sos de tomate (daca ți-a mai rămas) și mozzarella. Dă la cuptor pentru 10 minute sau până când brânza s-a topit de tot.

9. Foietaj cu măsline și lapte

Ingrediente:

  • 350 g aluat foietaj
  • 15 măsline verzi umplute cu ardei
  • 1 gălbenuș
  • 1 lingură lapte

Mod de preparare:

Întinde aluatul de foietaj într-un dreptunghi (32x15cm) cu o grosime de 3mm. Taie-l pe lungime în două bucăți de 18 și 14 cm. Pune-le la rece timp de 10 minute. Așează bucata mai mică de aluat pe o tavă presărată cu făină. Așează pe ea, pe latura de 14 cm, 5 măsline cap la cap, pornind de la 1.5 cm de margine.

Formează încă două rânduri (la 2 cm distanță unul de celălalt) cu restul măslinelor. Unge toată suprafața aluatului în jurul măslinelor cu galbenușul bătut cu lapte. Acoperă cu cealaltă foaie de aluat și presează ușor pe toată suprafața astfel încât să lipești bine în jurul măslinelor. Pune totul la frigider timp de 20 minute.

Încinge cuptorul la 200 C/ gaz treapta 6. Nivelează marginile aluatului, apoi taie fâșii pe lungime, astfel încât să rămână măslinele în secțiune. Așează foietajele pe o tavă cu hârtie de copt și coace-le timp de 5-6 minute. Scoate-le pe un grătar să se răcească.

10. Sandvis cu somon și hrean

Ingrediente:

  • 250 g somon afumat rupt fâșii
  • 100 g cremă de brânză
  • 2 lingurițe hrean ras
  • ierburi aromate
  • 4 felii pâine de secară
  • ou fiert

Mod de preparare:

Amestecă crema de brânză cu hreanul și întinde-o pe feliile de pâine prăjită. Adaugă fâșii de somon și ierburi aromate și ou. Servește cu felii de lămâie.

11. Brioșe cu carne, brânză și ceapă

Ingrediente:

  • 400 g carne de vită, tocată
  • 1/3 cană brânză Cheddar rasă
  • 1/2 cană sos barbeque
  • 1 pachet aluat de plăcintă sau aluat foietaj
  • 2 linguri ceapă tocată foarte mărunt
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 180 grade Celsius. Unge cu unt sau ulei o tavă pentru brioșe. Într-o tigaie încăpătoare pune carnea de vită și gătește-o până devine maronie. Adaugă ceapa și sosul barbeque și mai las-o câteva minute pe foc. Asezonează totul cu sare și piper, după gust.

Tapetează cu aluat fiecare formă de brioșe și adaugă o linguriță din compoziția de carne în fiecare briosă. Adaugă tava la cuptor pentru 12 minute. Presară apoi brânza Cheddar peste brioșe și adaugă totul la cuptor pentru încă 3 minute, sau până când aluatul este copt.

Scoate tava din cuptor și lasă briosele să se „odihnească” timp de 5 minute. Scoate-le apoi pe un platou și servește-le imediat. Le poți servi atât ca aperitiv dacă ai musafiri, cât și ca fel principal.

12. Bezele din brânză cu busuioc

Ingrediente:

  • 60 g brânză Gruyere rasă
  • 60 g faină
  • 2 ouă
  • ¼ linguriță sare
  • 2 linguri cu parmezan ras
  • 60 g unt
  • 120 ml apă
  • ½ linguriță cu busuioc uscat
  • boia de ardei (dulce sau iute, după gust)
  • praf de usturoi

Mod de preparare:

Pune pe foc apa cu untul, busuiocul, un praf de usturoi și unul de boia și lasă să se înfierbânte. Pune făina dintr-o dată și amestecă vârtos. Ține pe foc până compoziția se desprinde de pe pereții vasului, apoi dă deoparte. Lasă 5 minute și incorporează, pe rând, ouăle, amestecând foarte bine după fiecare, apoi brânza Gruyere. Umple un cornet de patiserie cu această compoziție și formează bezele pe tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând spațiu între ele.

Presară deasupra parmezan și coace-le la foc mai mare 10 minute, apoi redu flacăra și mai lăsa-le 10-12 minute sau până căpâtă bezelele de brânză o culoare aurie și apetisantă. Scoate-le și lasă-le 3-4 minute, apoi servește-le fierbinți.

13. Mini tarte cu telemea

Ingrediente:

Pentru blat:

  • 1 ou
  • 300 g de făină
  • 150 g de unt
  • O lingură cu vârf de parmezan ras
  • 2-3 linguri de smântână lichidă
  • sare
  • cimbru uscat

Pentru umplutură:

  • 250 g de smântână
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 căței de usturoi
  • o linguriță de muștar de foarte bună calitate
  • 2 linguri de ulei
  • 100 g nuci
  • 2 ouă
  • 200 g de brânză sărată (telemea uscată)

Mod de preparare:

Untul și făina pentru blat se amestecă cu mâna. În aluatul nisipos se pune parmezanul, cimbul, sarea și oul. Se amestecă bine și se adaugă smântâna. Se framăntă puțin aluatul și se lasă la rece 30 de minute. Din aluat se întinde foaie care se pune în formele de mini tarte sau într-o forma clasică de tartă. Ceapa verde tocată mărunt se călește câteva minute în ulei încins. Adaugă usturoiul mărunțit și călește încă două minute. Dă deoparte.

Când ceapa s-a răcit bine se adaugă muștarul și smântâna. Amestecă bine. Adaugă brânza mărunțită cu furculița sau dată prin răzătoare. Bate ouăle și adaugă-le în compoziția de brânză. Omogenizează bine. Pune nucșoară măcinata și piper. Strivește cu sucitorul nucile până se mărunțesc cât să ajungă la dimeniunea boabelor de mazăre. Pune nucile în amestecul pentru umplutură și pune crema în găoacele de aluat.

Coace aceste mini tarte cu brânză, nuci și ceapă verde, în cuptorul bine încălzit, la foc moale pentru 25-30 de minute. În varianta de mini tarte cu brânză, nuci și ceapă verde se fac repede, dar într-o tava clasică coacerea durează cu circa 10-15 minute mai mult. Aceste mini tarte cu brânză, nuci și ceapă verde sunt la fel de bune și reci și calde.

14. Rulouri cu spanac și brânză

Ingrediente

  • 1 un pachet de foi pentru lasagna
  • spanac tocat (decongelat și bine scurs)
  • brânza ricotta
  • cca 100 g parmezan
  • 1 ou
  • 1/2 linguriță usturoi zdrobit
  • 1/2 linguriță amestec italian
  • sos pentru pizza
  • cca 230 g mozzarella rasă
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Încige cuptorul la 176 grade Celesiu. Amestecă spanacul cu ricotta, parmezan, ou, usturoi și mix italian. Potrivește de piper și sare.

Șterge foile de lasagna cu prosoape absorbante de bucătărie, apoi întinde-le pe foi pergament. Înjumătățeste-le pe lățime. Pune pe fiecare câte 2-3 linguri din mixul cu ricotta, apoi rulează-le astfel încât să ajungă în partea în care nu este umplutura.

Taie apoi fiecare foaie în două și pune rulourile într-o tava gresată. Acoperă-le cu sosul pentru pizza și cu mozzarella. La final pune o folie peste tava și bag-o în cuptor pentru 18-20 de minute sau până când brânza s-a topit. Servește rulourile calde.

15. Chifteluțe de somon la cuptor

Ingrediente:

  • 300 g file de somon
  • 1 ou
  • 2 căței usturoi
  • 1 lingură sos soia
  • 1 lingură pesmet
  • 2 linguri ulei de măsline
  • câteva fire ceapă verde
  • câteva fire pătrunjel verde
  • sare, piper

Mod de preparare:

Mai întâi desfacem pielea de pe file dacă aceasta există apoi tăiem fileul în bucăți mai mici și le punem în vasul robotului de bucătărie. Pornim robotul și mărunțim carnea de somon. Nu îl mixăm mult fiindcă se va face pastă.

Adaugăm oul, usturoiul pisat, sarea, piperul, sosul de soia, ceapa și pătrunjelul tocate mărunt. Sare nu puneți foarte multă fiindcă și sosul de soia este sărat. Amestecăm până obținem o compoziție omogenă.

Cu mâinile unse cu puțin ulei de măsline modelăm chifteluțele și le așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt. Nu le faceți foarte mari fiindcă vor rămâne crude la mijloc.

16. Tartine cu pastă de ton

Este o rețetă extrem de simplă. Totul se poate face în 5 minute. Pasta de ton din conservă va fi un aperitiv delicios și foarte ușor de făcut. Este o pastă de pește rapidă potrivită pentru aperitive și tartine.

Ingrediente pentru 6 persoane

  • 2 conserve de ton bucăți în suc propriu sau chiar în ulei
  • o jumătate de lămâie
  • o jumătate de pachet de unt
  • 2 lingurițe de ulei de măsline
  • o ceapă mică
  • măsline pentru ornare
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se scoate tonul din conservă după ce se scurge apa/uleiul. Apoi se fărâmițează cu ajutorul unei furculițe. Se adaugă untul si se amestecă bine până se face o pastă omogenă. Se stoarce lămâia și se amestecă în continuare, apoi sarea și piperul. Gustați în permanență pentru a putea regla cât de sărată iese pasta. la final adăugați ceapa tăiată foarte mărunt și uleiul de măsline.

Amestecați până se omogenizează. Apoi puneți câteva felii de pâine la prăjit și te tăiați în formă de triunghi, dreptunghi sau pătrat. Puneți pasta de ton pe bucățelele de pâine prăjită și ornați cu măsline. Sigur o să primiți aprecieri de la musafiri.

 Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

 

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Educație

„Bursa Sfântului Nectarie”, un dar pentru tinerii credincioși ai Botoșaniului oferit de părintele Marius Ciobanu, parohul Bisericii „Sf. Apostol Andrei și Sf. Ierarh Nectarie”

Publicat

Publicitate

Biserica „Sfântul Apostol Andrei și Sfântul Ierarh Nectarie”, din curtea Spitalului de Copii Botoșani, a devenit locul unei frumoase inițiative menite să sprijine tinerii care îmbină credința cu dăruirea pentru învățătură.

Părintele Marius Ciobanu, parohul bisericii, sprijinit de oameni de bine, a lansat „Bursa Sfântului Nectarie”, un proiect cu profund caracter duhovnicesc și educativ.

„Știut fiind că Sfântul Nectarie și-a dorit foarte mult să învețe, pentru a-L putea propovădui mai bine pe Dumnezeu, ne-am gândit să creăm această bursă pentru tinerii care se implică cu adevărat în viața Bisericii”, a spus părintele Ciobanu în cuvântul său de la finalul Vecerniei unite cu Litia, oficiată în ajunul hramului din 8 noiembrie.

Cu acest prilej, părintele a anunțat numele primei beneficiare a bursei: Daria-Gabriela Ursan , elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Grigore Antipa” din Botoșani.

Tânăra este câștigătoarea premiului special la Olimpiada Națională de Religie și s-a făcut remarcată printr-o bogată activitate de voluntariat în cadrul bisericii și printr-o conduită morală și duhovnicească exemplară.

„Bursa Sfântului Nectarie” are o valoare de 500 de lei lunar și va fi acordată tinerilor care dau mărturie, prin viața lor, despre frumusețea credinței lucrătoare.

Publicitate

Prin această inițiativă, parohia din curtea Spitalului de Copii oferă nu doar sprijin material, ci și o încurajare luminoasă pentru tinerii care doresc să trăiască frumos, sub semnul credinței.

„Să avem parte de binecuvântarea Sfântului Nectarie, făcătorul de minuni și ocrotitorul celor ce caută lumina lui Hristos prin învățătură și slujire”, a binecuvântat părintele Marius Ciobanu.

Citeste mai mult

Eveniment

Deficitul comercial al României a urcat la 24,5 miliarde de euro după primele nouă luni din 2025. Țara noastră importă mult mai mult decât exportă

Publicat

Publicitate

Ce deficit are România: Deficitul balanței comerciale (FOB/CIF) a urcat la aproape 24,5 miliarde de euro, după primele nouă luni ale acestui an, fiind mai mare peste un miliard de euro (+4,3%) decât cel înregistrat în perioada similară a anului trecut, potrivit datelor publicate luni de Institutul Național de Statistică (INS).

Deficitul balanței comerciale apare atunci când un stat importă mai multe bunuri și servicii decât exportă.

Adică cheltuiește mai mult pe produse din străinătate decât câștigă din vânzarea propriilor produse în exterior.

În perioada menționată, exporturile FOB au însumat 72,2 miliarde de euro, iar importurile CIF au însumat 96,7 miliarde de euro, ambele consemnând creșteri de 4,2%, potrivit Agerpres.

Ponderi importante în structura exporturilor și importurilor sunt deținute de grupele de produse: mașini și echipamente de transport (46,4% la export și 36,4% la import) și alte produse manufacturate (27% la export și 28,3% la import).

Valoarea schimburilor intra-UE27 de bunuri în perioada ianuarie – septembrie 2025 a fost de 51,6 miliarde de euro la expedieri și de 69,7 miliarde de euro la introduceri, reprezentând 71,5% din total exporturi și 72,1% din total importuri.

Publicitate

Valoarea schimburilor extra-UE27 de bunuri a fost de 20,6 miliarde de euro la exporturi și de 27 miliarde de euro la importuri, reprezentând 28,5% din total exporturi și 27,9% din total importuri.

În luna septembrie 2025, exporturile FOB au însumat aproape 8,9 miliarde de euro, iar importurile CIF 11,4 miliarde de euro, rezultând un deficit de 2,5 miliarde de euro. Față de luna septembrie 2024, exporturile au crescut cu 9,2%, iar importurile au crescut cu 6,2%.

Prețul FOB (Free on Board/Liber la bord) reprezintă prețul la frontiera țării exportatoare, care include valoarea bunului, toate cheltuielile de transport până la punctul de îmbarcare, precum și toate taxele pe care bunul trebuie să le suporte pentru a fi încărcat la bord.

Prețul CIF (Cost, Insurance, Freight/Cost, Asigurare, Navlu) reprezintă prețul la frontiera țării importatoare, care cuprinde atât elementele componente ale prețului FOB, cât și costul asigurării și transportului internațional.

Citeste mai mult

Eveniment

Temperaturi maxime de 13 – 15 grade în majoritatea regiunilor, în această săptămână

Publicat

Publicitate

Temperaturile maxime nu vor mai depăși 15 grade în această săptămână în majoritatea regiunilor, valori mai mari fiind înregistrate în Banat, unde vremea va deveni caldă pentru această perioadă.

Pentru săptămâna următoare meteorologii anunță că gradul de incertitudine al prognozei este foarte ridicat însă, cel mai probabil, va fi o alternanță de zile reci și calde.

Potrivit prognozei pentru intervalul 10 – 23 noiembrie 2025, publicate luni de Administrația Națională de Meteorologie, în Banat, până în data de 15 noiembrie, valorile termice diurne vor fi în creștere, media maximelor urmând să atingă, de la 12 grade, la aproximativ 16…17 grade, iar vremea va deveni caldă pentru această perioadă. Media minimelor termice, însă, va scădea de la 7 grade, la 1…3 grade.

Ulterior, gradul de incertitudine al prognozei va fi foarte ridicat, dar cel mai probabil, va urma o alternanță de zile reci și calde, temperaturile urmând să se situeze atât peste, cât și sub mediile climatologice specifice celei de-a doua jumătăți a lunii noiembrie.

Va ploua în prima zi de prognoză și după data de 15 noiembrie.

În Crișana, media maximelor termice va fi în creștere, de la 11 grade în prima zi, până în jurul a 15 grade în data de 15 noiembrie. În același interval de timp, temperaturile minime se vor situa, în medie, în general între 2 și 4 grade. Ulterior, cel mai probabil, va urma o alternanță de zile reci și calde, temperaturile urmând să se situeze atât peste, cât și sub mediile climatologice specifice perioadei, subliniază meteorologii.

Publicitate

Va ploua în prima zi de prognoză și temporar după data de 15 noiembrie.

În Transilvania, în prima săptămână, media maximelor termice se va situa în general între 11 și 13 grade, iar a minimelor va scădea de la 7 grade în prima noapte, până în jurul valorii de -2 grade în ultimele. Ulterior, cel mai probabil, va urma o alternanță de zile reci și calde, temperaturile urmând să se situeze atât peste, cât și sub mediile climatologice specifice.

Temporar vor fi precipitații la începutul intervalului și după data de 15 noiembrie.

În Maramureș, până la mijlocul lunii noiembrie, valorile termice diurne vor fi în creștere, media maximelor urmând să atingă, de la 10 grade, la aproximativ 13…14 grade, iar vremea va deveni caldă pentru această perioadă. Media minimelor termice, însă, va scădea de la 5 grade, până în jurul valorii de 0 grade. Ulterior, cel mai probabil, se vor succede zile reci cu unele mai calde, iar temperaturile se vor situa atât peste, cât și sub mediile climatologice normale.

Precipitații sunt prognozate local în primele zile și pe arii mai extinse și mai intense după data de 15 noiembrie.

În Moldova, până spre finalul primei săptămâni de prognoză, media maximelor termice se va situa în general între 11 și 13 grade, iar a minimelor va scădea de la 8 grade în prima noapte, până în jurul valorii de 2 grade în ultimele. Ulterior, se vor succede zile reci cu unele mai calde, iar temperaturile se vor situa atât peste, cât și sub mediile climatologice specifice celei de a doua jumătăți a lunii noiembrie.

Temporar vor fi precipitații în primele zile ale intervalului și din nou, începând cu data de 16 noiembrie.

În Dobrogea, până în data de 13 noiembrie se va răci, media maximelor va scădea de la 18 la 13 grade, iar a minimelor de 13 la 5 grade. În următoarele două zile se va încălzi ușor, ulterior gradul de incertitudine al prognozei va fi foarte ridicat, urmând să se succeadă zile reci cu unele mai calde, iar temperaturile se vor situa atât peste, cât și sub mediile climatologice specifice celei de-a doua jumătăți a lunii noiembrie.

Temporar va ploua în primele zile și din nou după data de 16 noiembrie.

În Muntenia, valorile termice diurne nu vor avea variații semnificative până în data de 15 noiembrie, iar media maximelor va fi în general de 13…14 grade. În același timp, media temperaturilor minime va scădea de la 10 grade în prima noapte, până în jurul valorii de 2 grade în ultimele. Ulterior, se vor succede zile reci cu unele mai calde, iar temperaturile se vor situa atât peste, cât și sub mediile climatologice specifice celei de-a doua jumătăți a lunii noiembrie.

Temporar va ploua în primele zile și din nou după data de 16 noiembrie.

În Oltenia, în prima săptămână, media maximelor termice se va situa în general între 12 și 15 grade, iar a minimelor va scădea de la 10 grade în prima noapte, până spre 1…2 grade în următoarele. Ulterior, se vor succede zile reci cu unele mai calde, iar temperaturile se vor situa atât peste, cât și sub mediile climatologice specifice datei din calendar.

Temporar va ploua în prima zi și după data de 16 noiembrie.

La munte, vremea va fi schimbătoare. Vor fi alternanțe de zile reci și zile mai plăcute termic, în general, media maximelor termice urmând să se situeze între 4 și 10 grade, iar a minimelor în jurul pragului de îngheț.

Vor fi precipitații, temporar, în primele trei zile și din nou, după data de 15 noiembrie. AGERPRES

Citeste mai mult

Economie

307 locuri de muncă disponibile la Botoșani. LISTA comunicată de AJOFM

Publicat

Publicitate

Nu mai puțin de 307 locuri de muncă sunt libere în această săptămână la nivelul județului Botoșani. Datele au fost centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici și făcute publice la începutul acestei săptămâni.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

DENUMIRE COR DENUMIRE ANGAJATOR ADRESA ANGAJATOR
CONSILIER INSTITUTII PUBLICE DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI STR.MAXIM GORKI,

Nr. 4, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231 / 537993

DIRECTOR / DIRECTOR ADJUNCT, INSPECTOR-SEF SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA MAVROMATI STR.MARCHIAN, Nr. 11, 0, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231 / 518812
MANAGER PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA SA STR.TEATRULUI, Nr. 3A, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0754222411
SEF SECTIE REWE ROMANIA SRL STR.N. Iorga nr. 4;

Tel: 0791289211;Mag. Penny Botoșani

SEF BIROU COMERT CU RIDICATA SI CU AMANUNTUL POWERLINE SRL STR.NAŢIONALĂ, Nr. 99, MUN., LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231.510180
INGINER MECANIC DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
INGINER / SUBINGINER TEHNOLOG PRELUCRARI MECANICE SC UPSS SA STR.Str. ETERNITATII, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 516881
INGINER ÎN INDUSTRIA ALIMENTARA DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
INGINER AUTOMATIST DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
MEDIC REZIDENT SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA MAVROMATI STR.MARCHIAN, Nr. 11, 0, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231 / 518812
ASISTENT MEDICAL GENERALIST ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD STR.CAL. NAŢIONALĂ, Nr. 243, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0741232493
KINETOTERAPEUT ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD STR.CAL. NAŢIONALĂ, Nr. 243, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0741232493
CONSILIER SCOLAR UAT COMUNA VARFU CAMPULUI STR.0, LOC.VARFU CAMPULUI, Tel: 0231 / 627106
CONSULTANT DE INVESTITII PROTEUS NORD CONSULTING SRL STR. Teatrului, Nr. 6, LOC. BOTOȘANI, Tel: 0744931880
INSPECTOR DE SPECIALITATE ÎN ADMINISTRATIA PUBLICA DIRECTIA PENTRU SPORT SI AGREMENT STR.NECULAI SOFIAN, Nr. 1, LOC. BOTOȘANI, Tel: 331710613
INSPECTOR DE SPECIALITATE ÎN ADMINISTRATIA PUBLICA DIRECTIA PENTRU SPORT SI AGREMENT STR.NECULAI SOFIAN, Nr. 1, LOC. BOTOȘANI, Tel: 331710613
INSPECTOR DE SPECIALITATE ÎN ADMINISTRATIA PUBLICA DIRECTIA SERVICII PUBLICE STR.Pietonalul transilvaniei, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0726291827
PROGRAMATOR DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
INGINER DE SISTEM ÎN INFORMATICA DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
CONSILIER / EXPERT / INSPECTOR / REFERENT / ECONOMIST ÎN ECONOMIE GENERALA DIACONU CONSULT OFFICE S.R.L. STR.NAŢIONALĂ, Nr. 28A, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0751031143
CONSILIER / EXPERT / INSPECTOR / REFERENT / ECONOMIST ÎN GESTIUNEA ECONOMICA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA MAVROMATI STR.MARCHIAN, Nr. 11, 0, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231 / 518812
PSIHOLOG APCA BOTOȘANI STR.6, Nr. 103, LOC.VICTORIA, Tel: 0753454411
PSIHOPEDAGOG APCA BOTOȘANI STR.6, Nr. 103, LOC.VICTORIA, Tel: 0753454411
TEHNICIAN ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR SI TRICOTAJELOR GT COMPANY SRL STR.Calea NAŢIONALĂ, Nr. 30, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231 / 534833
TEHNICIAN DENTAR DARE TO SMILE SRL STR.Mihai Eminescu, Nr. 37, LOC.CATAMARESTI-DEAL, Tel: 0742138659
ASISTENT MEDICAL GENERALIST ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD STR.CAL. NAŢIONALĂ, Nr. 243, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0741232493
ASISTENT MEDICAL GENERALIST SPITALUL MUNICIPAL DOROHOI STR.BLD. VICTORIEI,

Nr. 75, MUN., LOC.DOROHOI, Tel: 231613240

ASISTENT MEDICAL GENERALIST SPITALUL MUNICIPAL DOROHOI STR.BLD. VICTORIEI,

Publicitate

Nr. 75, MUN., LOC.DOROHOI, Tel: 231613240

CONTABIL BIA GOLD HOTELS SRL STR.IULIU MANIU,

Nr. 53, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0754010661

AGENT DE VÂNZARI EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA STR.LOGOFĂT TĂUTU, Nr. 67, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0749045642
AGENT DE VÂNZARI PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA SA STR.TEATRULUI, Nr. 3A, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0754222411
AGENT DE VÂNZARI WEB EMOTION SRL STR.Mihai Eminescu, Nr. 50A, LOC.CATAMARESTI-DEAL, Tel: 0374100801
TEHNICIAN ECHIPAMENTE DE CALCUL SI RETELE PRINT SYSTEMS SRL STR.Calea Nationala, Nr. 99, A, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0745165800
PROGRAMATOR AJUTOR CA CONNECT SRL STR.DOBOSARI, Nr. 79H, MUN., LOC.BOTOȘANI, Tel: 0785265911
OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE SI PRELUCRARE DATE CA CONNECT SRL STR.DOBOSARI, Nr. 79H, MUN., LOC.BOTOȘANI, Tel: 0785265911
OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE SI PRELUCRARE DATE GT COMPANY SRL STR.Calea NAŢIONALĂ, Nr. 30, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231 / 534833
RECEPTIONER DE HOTEL MARIOSPRODCONF SRL STR.ION LUCA CARAGIALE, Nr. 11, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0752216503
RECEPTIONIST DIRECTIA PENTRU SPORT SI AGREMENT STR.NECULAI SOFIAN, Nr. 1, MUN., LOC.MUNICIPIUL BOTOȘANI, Tel: 331710613
GESTIONAR DEPOZIT CASA PAINII SRL STR.Calea NATIONALA, Nr. 37, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0748118565
BUCATAR BSIE LOUNGE SRL STR.CUZA VODA, Nr. 4, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0751392884
BUCATAR MARIOSPRODCONF SRL STR.ION LUCA CARAGIALE, Nr. 11, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0752216503
BUCATAR MISTER LEMONCOF SRL STR.GEORGE ENESCU, Nr. 5, MUN., H, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0740 / 667160
BUCATAR ONX SRL STR.Bdul MIHAI EMINESCU, Nr. 48, MUN., LOC.BOTOȘANI, Tel: 0743490448
PIZZAR BSIE LOUNGE SRL STR.CUZA VODA, Nr. 4, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0751392884
PIZZAR MARIOSPRODCONF SRL STR.ION LUCA CARAGIALE, Nr. 11, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0752216503
OSPATAR (CHELNER) LA STRADA ARMONIA SRL STR.ARMONIEI, Nr. 11A, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0744920820
BARMAN SC SLUM BAR SRL STR.RAZBOIENI, Nr. 3B, LOC.MUNICIPIUL BOTOȘANI, Tel: 0752556997
ÎNGRIJITOR CLADIRI MARIOSPRODCONF SRL STR.ION LUCA CARAGIALE, Nr. 11, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0752216503
VÂNZATOR MYAGA FOOD SRL STR.PACEA, Nr. 57,

Ap. 5, LOC. BOTOȘANI, Tel: 0752096555

VÂNZATOR REWE ROMANIA SRL STR.N. Iorga nr. 4;

Tel: 0791289211;Mag. Penny Botoșani

LUCRATOR COMERCIAL MAXIM A.REMUS II STR.grigoriu, Nr. 64, LOC.SUPITCA, Tel: 0761758451
INGRIJITOR GRUPA INVATAMANT PRESCOLAR LICEUL TEHNOLOGIC PLOPENII MARI STR.EUGEN NECULAU, Nr. 22, LOC.PLOPENII MARI, Tel: 0231543122
INFIRMIER / INFIRMIERA ASOCIATIA SES BIOCLEANING NORD STR.CAL. NAŢIONALĂ, Nr. 243, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0741232493
INFIRMIER / INFIRMIERA SPITALUL MUNICIPAL DOROHOI STR.BLD. VICTORIEI,

Nr. 75, MUN., LOC.DOROHOI, Tel: 231613240

ZIDAR SAMOTOR DIRECTIA SERVICII PUBLICE STR.Pietonalul transilvaniei, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0726291827
ZIDAR ROSAR-TENCUITOR ALERO SRL STR.NAŢIONALĂ,

Nr. 21, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0744556520

ZIDAR ROSAR-TENCUITOR MATI COM SRL STR.VÎRFU CÎMPULUI, Nr. 42, SAT V, LOC.VARFU CAMPULUI, Tel: 0729536701
ZIDAR RESTAURATOR DIRECTIA SERVICII PUBLICE STR.Pietonalul transilvaniei, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0726291827
FIERAR BETONIST DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
FIERAR BETONIST MATI COM SRL STR.VÎRFU CÎMPULUI, Nr. 42, SAT V, LOC.VARFU CAMPULUI, Tel: 0729536701
DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) ALERO SRL STR.NAŢIONALĂ, Nr. 21, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0744556520
DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) FORESTPRIEST SRL STR.CĂLUGĂRENI, Nr. 1, Ap. 7, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0749066464
FAIANTAR MATI COM SRL STR.VÎRFU CÎMPULUI, Nr. 42, SAT V, LOC.VARFU CAMPULUI, Tel: 0729536701
MONTATOR PERETI SI PLAFOANE DIN GHIPS-CARTON MATI COM SRL STR.VÎRFU CÎMPULUI, Nr. 42, SAT V, LOC.VARFU CAMPULUI, Tel: 0729536701
INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
INSTALATOR RETELE TERMICE SI SANITARE DIRECTIA SERVICII PUBLICE STR.Pietonalul transilvaniei, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0726291827
FRIGORIFERIST (FRIGOTEHNIST) DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
ZUGRAV ALERO SRL STR.NAŢIONALĂ, Nr. 21, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0744556520
TINICHIGIU ÎN CONSTRUCTII DIRECTIA SERVICII PUBLICE STR.Pietonalul transilvaniei, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0726291827
LACATUS MECANIC DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
LACATUS MECANIC DE ÎNTRETINERE SI REPARATII UNIVERSALE COMCEREAL SA STR.Str. RINDUNICII, Nr. 8, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0758990515
FREZOR UNIVERSAL SC UPSS SA STR.Str. ETERNITATII, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 516881
STRUNGAR UNIVERSAL SC UPSS SA STR.Str. ETERNITATII, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 516881
STRUNGAR LA STRUNG CARUSEL SC UPSS SA STR.Str. ETERNITATII, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 516881
MECANIC AUTO FLORISOL PRODUCT SRL STR.MĂRĂŞTI, Nr. 1, LOC.DOROHOI, Tel: 0740531185
MECANIC AUTO REC SRL STR.Calea NAŢIONALĂ, Nr. 163, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0744617169
MECANIC AUTO S.C. IANYROUTE S.R.L. CURTESTI, Tel: 0752335641
MECANIC ÎNTRETINERE SI REPARATII MASINI DE CUSUT INDUSTRIALE NEW FASHION SRL STR.Calea Nationala, Nr. 30B, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0747128199
CROITOR-STANTATOR ARTICOLE MAROCHINARIE ROMED SRL STR.ION PILLAT, Nr. 27A, LOC.BOTOȘANI, Tel:

0040231537200

ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCTII ELECTRIC POWER SRL STR.MACILOR, Nr. 1, LOC.CATAMARESTI-DEAL, Tel: 0730112568
INSTALATOR PENTRU SISTEME FOTOVOLTAICE SOLARE SC SYA-REK ENERGY SRL STR.PRINCIPALA,

Nr. 265, LOC.TODIRENI, Tel: 0759492683

ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE DIRECTIA SERVICII PUBLICE STR.Pietonalul transilvaniei, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0726291827
ELECTRICIAN APARATE MASURA-CONTROL SI AUTOMATIZARE ÎN CENTRALE TERMOELECTRICE SI NUCLEAROELECTRICE MODERN CALOR SA STR.PACEA, Nr. 43, -, -, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231515959
ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE SI REPARATII COMCEREAL SA STR.Str. RINDUNICII, Nr. 8, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0758990515
ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE SI REPARATII DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
CARMANGIER DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
BRUTAR MARIOSPRODCONF SRL STR.ION LUCA CARAGIALE, Nr. 11, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0752216503
COFETAR CASA PAINII SRL STR.Calea NATIONALA, Nr. 37, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0748118565
COFETAR MARIOSPRODCONF SRL STR.ION LUCA CARAGIALE, Nr. 11, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0752216503
PATISER AYIR COFFE SRL STR.al. Amurgului,

Nr. 2, LOC.MUNICIPIUL DOROHOI, Tel: 0723779100

PATISER CASA PAINII SRL STR.Calea NATIONALA, Nr. 37, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0748118565
PATISER MARIOSPRODCONF SRL STR.ION LUCA CARAGIALE, Nr. 11, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0752216503
PATISER PRINCESS CAKES IASI S.R.L. LOC.HLIPICENI, Tel: 0754921174
TÂMPLAR UNIVERSAL LUCA DAMILANO SRL STR.Str. MOBILEI, Nr. 1, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231 / 531410
TÂMPLAR MANUAL AJUSTOR MONTATOR DIRECTIA SERVICII PUBLICE STR.Pietonalul transilvaniei, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0726291827
CROITOR RBT BOUTIQUE S.R.L. STR.MATEI CORVIN, Nr. 10, LOC.DOROHOI, Tel: 0736900096
CONFECTIONER, PRELUCRATOR ÎN INDUSTRIA TEXTILA MARIOSPRODCONF SRL STR.ION LUCA CARAGIALE, Nr. 11, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0752216503
CONFECTIONER, PRELUCRATOR ÎN INDUSTRIA TEXTILA RBT BOUTIQUE S.R.L. STR.MATEI CORVIN, Nr. 10, LOC.DOROHOI, Tel: 0736900096
CONFECTIONER, PRELUCRATOR ÎN INDUSTRIA TEXTILA TEXTY GARMENTS SRL STR.TUDOR FLONDOR, Nr. 3, LOC.DOROHOI, Tel: 0748122772
CROITOR-CONFECTIONER ÎMBRACAMINTE, DUPA COMANDA GT COMPANY SRL STR.Calea NAŢIONALĂ, Nr. 30, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231 / 534833
CROITOR-CONFECTIONER ÎMBRACAMINTE, DUPA COMANDA MARIOSPRODCONF SRL STR.ION LUCA CARAGIALE, Nr. 11, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0752216503
BRODER MANUAL-MECANIC ROMED SRL STR.ION PILLAT,

Nr. 27A, LOC.BOTOȘANI, Tel:

0040231537200

CONTROLOR CALITATE ALDACONF DUALY SRL STR.NAŢIONALĂ,

Nr. 32, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0740022193

OPERATOR CONFECTIONER INDUSTRIAL ÎMBRACAMINTE DIN TESATURI, TRICOTAJE, MATERIALE SINTETICE ALDACONF DUALY SRL STR.NAŢIONALĂ, Nr. 32, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0740022193
OPERATOR CONFECTIONER INDUSTRIAL ÎMBRACAMINTE DIN TESATURI, TRICOTAJE, MATERIALE SINTETICE ROMED SRL STR.ION PILLAT, Nr. 27A, LOC.BOTOȘANI, Tel:

0040231537200

PREGATITOR-LANSATOR CONFECTII ROMED SRL STR.ION PILLAT, Nr. 27A, LOC.BOTOȘANI, Tel:

0040231537200

OPERATOR LA FABRICAREA MEZELURILOR DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
FOCHIST PENTRU CAZANE DE ABUR SI DE APA FIERBINTE MODERN CALOR SA STR.PACEA, Nr. 43, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231515959
OPERATOR LA MASINA DE ETICHETAT DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE TOTAL AUTOCARP SRL STR.PRINCIPALA, Nr. FN, LOC.DRAGALINA, Tel: 0744228522
MASINIST LA MASINI PENTRU TERASAMENTE (IFRONIST) COMCEREAL SA STR.Str. RINDUNICII,

Nr. 8, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0758990515

MASINIST LA MASINI PENTRU TERASAMENTE (IFRONIST) ELECTRIC POWER SRL STR.MACILOR, Nr. 1, LOC.CATAMARESTI-DEAL, Tel: 0730112568
STIVUITORIST DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
SPALATOR VEHICULE HÎRTIE ANCA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ STR.HUŢANI, Nr. 17, SAT H, LOC.HUTANI, Tel: 0740497286
ÎNGRIJITOR ANIMALE SCDCOC POPAUTI STR.0, LOC.RACHITI, Tel: 0231 / 512968
MUNCITOR MANIPULARE SI PREGATIRE FURAJE SCDCOC POPAUTI STR.0, LOC.RACHITI, Tel: 0231 / 512968
MUNCITOR NECALIFICAT ÎN AGRICULTURA COMCEREAL SA STR.Str. RINDUNICII, Nr. 8, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0758990515
MUNCITOR NECALIFICAT LA ÎNTRETINEREA DE DRUMURI, SOSELE, PODURI, BARAJE COLSTRADE COLDRUM SRL STR.SUHARĂU, Nr. 4, LOC.SUHARAU, Tel: 0746469000
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET ALERO SRL STR.NAŢIONALĂ, Nr. 21, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0744556520
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET ELECTRIC POWER SRL STR.MACILOR, Nr. 1, LOC.CATAMARESTI-DEAL, Tel: 0730112568
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET FORESTPRIEST SRL STR.CĂLUGĂRENI, Nr. 1, Ap. 7, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0749066464
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET MATI COM SRL STR.VÎRFU CÎMPULUI, Nr. 42, SAT V, LOC.VARFU CAMPULUI, Tel: 0729536701
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET NICOREB STRUCTURI SRL STR.ZMEULUI, Nr. 1, LOC.MUNICIPIUL DOROHOI, Tel: 0751583063
MUNCITOR NECALIFICAT LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
MUNCITOR NECALIFICAT ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR GT COMPANY SRL STR.Calea NAŢIONALĂ, Nr. 30, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0231 / 534833
MUNCITOR NECALIFICAT ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR JADE CONCEPT SRL STR.CORNISA, Nr. 10, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0746248898
MUNCITOR NECALIFICAT ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR ROMED SRL STR.ION PILLAT, Nr. 27A, LOC.BOTOȘANI, Tel:

0040231537200

LUCRATOR SORTATOR DESEURI RECICLABILE INCINER WASTE RECYCLE S.R.L. STR.MIHAI EMINESCU, Nr. 91, MUN., LOC.BOTOȘANI, Tel: 0748642548
MANIPULANT MARFURI DOLYCOM DISTRIBUŢIE SRL STR.ROMANA, Nr. 103, LOC.ROMA, Tel: 0753090117
AJUTOR BUCATAR MARIOSPRODCONF SRL STR.ION LUCA CARAGIALE, Nr. 11, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0752216503
LUCRATOR PENTRU SALUBRIZARE DIRECTIA SERVICII PUBLICE STR.Pietonalul Transilvaniei, Nr. 2, LOC.BOTOȘANI, Tel: 0726291827
   

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending