Connect with us
Publicitate

Administratie

Aleea Smârdan din municipiul Botoșani va intra în reabilitare

Publicat

Publicitate

A fost semnat contractul de lucrări pe tronsonul de pământ, unde se va interveni la:
– consolidare
– modernizarea şi extinderea reţelelor de canalizare pluvială (cămine și guri de scurgere)
– siguranţa circulaţiei
– reparaţii trotuare cu pavele
– montajul hidranţilor stradali de incendiu
– semnalizare și marcaje rutiere
– amenajare covor asfaltic
– corelare a cotelor trotuarelor cu împrejmuirile și intrările în curţile riveranilor
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 3 luni de la data de începere înscrisă în ordin.
Fondurile necesare acestui obiectiv de investiții, de 331.377 lei fără TVA, sunt asigurate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Botosani24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Eveniment

Transport de lemne de la Suceava, oprit în comuna George Enescu de polițiștii dorohoieni

Publicat

Publicitate

Marți, polițiștii din Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 293, în comuna George Enescu, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 31 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit fapul că acesta transporta doi metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de provenineță sau transport.

 

Față de conducătorul auto a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos a fost supusă confiscării.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Un bărbat din Broscăuți s-a urcat beat la volan și a dat o raită prin comună. Polițiștii i-au stricat plimbarea

Publicat

Publicitate

Marți, polițiștii din cadrul Biroul Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 292, în comuna Broscăuți, un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Doi tineri, din comuna Gorbănești, reținuți după ce ar fi snopit în bătaie un consătean

Publicat

Publicitate

Marți, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri, din comuna Gorbănești, bănuiți de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

 

În urma probatoriului administrat a rezultat faptul că, la data de 23 iunie 2024, în timp ce victima, un tânăr de 24 de ani, se deplasa pe drumul public, ar fi fost lovit de mai multe ori, de cele două persoane bănuite de comiterea faptei, provocându-i leziuni pentru care a necesitat îngrijiri medicale.

 

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tutror împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

Publicitate
Citeste mai mult

Eveniment

Tânăr de 30 de ani, arestat după ce a pipăit o fată pe o stradă din municipiul Botoșani

Publicat

Publicitate

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 34 de ani, din municipiul Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Ulterior, la data de 25 iunie a.c., instanța de judecată a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

 

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 21:00, în timp ce se deplasa pe o stradă, din municipiul Botoșani, ar fi pipăit o tânără, în mai multe zone ale corpului, fără consimțământului acesteia.

 

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, pentru următoarele 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală.

Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Știri Romania24.ro

Publicitate

Trending